15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][13]
KilpailuaSuomalaista

Torrey Pines

Etusivu Foorumit Matkailu Torrey Pines

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #631954 Ilmoita asiaton viesti

  Ketkäs ovat käyneet Torrey Pinesissä pelaamassa ja miten peliajan varaus onnistui? Ohjeiden mukaan aijan voi varata soittamalla maks 3kk päähän. Samalla kai maksetaan jotain. Hieman hankalan oloinen homma nykyaikana.

  Samalla keikalla voisi käydä Pebble Beachin ja muutaman muun kentän pelaamassa.

  #635402 Ilmoita asiaton viesti

  Torrey Pinesin South Coursen pelasin 4 vuotta sitten. Yksinäiselle ei silloin etukäteen lähtöaikaa varattu, mutta maanantai aamuna menin kentälle kahdeksalta ja ilmoittauduin jonoon. Rangelta kuuluttivat tiille ennen kymmentä.
  Pebble Beachin korkkasin viime huhtikuussa. Ilman paikanpäällä asumista ei aikaa saanut varata, kuin vasta edellisenä päivänä. Soitin keskiviikkona Friscon lentokentältä ja sain tiiajan torstaiksi klo 13:00.
  Suosittelen lämpimästi molempia 😉
  Pebble toki hävyttömän hintainen, mutta ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka.

  #635403 Ilmoita asiaton viesti

  Kyseilin Torrey Pinesin aikoja kun kävin paikalla.

  Kahden tunnin odottelu olisi tuonut vuoron Eteläiselle ja noin 5 tuntia pohjoiselle. Siis samana päivänä caddie masterin toimistolta varattuna. Kellonaika silloin oli noin 10:30 ja ajankohta heinäkuussa. Sumuista, aurinkoa ja noin 20 astetta. Eli ei sääkään selittänyt mitään tavallisuudesta poikkeavaa. (tosin jonkin verran normaalia viileämpää)

  #635404 Ilmoita asiaton viesti

  Just eilen pelaisin etelä kentän pojan kanssa. Aika surkea kenttä kun menin häviämään, tulos +8 tosin yksi väylä 5 yli kun lyönnit käänytyi pari kertaa outtiin, kundi pelasi sen 2 alle. Muuten ihan mukava kenttä ainakin simulaattorissa ja ajankin pystyi varamaan kätevästi golfboxin kautta seuran omilta kotisivuilta;) Ei ollut kentällä yhään ruuhkaa havaittavissa ja kierros meni jouheasti noin 1h 15 min.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Torrey Pines