Aihe: TM:n touhua! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

TM:n touhua!

Etusivu Foorumit Yleistä TM:n touhua!

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190427 Ilmoita asiaton viesti

  Mitä mieltä olette yllämainitsemani firman tavasta lanseerata joka vuosi ainakin kaksi uutta Draiverimallia? Tuntuuko että on tullut kusetetuksi, kun monensadaneuron maila voi olla muutamassa kuukaudessa ’vanha’? Vai onko yleinen mielipide että hyvä kun mailat kehittyvät nopeaan tahtiin, jolloin peli itsessään voi helpottua? Positiiviseen sävyyn polkasen keskustelun käyntiin! Hyviä mailoja kaikki tyynni!

  #519407 Ilmoita asiaton viesti

  TM todella pukkaa tavaraa vauhdilla. Minua hieman arveluttaa tuo välineiden saama huomio tässä lajissa. Eihän tämä ole välineurheilua, eihän?

  #519408 Ilmoita asiaton viesti

  Se hyvä maila, joka sinulla on bägissä tänään ei muutu yhtään sen huonommaksi vaikka markkinoille tulisi uusiakin. Se on täsmäälleen sama maila ja lyöt sillä ensi vuonna aivan yhtä pitkälle ja suoraan kuin viime kesänäkin.

  #519409 Ilmoita asiaton viesti

  Tm on keksinyt että meidän keskuudessa on suuri joukko jolla on pakko olla uusinta uutta bägissä!?

  Otetaan rahat pois tältä porukalta.Itse en usko kehityksen mailoissa olevan niin nopeaa kuin väline valmistajien uutuksien lanseeraus tahti.

  Omassa bägissä VIELÄKIN bigest big.Olen pikku hijaa alkanut aatella vaihtamista,esim.xr-03:seen.

  En lisämitan toivossa vaan lisääntyneen helppouden!?

  Lopuksi oma mielipiteeni on jos lähdet juoksemaan uutuksien perässä ei se ainakaan paranna peliäsi.

  #519410 Ilmoita asiaton viesti

  Minä ainakin hyödyin TM:n viime kesän uutuuksista. Ostin Kanadasta 360ti:n pilkkahinnalla. Hyvä keppi!

  #519411 Ilmoita asiaton viesti

  No, eipäs laiteta pelkästään TM:n syyksi. Kaikilla muillakin valmistajilla tulee uutuuksia samaan tahtiin. Tosin TM:n tapa tuoda mailat kauden keskellä myyntiin on erilainen kuin muilla. Yleensähän uudet mailat tulevat varsinaisesti saataville kauden alkuun.

  By the way, golf on kuitenkin välineurheilua, toisille enemmän, toisille vähemmän. Itse ainakin saan nykyisillä varsinkin puumailoilla pituutta ja helppoutta ainakin parin lyönnin edestä kierroksella.

  #519412 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Meille, jotka emme tarvitse uusinta uutta, on hyväkin että mailat uusiutuvat nopeasti. Näin saamme hyviä mailoja aleista kohtuuhintaan.Edellisen vuoden mallin ominaisuudet eivät todellisuudessa jää paljonkaan jälkeen uutuuksista.Antaa heidän, jotka haluavat pitää bägissään aina uutuuksia, maksaa kalliita hintoja mailoistaan.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä TM:n touhua!