16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Tommy Armour driveri ?

Etusivu Foorumit Yleistä Tommy Armour driveri ?

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #190419 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Kannattaako ostaa ? Jenkkilässä maksaa vaivaiset 99 taalaa… Olen pelannut yhden vuoden, ilman omaa driveria ja hcp tippui 54 -> 26. Netistä haettujen tietojen mukaan kyseinen maila on laadukas, siinä on potkua minulle useaksi vuodeksi jne… Mailan varsi on Pro Force 65 Gold ja jäykkyys R.

    #519326 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kannattaa!

    Lapa on laadukas taotulla titaani lyöntipinnalla ja varsi voittaa mennen tullen tehtaiden vakiovarret. Kohtalaisen anteeksiantava ja helppo lyödä.

    Sopii aloittelijallekin mielestäni hyvin mutta ei toisaalta sen kummempi kuin mikään muukaan laadukas draiveri. Eli lyödä pitää osata!

    Kelpo investointi ja hinta-/laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan.

    #519327 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    kannattaa kokeilla ainaskin jotain vastaavaa lapakokoa sopiiko se sulle sillä ainaskin mulle tommoset paistinpannut ei sovi

    #519328 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Osta pois ja myy täällä tuplahinnalla, jos maila ei jostain syystä miellytä 🙂

    #519329 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ei, kyllä mun mielestä sulle sopii paremmin Taylor Maden driveri.Mikä tahansa malli. Tommy Armourin varsi on liian löysä sun svingille.

    Ei kannata ostaa.

    #519330 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ota stiffillä varrella. Itselläni on vastaava maila. 10 asteen loftilla ja Stiff. Aikaisemmin löin hädin tuskin 200 m (TaylorMade SuperSteel 250, regular varsi 12 astetta) nyt driven pituus keskim 220 metriä ja kun opin lyömään, pituutta tulee lisää.

    #519331 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    UST Pro Force on regularinakin suht jämäkkä, joten tuskin kannattaa ottaa stiffiä. Voin sanoa kokemuksesta, että liian löysä se ei ainakaan ole.

    #519332 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    PF:n stiffiä ei suoraan voi verrata vakiovarsien reguihin ja stiffeihin. PF on huomattavasti jäykempi ja saa aikaan matalamman lentokaaren alapään jäykkyyden ja ylemmän kick pointin johdosta. PF:n regu riittää hyvin vähän yli 90 mph lapanopeuksiin, jos swingi on ’normaali’. Jos se on rauhallinen, niin riittää paljon pidemälle. Jos regu on löysä, niin sitä voi aina lyhentää alapäästä, jolloin sen saa jäykemmäksi aina stiffiin saakka.

    Hankinnoissa on hyvä muistaa, että jäykkää ei saa löysemmäksi, mutta löysemmän saa yleensä jäykemmäksi.

    #519333 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Itselläni on suhteellisen alhainen mailanpään nopeus ja silti stiffillä varrella lentokaari on korkea. Draiveri on se maila jolla haetaan pituutta ei niinkään tarkuutta. Jos kapea väylä, avaan spoonilla. Stiffi varsi draiverissa ja muissa regular.

    #519334 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Kiitoksia kommenteista. Kommenttien perusteella tulin vakuuttuneeksi, että mailaa kannattaa kokeilla – hintakin on edullinen. Maila on siis tilattu Jenkkilästä.

    #519335 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Suosittelen ostamista itselläni oli tarkoitus ostaa viime kesänä testattuani demoa Pro Force 65 Gold ja jäykkyys S ja 10 asteinen, jolla avasin 280m. Joten ei mikään huono maila, itse aion ostaa 8 asteisen. Toivon mukaan händäri jatkaa tippumistaan viime kesänä 54:stä 16.3:een.

    #519336 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Minulla on sellainen hämärä muistikuva, että ko. draiverissa lapakulma (kiinni/suora) muuttuu loftin mukaan. Pieniloftisessa suorempi kuin suuriloftisessa. Eli pienempi lofti ei pelkästään pudota lentokaarta. Kannattaa tarkastaa, jos asialla on merkitystä.

    Hyvä ja nostava maila.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Tommy Armour driveri ?

Etusivu Foorumit Yleistä Tommy Armour driveri ?