7.7.–14.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

Tillander ja Tiikerin paluu

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Tillander ja Tiikerin paluu

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1267593 Ilmoita asiaton viesti

  Tillader on tuulettanut useamman kerran, että Tiikeri on mennyttä miestä. En ole vielä lukenut kaikkitietävän Tillanderin kommenttia Tiikerin viime viikon voitosta, mutta varmaa lienee se, että nyt kun Ryder Cupissa Tikrua viedään kuin litran mittaa, saadaan tuuletuksesta lukea ensi viikolla, että Tikrusta ei ole edelleenkään mihinkään.

  #1267607 Ilmoita asiaton viesti

  Ei Tiikeri ole huippuvuosinakaan ollut mikään Ryder Cup -sankari. Kun Eurooppa on kaikkein koviten ryöpyttänyt Jenkkejä, vastassa on ollut itse Tiger, usein vieläpä Michelsonin parina.

  #1267610 Ilmoita asiaton viesti

  Tiikerilleköhän TV-tuottaja Viasat Golf on tarkoittanut tulostaulukon taustamusiikkina toimivan surumarssin?

  #1267680 Ilmoita asiaton viesti

  Bunkkeripete: eihän Tiikeri ole onnistunut näissä joukkuekisoissa, sehän ei tuon avaukseni varsinainen pointti ollutkaan.

  Tillanderin tyylissä ärsyttää se, että hän ei tunnu pitävän Tiikeriä minkään tason pelimiehenä verrattaessa entisaikain mestareihin. Vaikka koko lajia seuraava maailma oli viimeistään vuosi sitten valmis heittämään viimeisetkin toiveet miehen suuresta paluusta lääketokkurakuvien jälkeen, hän kuitenkin tuli ja nosti itsensä takaisin huipulle. Olisikin erittäin hienoa lukea Lassin kirjoittavan positiivisesti tästä tuhkimotarinasta ja ennen kaikkea siitä, miten yleisö on häntä kaivannut (vrt. esim katsojaluvut). Jos näin ei kuitenkaan tapahdu, en vielä kadota viimeisiä toivon rippeitä odottaa tällaista kirjoitusta siinä vaiheessa kun Tiikeri ottaa 19. voiton majorissa ja Lassin on pakko nostaa hänet suurten joukkoon. Toki silloinkin voi kertoa, että noiden 14. ensimmäisen aikana muut olivat vain niin huonoja.

  #1267776 Ilmoita asiaton viesti

  Onhan Tigerin paluu ollut viime aikoina hieno pois luettuna tämä viikonloppu. Fakta kuitenkin on, ettei Tigeria olisi pitänyt tähän joukkueeseen valita (Michelsonista puhumattakaan). Pakko hänet oli kuitenkin valita vanhasta Ryder-cup -historiasta huolimatta. Muuten Jenkeissä olisi noussut hirveä haloo ja Furyk olisi saanut kuulla kunniansa.
  PS. Sorry, entaaskaan saanut tähän mukaan Lassin kirjoituksia.

  #1277164 Ilmoita asiaton viesti

  Tiikerillä on pelivuosia vielä rutkasti, jos pysyy terveenä ja uudella swingillä varustettuna pysyneekin. Harvoin näkee sellaista raudoilla pelaamista, vaikka otetaan vanhat mestaritkin lukuun mukaan. Nyt kun miehen siviilimurheet ovat vähentyneet ja rankut maksettu, tiikerillä on vihdoin mahdollisuus näyttää, miten ne puuttuvat Majorit saa hankittua.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Tillander ja Tiikerin paluu