23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

tigru vei!!

Etusivu Foorumit Yleistä tigru vei!!

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188827 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    oli se hyvä että tiikerikin sai jotain balsamia haavoihinsa!!

    #499302 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Sudden death Elsin ja Tigerin välillä päättyi tasapeliin. Juu-u, luitte oikein. Eivät äijät saaneet eroa toisiinsa.

    #499303 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    ts

    Hämäävä oli tuo tulos Cupin etusivulla. Sivulta löytyi kuitenkin linkki Play Off sivuun jossa kolmen pelatun reiän jälkeen peli lopetettiin ja tulokseksi kirjattiin tasapeli, samoin kuin koko cupista.

    Eli ei voittoa tiikerille

    #499304 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    dr

    kauris varmaankin tarkoittaa tuota jo päivällä pelattua single ottelua, jossa tiger pesi elsin 4 and 3.

    Todella noloa tuo jakaminen, olisivat nyt vaan pelanneet loppun saakka.

    #499305 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    ts

    Näinpä taas meikäläinenkin oppi, että olisi parempi lukea tarkempaan ennen kuin kirjoittelee.

    #499306 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jenkit venyi tukalasta tilanteesta tasoihin ja näytti jo siltä että vievät cupin mennessään.Davis LoveIII duffasi harmittavasti viimeisellä reiällä ja Aussi Robert Allenby teki varman Par tasoittaen koko matsin.

    Sudden death oli todella hermoja raastava trilleri jossa vuoron perään Tigru ja Big Easy säkittivät todella killeri putteja.Tasapeli oli mielestäni oikea tulos.

    #499307 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Matsia olisi tarvinnut jatkaa huomenna, niin nopeasti hämärä laskeutui kentälle.

    #499308 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tiikeri paljon mitää vieny. Yhden(periaattees 2) matsin jos voittaa niin siinä ei kovin paljoa hurrata. Mikä siinä tiikeris enää ees on niin hyvää?

    #499309 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Sikäli kuin sääntö on sama kuin Ryder Cupissa, Playerin porukka tavallaanvoitti koska pytty jäi heille (sillä muistaakseni internationaalit voittivat edellisen kohtaamisen?).Tietääkö joku tarkemmin?

    #499310 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jenkit olivat puolustavia ’mestareita’ ja pytty jaetaan.

    ….. After much debate, captains Jack Nicklaus and Gary Player agreed to share the cup.

    The United States is the defending champion, but that doesn’t mean they retain the cup, which happens in all other international cup competitions…..

    Lue lisää linkistä.

    Lue lisää: Pga.com

    #499311 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Moi Senior

    Vastaus kysymykseesi löytyy Teemun raportista jotka ovat tosi hyviä. Tällä kertaa raportissa oli pienen pieni virhe jossa Teemu sanoo D.Love III sählänneen par putin minkä hän todella missasi mutta Allenbyn birkku olisi ollut melko varma joten missatulla putilla ei ollut suurta merkitystä,moka oli duffattu chippi greenin kantista.

    Vastaus kysymykseesi:

    ’Kolmen reiän jälkeen pimeys keskeytti pelin ja neuvotteluiden jälkeen päätettiin Presidents Cup ensimmäistä kertaa historiassaan päättää tasapeliin USA:n ja muun maailman välillä.

    USA:n kapteeni Jack Nicklaus katkaisi näin kiusallisen tappioputken toimittuaan jo kahdesti peräkkäin kapteenina hävityissä ottelusarjoissa, yhdessä Ryder Cupissa ja yhdessä Presidents Cupissa.’

    #499312 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jos teemu joskus tekee pieniä klikkejä ei hän ole yksin.Tuossa juuri annoin sinulle muka oikean vastauksen edellisessä viestissä jossa oletin kaimani olleen myös edellisen kerran kapteenina.

    MacG vastaus on vakuuttavampi.

    Sorry myös minä teen virheitä.

    #499313 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    ’ Tiikeri paljon mitää vieny. Yhden(periaattees 2) matsin jos voittaa niin siinä ei kovin paljoa hurrata. Mikä siinä tiikeris enää ees on niin hyvää?’

