Aihe: Tilastotietoa Keski-Suomesta - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

Tilastotietoa Keski-Suomesta

Etusivu Foorumit Yleistä Tilastotietoa Keski-Suomesta

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #185888 Ilmoita asiaton viesti

  Muurame golf on laittanut ikä, HCP, sukupuoli, tasoituskorttien palautuksia ym tilastoja verkkosivulleen. Tilastonikkareille hyvää tietoa. Onkos kukaan törmännyt muiden seurojen tilastoihin? Esim alle 4 korttia palauttaneita oli 70,9%. HCP keskiarvo miehet 30, naiset HCP 44, miehiä 70,5%, naisia 29,5%. Jäseniä pk-seudulta 24,4%. ym…. tilastoja Johonkin aikaisempaan keskusteluun viitaten niin kyllä nämä naiset ovat huomattavan epätasaarvoisessa asemassa, kun HCP on noinkin korkea verrattuna miehiin ja heitä on lisäksi paljon vähemmän jäseninä kuin miehiä 🙂

  #408021 Ilmoita asiaton viesti

  Lyhyesti:
  – Golfareita Muuramessa 30%, muilla on tasoituskortti, koska se vaaditaan pelaamiseen
  – Singel tastoituksella (9,4) taistelet mestiksessä mitallista naisissa, miehissä olet jossain sijalla 20, jos kaikki mestikseen mahtuvat ovat mukana.
  – Bogey -tasoituksella (18) et pääse miehissä mestikseen, mutta naisissa pääset todennäköisesti 10 sakkiin.
  – Jos ryhmään saattuu nainen, jonka kotiseura on Muurame hänellä n. 50% todennäköisyyllä tasoitus 36 tai alle. Miehissä vastaa prosentti on n. 75%.

  Naiset ovat golfkentällä silleen epätasoarvoisessa asemassa, että useimmille riittää tasoitustaso 36. Sen jälkeen kiinnostus pelin kehittämiseen katoaa. Miehillä vastaava raja on 9,9.

  Naisille, etenkin nuorilla naisille, on golf haasteellinen ympäristö. Miehet, varsinkin naista alemman tasoituksen omaavat, pitäävät oikeuden neuvoa naista, miten sitä palloa pitää lyödä. Yritän moista välttää, vaikken tiedä kumpi on hyödyllisempää: kannustaa pelikaveria huonnon lyönnin jälkeen vai sanoa, että tekniikka on täysin hukassa ja harjoittelemalla nauttisit pelistä enemmän.

  Karrikoiden miehissä ja naisissa on se ero, että vastoinkäymiset/epäonnistumiset karaistavat miestä, mutta lannistavat naista. V***u kyllä mä sitä pallo opetellen lyömään ja ilman pron oppeja, prkle. :-).

  #408022 Ilmoita asiaton viesti

  Hieman OT:

  Miten kotimainen kierros tammikuussa tilastoidaan, oliko kauden 2007 viimeinen kierros (talvigriinit, kausimaksu 2007) vaiko kauden 2008 (eletään v 2008) ensimmäinen? Kai tämä on makukysymys, mutta kummassa klubi kierroksen ilmoittaa?

  #408023 Ilmoita asiaton viesti
  EFC

  Anton. kirjoitti: (23.1.2008 12:27:33)
  Hieman OT:

  Miten kotimainen kierros tammikuussa tilastoidaan

  Se on kauden 2008 kierros.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Tilastotietoa Keski-Suomesta