23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

TM Rescue:n lyöntipituus

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu TM Rescue:n lyöntipituus

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Itse asiassa on mielenkiintoista miettiä miten rakentaa perinteisistä väyläpuista, raudoista ja esim. Taylorin uudesta Rescue:sta mielekäs setti. Henk. koht. haaste on korvata vaikeat pitkät raudat Rescue:lla. Lueskelin aiempia kirjoituksia, joista voisi päätellä useamman henkilön olevan yhtenevää mieltä että puu 7 vastaa lyöntipituudeltaan rauta 3:sta ts. puu 5 = rauta 2. golf.i sivuilta tosin löytyy tieto että keskiverto golffarilla puu 5:n löyntimatka on 150m ja vastaava lyöntimatka saadaan rauta 4:lla. Olisin ehkä samaa mieltä kanssanne että puu 7 vastaa rauta 3:sta, jolloin vastaava TM Rescue olisi Mid-3 (19deg). Mitä eroa on sitten löydä puu 7:lla ja Rescue Mid-3:lla ? Jos tarkastelee TM:n malliston lofteja, niin Rescue Mid-3 on 19 astetta V-steel väyläpuu 7 on 21 astetta Kun tarkastlee varren pituuksia, niin Rescue Mid-3 on 40’ V-steel väyläpuu 7 on 42’ Eli Rescue:ssa on lyhyempoi varsi, mutta vähemmän kulmaa kuin vastaavan lyöntimatkan väyläpuussa. Voiko tämän tulkita niin, että itse asiassa väylä puun lyönti sopii paremmin lähestymisiin ? Mitähän muita eroja käytännössä voidaan ainakin teoriassa havainnoida ? Onko Rescue helpompi hallita lyemmän varren ansiosta ? Vaiko onko sittenkin väyläpuu vähemmän herkkä sivukierteille, suuremman loftin ansiosta ?

    Itselläni on TM Firesole puu-7, jota lyön rauta 3:sen tilalla. Olen suunnitellut mailan korvaamista Rescue mailalla, koska Firesole on matalaprofiilinen ja olen lyönyt sillä muutamia kertoja pallon alta raffissa. käsitykseni on, että rescue nimensä mukaisesti sopii raffista pelastautumiseen, koska lapa on riittävän korkea.

    Nimetön

    Testailin itse 19 asteista TM rescueta juuri pääsiäislomalla. Kyseinen maila otti rangella mittaa noin 170m, mikä on sama kuin lyönti rautakolmosella ainakin itselleni.

    Nimetön

    Itselläni on patriotin 18.5 asteinen väyläpuu ja lyön sillä rullien kanssa reilu 195m. En ole vielä päässy rauta kolmosella edes 190:een mutta saaattaa kyllä johtua siitä että ei rauta kolmosta óo ollu ennen bägissä

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: TM Rescue:n lyöntipituus

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu TM Rescue:n lyöntipituus