23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

tosi hyvä kauppa…!

Etusivu Foorumit Yleistä tosi hyvä kauppa…!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188155 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Joskus on mahdolista tehdä tosi ’löytöjä’, eikä aina maksaa itseään kipeeksi kun ostaa jotain golfiin liittyvää….. Huomasin tossa golfbalancen sivulta linkin crossin sivuille ja sieltä löytyi tutunnäköinen pusakka. Himoitsin ko pusakkaa yhdessä intersport liikkeessä. Vaikka se oli alennettu 30%, niin hintaa oli vielä 169 € – jätin ostamatta, kun ajattelin jotta kyllä se vielä alenee. Sitten poikkesin sattumalta intersport Puhokseen ja sama pusakka siellä 50€ !! ostopäätös oli helppo tehdä – pääsin heti kentälle kosteisiin olosuhteisiin testaamaan ko tuotetta ja hyväksi totesin. Seuraavana päivänä linjat Puhokseen ja tiedustelin josko siellä olisi vielä pusakoita jäljellä, mutta ei ollut – olisin voinut ottaa toisenkin…. se toinen liike kyllä möi niitä vielä 169€ tarjouksessa….. tämä tapahtui siis syyskuussa. Pro Pullover Lightweight full stretch pullover Extremely lightweight stretch rain pullover with stripe pattern across the front. Details: Waterproof (15 000mm) / Breathable / Windproof / Sealed Seams /2-layer FTX with 4-way stretch shell fabric / Stretch mesh lining for extra lightness/ Chin guard in micro fleece / Half-zip for easy on/off / Zip-off sleeves make a short sleeved pullover / Adjustable Collar / Scorecard pocket / Elastic drawstring waist for width adjustment / Velcro® closures with no visible seams on the sleeves / Discreet printed logo on left arm and left chest pro pullover * 1147461 S-XXL Rec. price: 1995 Greatful Red Dark Navy Light Khaki Black Tämän nyt laitoin tänne lähinnä siksi, että olisi kiva saada vaikkapa täältä vinkii, jos joku tekee todellisen löydön – eikä itse rohmua kaikkea… tai voisi tänne laittaa tositarinoita vaikkapa omista huippulöydöistä.

    #484523 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    No toi golfbalancen tarjous et Nike oneja 25€/tusina on toooosi hyvä tarjous!

    #484524 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    lehtinen8888 kirjoitti: (29.11.2006 18:24:03)
    No toi golfbalancen tarjous et Nike oneja 25€/tusina on toooosi hyvä tarjous!

    ’Nike oneja’ on lähes yhtä monta mallia kuin Top-Fliteja, minusta sinä olet maksanut ihaaanaaaan liikaa.

    #484525 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Teit Anssi todella hyvän kaupan. Itsellä ollut kaksi kautta Crossin stretch anorakki ja parempaa kuorta yläosaan en tiedä. Pistä vielä ne Pro housut hankintaan, nimimerkillä kokemusta on.

    #484526 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jooo…. ja itseasiassa mulla on myös crossin goretex housut – aikalailla samanoloista joustavaa materiaalia… olisko juuri noi pro pökät. Ei ehkä ihan, koska ostin ne myös ns. löytönä ja heräteostona mikonkadun intersportista. Se oli ennen golf harrastuksen aloittamista – ostin ne normaalia ulkoilua ajatellen… taisi olla about 3-4 vuotta sitten. Hintaa en muista, mutta oli varmaan edulliset. Nyt kun olen käyttänyt niitä golfkentällä, niin olen niihin erittäin tyytyväinen!

    #484527 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ostin Hoganin Big Ben C-S3 raivelin 99 €. Melko reilua…

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: tosi hyvä kauppa…!

Etusivu Foorumit Yleistä tosi hyvä kauppa…!