26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Tilastonurkka

Etusivu Foorumit Yleistä Tilastonurkka

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Kertokaas viksummat miten tohon tilastonurkkaan merkataan 9 reiän kierros? Merkataanko reikien 10-18 osalta viivat vai nollat vai miten??

    Olen niin laiska etten tarkastanut evtl muutoksia, mutta ainakin ennen ei ½-kierroksia voinut tallentaa GP:n tilasto-ohjelmalla. Muutaman parannusehdotus meilirupeaman jälkeen tuskaannuin (kun noita 9ejä tulee paljon) ja siirryin ulkomaille:

    GameTrack

    Homma toimii ja omat tilastot sen kun laajenee.

    Pystyt tallentamaan 9-reiästä tilastomerkinnät, mutta tilastolukujen laskenta vaatii että kaikilla rei’illä on tulos + tilastodata. Ota raksi pois ruudusta ’ota huomioon tilastojen laskennassa’ niin voit tallettaa.

    Tietty jos viitseliäisyyttä löytyy ja oikeasti usein hakkaat ysejä, niin voit tehdä oman 9-reiän version kotikentästäsi tuonne GP:n kenttätietokantaan, jolloin pitäisi tilastoinninkin onnistua. Esim itse tein Espanjasta Mediterraneon kentästä 2x etuysi -entryn sitä varten kun ei takaysille päästy…

    Tuoppi kirjoitti: (26.4.2006 12:33:20)
    …Esim itse tein Espanjasta Mediterraneon kentästä 2x etuysi -entryn sitä varten kun ei takaysille päästy…

    Ja Paksis kiittää. Olin juuri itsekin hakkaamassa tuloksia, kun törmäsin Mediterranon ongelmaan. Juuri kun keksin ratkaisun asiaan olikin jo sopiva kenttä tarjolla 😉
    Jotenkin mä arvasin, että oli sun tuotoksia.

    Tuoppi kirjoitti: (26.4.2006 12:33:20)

    Tietty jos viitseliäisyyttä löytyy ja oikeasti usein hakkaat ysejä, niin voit tehdä oman 9-reiän version kotikentästäsi tuonne GP:n kenttätietokantaan, jolloin pitäisi tilastoinninkin onnistua.

    Elikkä tallennat siis periaatteella 2 pelattua ysiä kerrallaan (2×9), kun 9-reikäisiä kenttiä ei voi tietokantaan perustaa?

    Anton 17 kirjoitti: (26.4.2006 12:51:23)
    Elikkä tallennat siis periaatteella 2 pelattua ysiä kerrallaan (2×9), kun 9-reikäisiä kenttiä ei voi tietokantaan perustaa?

    Öööh, eikö muka… *testaa*… No voe rähmä, eipä voinutkaan, sitten en kyllä osaa auttaa. Tietty voi tallettaa kaksi identtistä ysiä mutta se on vähän fuskaamista, koska tällöin 9-reikäisten tulosten merkitys kokonaistilastoihin on myös kaksinkertainen.

    Tietty voisihan sitä ylläpidolta pyytää päivitystä tilastonurkkaan, mutta taitavat olla niin kiireisiä nykyään maksavien eli kenttäasiakkaiden kanssa että tällaiset niché-jutut jäävät ihan vaille huomiota. 🙁

    Tuoppi kirjoitti: (26.4.2006 13:38:51)

    Anton 17 kirjoitti: (26.4.2006 12:51:23)
    Tietty voi tallettaa kaksi identtistä ysiä mutta se on vähän fuskaamista, koska tällöin 9-reikäisten tulosten merkitys kokonaistilastoihin on myös kaksinkertainen.

    (

    Tilastollisesti homma pitäisi toimivan kun perustaa 2x front-9 fiktiokentän, ja tallentaa eilisen kierroksen 1. ysiin ja tänpäiväisen 2. ysiksi.

    ?

    Nimetön

    Pistin palautetta ylläpidolle ja sieltä tuli seuraava vastaus:

    Valitettavasti Tilastonurkka pystyy tällä hetkellä ainoastaan huomioimaan täydet kierrokset tilastoissa. Ota pois ruksi kohdasta ’Huomioi kierros kausitilastoissa’ tuloskortin alapuolelta tulosta syötettäessä mikäli haluat syöttää vajaan kierroksen. Tällöin voit jättäää tulokset merkaamatta haluamiltasi väyliltä.

    Ystävällisin terveisin,
    Johan Salovius – Golfpiste.com

    Sama homma taitaa olla golf.fi golfpäiväkirjassa..

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Tilastonurkka

Etusivu Foorumit Yleistä Tilastonurkka