Aihe: Totista puuhaa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

Totista puuhaa

Etusivu Foorumit Yleistä Totista puuhaa

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189401 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Olen tänä kesänä aloitellut golfharrastusta, koska ajattelin sen olevan leppoisaa ja rauhallista touhua. Niin se on tuntunut olevankin, kun olen pelannut ystävieni kanssa vain par 3 kentillä. Kun nyt olen selaillut tätä keskustelupalstaa, minua on alkanut hirvittää. Onko golf todella niin totista touhua kun osasta viestejä voisi päätellä. Käydään hirvittävää vääntöä välineistä, pelioikeuksista, opiskelijahinnoista,hitaasta pelistä,’huijaamisesta’ jne. Siis uskaltaakohan tällainen aloittelija ollenkaan pyrkiä ’oikeille’ kentille?

  #506444 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tästä hommasta on leikki kaukana pe**ele! 🙂

  NOT..

  Muista että meitä on moneen junaan, harrastipa sitten mitä lajia tahansa.

  #506445 Ilmoita asiaton viesti

  Uskaltaa pyrkiä oikeille golfkentille, tervetuloa vasta aloittelija. Golfharrastuksessa on erilaisia ihmisiä erilaisilla tavoitteilla pelaamassa samalla kentällä tietokoneen valitsemissa ryhmissä. 🙂

  Ehkä muistuttaa autoilua; erilaista ruuhkaaikaan kehä I:llä tai aamuvarhaisella maaseututiellä. Siihen vielä lisätään kulkuneuvot: Mersusta Ladaan…yhdistettynä kuljettajien luonteeseen.

  Golfetikettiä noudattamalla ja kohteliaalla käytöksellä pelitovereita kohtaan pärjää aloittelija vallan mainiosti.

  #506446 Ilmoita asiaton viesti

  Älä turhaan pelästy.

  Tämä palsta täyttää omaa funktiotaan suomalaisessa golfmaailmassa olemalla kaiken ruikutuksen henkireikä. Silloin kun pelaat sitä jokakeskiviikkoista iltakierrosta jonkun satunnaisen pelikaverin kanssa, saattaa joku asia alkaa jurppimaan, mutta niistä ei viitsi pelikaverille mainita, koska sitten menee koko loppukierroksen tunnelma pilalle. Mieluummin on niinkuin ei olisikaan, ja kierroksen jälkeen toivoo, ettei satu kaverin kanssa enää samaan ryhmään ja käy kirjoittamassa tänne valitusvirren händärihuijaavasta lännen hitaimmasta klubituupparista. Tai jostain muusta. 🙂

  Kasvoista kasvoihin monet täälläkin kirjoittelevista ’totisista’ tyypeistä on erittäin leppoisaa porukkaa, tästä esimerkkinä keväällä käyty Clubhouse Invitational jatkoineen.

  Kentälle vaan.

  #506447 Ilmoita asiaton viesti

  Sekaan vaan, kuhan ei mun eteen hidastelemaan… 😉

  Ei vaineskaan, ruuhkahuippuja tosin suosittelen välttämään…

  #506448 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tuoppi puhui asiaa.

  Ei kentällä ole lainkaan niin totista touhua kuin tällä palstalla. Tämä on ruikutuksen henkireikä! Ihan kuin töissäkin: ’Pomo haukkuu pikkupomon, pikkupomo alaisensa jne. kunnes se viimeinen kesäapu voi vain potkaista roskakoria!’ Tämä palsta toimii roskakorina.

  Useimmat muistavat kyllä oman aloittelijan taipaleensa.

  Kentälle vaan, ei golfia pelkästään rangella ja kolmosilla opi.

  #506449 Ilmoita asiaton viesti

  Tervetuloa mukaan vaan!

  Kentällä vasta näkee lajin todellisen luonteen ja sen, miten Ihmiset oikeasti käyttäytyvät.

  Täällä keskustelupalstoilla – kun voi piiloutua nimimerkin taakse – on oikeinkin terapeuttista purkaa vuosikymmenien turhautuneen pelaamisen tuskan aiheuttamia patoutumia 🙂

  Oikeat ihmiset voivat ihan oikeasti olla mukaviakin 🙂

  #506450 Ilmoita asiaton viesti

  En suosittele.

