29.9.–6.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][17]
KilpailuaSuomalaista

Tukholman alueen kentät

Etusivu Foorumit Matkailu Tukholman alueen kentät

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1289257 Ilmoita asiaton viesti

  Hello! Olisi ensi viikolla lyhyt työreissu Tukholmaan ja ehtisi just pelata rundin. Olisiko vinkkejä? Kriteereinä suht lyhyt matka satamasta,eikä ihan kalleimmasta päästä oleva kenttä

  #1290404 Ilmoita asiaton viesti

  Letukan työkeikka jo mennyt (missä kävit?).

  Otsikon alle mahtuu myös kysymys siitä, mitä kautta löytyy sopiva golfpaketti tukkiholman ympäristön kentille (mielellään pohjoispuolelle). Onko kokemuksia?

  #1294564 Ilmoita asiaton viesti

  Yksi tosi hyvä kenttä on Ullna Golf, tosin ei niitä halvimpia. Mutta on hieno kenttä.

  Keskustasta n 25 min.

  #1294944 Ilmoita asiaton viesti

  Ullna on hieno kenttä. Eräs ensimmäisistä (jollei sitten jopa ensimmäinen) ns. yksityiskenttä Tukholman alueella. Samaisen Ullnasjön länsirannalla, parin kilometrin päässä, on Arninge Golf. Se on myös ihan kelpo kenttä. Jakautuen alkulenkin metsäkierrokseen ja takaysiin joka kiertää tasaisemmin järven rannalla.

  Samalta suunnalta muutaman kilometrin (4-5 km) päästä löytyy myös todellinen helmi, Vallentunasjön rannalla oleva Täby Golf’in klubi ja kenttä. Kyseessä on ruotsalaistakin ruotsalaisempi golfyhteisö, sanojen parhaimmassa merkityksessä. Ystävällistä väkeä. Jo kentälle ajaminen on miellyttävä kokemus..ei uskoisi että ollaan suurkaupungin läheisyydessä. Klubin ympärillä kasvaa kaikenlaisia hedelmäpuita, lehmuksia, vanhoja tammia jne. Kenttä itsessään on leppoisan mukava pelattava. Väylät kiertelee mäen rinteillä, lampareiden ja järven rannan läheisyydessä. Kannattaa varata aikaa myös ruokailuun kierroksen jälkeen.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Tukholman alueen kentät