30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][9]
KilpailuaSuomalaista

Treen alueen kenttähankkeet

Etusivu Foorumit Yleistä Treen alueen kenttähankkeet

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • http://www.golf.fi .ssä on juttu että Pirkanmaan kenttähankkeet on jäässä ja vetäjät harmittelevat kun osakeannit eivät toteudu. Se ei tietenkään ole mikään ihme sillä sekä Lempäälän että Pirkkalan annit osuivat samaan ajankohtaan ja halukkaat jakautuivat, jolloin kumpikaan ei saanut tarpeeksi osakkaita. Molempien hinta asettui n. 25.000 mk mutta samalla hinnalla saa Nokian ja Vammalan osakkeen (hesalaisille tiedoksi että ajomatka Vlaan on sama kuin Pickalaan ja Nokia vastaa Keimolaa). Mitä järkeä on sijoittaa hankkeeseen jos samalla rahalla pääsee valmiille kentälle? Harmittelen kuitenkin itsekin ettei Pirkkalan kenttähanke etene, sillä se näytti paperilla todella mielenkiintoiselta kentältä.

    Pirkkalaa ei kaiketi ole täysin haudattu. Puut on kentältä nurin ja puuhamiehet etsivät nyt jotain isompaa rahoittajaa, joka mahdollisesti yhdessä uuden osakeantiyrityksen kanssa sitten tuottaisi riittävän pääoman.

    Lempäälän ja Pirkkalan anteihin osallistui molemmat hankket yhteenlaskien huhujen mukaan muutama sata henkilöä. Jos sama määrä on yhä kiinnostunut, luulisi että sillä porukalla saisi yhden kentän taustat kuntoon.

    Sekä Pirkkala että Lempäälä näyttivät piirustuksissa todellakin hyviltä kentiltä.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Treen alueen kenttähankkeet

Etusivu Foorumit Yleistä Treen alueen kenttähankkeet