  Kysymyksenasettelustasi päättelen, että

  a) aiot kitistä gf hinnoista

  b) pelata hitaasti

  c) potkia palloja outista sisään

  d) pelata halvoilla mailoilla

  e) huijata händärissä

  f) olla kaukojäsen

  Kaiken kukkuraksi moisesta empimisestä päättelen, että aiot pilata muiden kierrokset myös jännitysvatsasi aiheuttamilla törkeillä ilmavaivoilla.

  Hyi olkko!

  #506451 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Todella upeeta Jyrkkä Draw.

  Juuri kaltaisesi pelaajat, joilla on nippu mielipiteeksi muodostuneita ennakkoluuloja ja luja usko itseensä jä erinomaisuuteensa pilaavat muidenkin maineen.

  Ei ihme, että meitä kaikkia golffareita pidetään joissain piireissä todella omalaatuisena sakkina.

  Onneksi emme kaikki ole samanlaisia.

  #506452 Ilmoita asiaton viesti

  Relaa mies, tommoset tosikot on kaikista pahimpia…

  #506453 Ilmoita asiaton viesti

  Varo matoisia herneitä..

  #506454 Ilmoita asiaton viesti

  Hihi. Jooh, kaikki palstan lukijat eivät ilmeisesti ole tottuneita online-keskusteluihin, jotta onnistuisivat poimimaan sarkasmin sieltä kirjoitetun tekstin rivien välistä. Näinpä yhtiömme suosittaa, että kyseisenlaista piilohuumoria sisältäviin viesteihin pistettäisiin kissankokoisin kirjaimin tagit [SARKASMIVAROITUS] ja [END SARKASMIVAROITUS]. Lisäfeaturena tosikkoihmisiä varten ylläpito voisi lisätä omiin asetuksiin checkboksin ’sarkasmifiltteri’, joka sitten suodattaisi kyseisten tagien välisen tekstin pois.

  Hmm. Tässä viestissä noita tägejä ei ole. Go figure. 😉

  #506455 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos rohkaisun sanoista. Liikutuin. Taidan vastedeskin jatkaa ’ennakkoluulonippuineni’ ja uskoa erinomaisuuteeni. Aion myös jatkaa kaikkien maineen pilaamista. Taidanpa jopa ottaa siitä ihan elämäntehtävän.

  Vaikka Beetle kyllä pahasti satutti sisintäni. Syvältä.

  #506456 Ilmoita asiaton viesti

  Eläpä huoli aloittelija. Valtaosa pelaajista on leppoisia klubipelaajia, jotka eivät hampaat irvessä juokse kentällä. Tämän palstan kirjoittajiin on varmasti kertynyt otos niitä kaikkein eniten lajille omistautuneita ’vannabepro’-pelaajia. Heille kaikenlainen pilkunviilaus on tärkeää oli kysymys säännöistä, pelitavasta, pukeutumisesta tai vaikka vieraspelaamisesta.

  Rohkeasti kentälle vaan ja siitä se lähtee. Tietenkin täytyy muistaa etiketin ja sääntöjen noudattaminen, niin ei ainakaan astu kenekään liikavarpaille. Golfkentälläkin pätee ’niin metsä vastaa kun sinne huudetaan’. Ja eräs viisas on kuulemma joskus sanonut myös jotain sellaista ’tee heille niinkuin toivoisit itsellesi tehtävän’.

  #506457 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Ei mitään sarkasmi varoituksia. Tämän palstan suola on seurata kuinka selkeästikin (!) huumorilla kirjoitettuun viestiin tulee todella tosikkomaisia vastauksia 🙂

  Kierteistä oleva ketju on hauska esimerkki. Muistakaa että kaikki ei ole sitä miltä se näyttää…

  Päätän viestini lainaukseen jo edesmenneen humoristin loistavasta sketsistä:

  ’This is cake. – No, this is humor!’

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Totista puuhaa