Aihe: Toimintaa - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

Toimintaa

Etusivu Foorumit Yleistä Toimintaa

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Nyt tämä paikka jumittui omaan tylsyyteensä. Jälleen. Kilpailuja ei sivujen uusimista ennenkään ollut käytössä. Nyt kilpailut ovat taas loppuneet. Ei konseptin uusiksi miettimisessä voi mennä kolmea kuukautta! Tänne pitäisi saada maila-arvosteluja, ketään ei näet kiinosta laskiko Callawayn myynti viisi miljoonaa. Kuukauden viestit… Joulu, tammi, helmi, maalis, huhti, touko.. Kyllä. Nyt on pian toukokuu ja palkittuja viestejä on joulukuulta.. Eikö muidenkin mielestä tässä ole jotain mätää.. Vai olenko vain turhan kriittinen?

  Ihan totta!
  Täällä tapahtuu kaikenkaikkiaan todella vähän. Sivuilla ei ole muuttunut mitään moneen kuukauteen.
  Maila-arvostelut olisivat kyllä hyödyllisiä, mutta ongelmana on varmaankin se, että joidenkin täytyisi testata mailoja, ja testaajalle pitää tietenkin maksaa rahaa jne jne…
  Ylläpito, yrittäkää keksiä jotain mielekästä, tämä nykyinen Clubhouse alkaa muistuttaa sitä vanhaa Clubhousea, jossa oli yli 3kk vanhoja haastatteluja ja kirjoituksia!!!
  Herätkää nyt hyvät ihmiset!

  Kuten huomaatte, muutosta ei tapahdu

  SamSnead
  Moderaattori

  Golfkausi lähenee kuten tiedämme ja Golfpisteen aika on mennyt viime viikkoina täysin asiakkaidemme eli golfkenttien yms. kotisivujen päivittämiseen / kehittämiseen, jolloin moni muu tärkeäkin asia on jäänyt valitettavasti toissijaiseksi ja liian vähälle huomiolle. Näin on käynyt mm. clubhouselle.

  Tarkoituksemme on edelleen pyrkiä kehittämään Clubhousesta hyvää ja käyttäjilleen lisäarvoa tuottavaa palvelua, mutta valitettavasti juuri nyt resurssimme ovat liiankin kovalla kuormituksella.

  Kunhan kausi pyörähtää käyntiin, jää meille aikaa kehittää myös muita asioita portaalissamme ja voin luvata, että uusia juttuja on luvassa.

  Sen sijaan tuo kk:n viestien valitsematta jättäminen menee täysiin omaan piikkiini, aikapulan ja muiden hyvien selitysten säestyksellä. Keskusteluforumiimme on tulossa merkittävä muutos, jota en vielä halua paljastaa, jonka myötä tuokin seikka tulee kuntoon.

  Kilpailuissa Nopea9 on todellakin ollut pitkään tauolla. Sitä yritimme käyttäjien pyynnöstä kehittää mielekkäämääksi lisäämällä aikatekijän, mutta se osoittautui sudeksi, koska muutamat käyttäjät päättivät kilpailun idean torpedoida. Tämä ei todellakaan lisää meidänkään motivaatiotamme kehittää uusia palveluja, tämän varmaan ymmärrätte?

  Pahoittelemme kuitenkin kehitystyömme hitautta.

  Jatkossa toivoisimme vastaavankaltaisten kehitysideoiden tai palautteiden lähettämistä suoraan osoitteeseen info@golfpiste.com, jolloin palautteeseen vastataan varmasti.

  Terveisin,

  Sami Markkanen / golfpiste.com

  Nimetön

  Eipä tässä nyt ole ainakaan allekirjoittaneella mikään kiire niitten muutosten perään. Kentät alkavat aukeamaan ja aika menee kentällä ollessa.

  Relatkaa ja tehkää sitten ne muutokset kun aikaa on. Tuleepahan kerta pierulla kunnolliset :-).
  Syksymmällä on aikaa taas lueskella sivujanne urakalla.

  Mielestäni tämä homma toimii hyvin. Pörssissä on joka päivä uusia ilmoituksia kuten täällä keskustelupalstallakin. Itse olen ylläpitänyt biljardiaiheisia nettisivuja aikoinaan ja totesin että ’toiminnan’ järjestäminen vaatii kaikkien osallistumista. Sivut elävät käyttäjien avulla. Eli sanokaa mitä toimintaa ja tehkää konkreettisia ehdotuksia – AUTTAKAA! Huomatkaa että tämä on meille ilmainen saitti, joten miten voisimme vaatia enemmän kun emme mitään anna vastineeksikaan. Tietysti viralliset tiedotukset, tulokset, uutiset jne. on saatava muuta kautta, mutta siihenhän on jo http://www.golf.fi joka on Suomessa golfin virallinen taho. UGH, olen puhunut taas 🙂

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Toimintaa

Etusivu Foorumit Yleistä Toimintaa