    Etpä tainnut nähdä kyseistä kaksinpeliä. Kyllä siinä Tiger vei maailmanlistan kolmosta Elsiä tämän kotikentällä kuin pässiä narusta. Muutamalla ensimmäisellä reiällä Els vielä klaarasi tilanteen haamuputeilla. Kun nekään eivät enää onnistuneet, tuli noutaja. Sisääntulon alkupuolella Els teki birkun ja toivoi aloittavansa takaa-ajon. Jäi haaveeksi. Tiger pisti tappavan varmasti oman, muutaman metrin mittaisen birkkuputtinsa sisään. Kasvoilla ei ollut hymynhäivääkään. Sääliksi kävi epäuskoisena päätään pudistellutta Elsiä.

    Näyttää siltä, että Tiikerin suurin ongelma on motivaatio. Saattaapi siinä svingissäkin olla korjaamista, kun niin moni asiantuntija sitä väittää. Mutta kyllä motivoituneella Tigerilla on edelleen todella suuret mahdollisuudet voittaa mikä tahansa golfkisa.

    #499314 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Lähinnä hain sitä ettei kukaan huomannu ettei Tiikeri voittanu kaikkia matseja, myöskään sinä :). Tiikerin kohdalla puhutaan pelkistä voitoista siis ja jos hän häviää niin kukaan sitä huomaa ja näin hän pysyy ’maailman parhaana pelaajana’ teki sitten mitä tahansa.. Muut jotka voittaneet vaikkapa joka matsin niin ’eivät ole yhtä hyviä kuin Tiikeri koska kukaan ei voi olla parempi’-asenteella ei kovin pitkälle pötkitä. Jos häviää niin häviää ja näin myös Tiikerin kohdalla.. Monta pelaajaa jotka pelanneet häntä paremmin viime aikoina ja kummiski Tiikeri on paras? Ehhh, logiikka kohdallaan?

    #499315 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Eiköhän se ole ollut juuri toistepäin eli kun tiikeri ei ole voittanut majoria niin hän on aivan yliarvostettu ja muutenkin huonokuntoinen pelaaja. Kerronpa sinulle muutaman asian (voi olla virheitä):

    – tällä kaudella muistaakseni 5 voittoa, joista yksi World Cup Match Play jossa on useita matseja

    – tällä kaudella alhaisin kierroskeskiarvo

    – tällä kaudella toisiksi paras rahalistalla vaikka pelasi monta kisaa esim.Vijaytä vähemmän

    – jo vuosia World Ranking ykkönen

    – Grand Slam ainoana pelaajana taskussa eli on voittanut kaikki neljä Majoria putkeen

    – Vuonna 2000 paras griiniosumissa, puteissa ja paikkaustilastossa kolmas

    – Useat tourpelaajat sanovat että on käsittämätöntä mitä tiikeriltä vaaditaan vuosittain, hän voittaa enemmän kuin kukaan muu, mutta sekään ei riitä

    – Vetää alhaisella COR-arvolla ja lyhyellä teräsvarrella 80 prosentin teholla (vaikka siltä ei näytä) jatkuvasti yli 300 jaardin draiveja

    – Hallinnut selvästi koko Amerikkaa junnuvuosina

    – Melkein 120 peräkkäistä cuttia!!!

    Riittääkö?

    #499316 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hyvä kun joku muukin pitää tiikerin puolia :-))

    Jos tiedät enemmänkin Elsin ja Tiikerin matsista voisitko kertoa miten nämä mestarit ottivat mittaa toisistaan esim. draivien osalla?

    #499317 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Whiteshark kirjoitti:’Grand Slam ainoana pelaajana taskussa eli on voittanut kaikki neljä Majoria putkeen’

    Korjataanpa vähän eli ei ole saavuttanut Grand Slamia, vaan niin sanotun Tiger Slamin. Grand Slamiin vaaditaan, että voittaa kaikki neljä Majoria saman kauden aikana.

    #499318 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Omasta mielestäni ennen kuin tiikeri voitti kaikki neljä putkeen niin sääntö oli että kaikki pystit samaan aikaan hallussa. Tiikeri itse pitää saavutustaan TODELLISENA Grand Slaminä. Vanhat herrat kuten Nicklaus ja Player eivät hyväksyneet tätä Grand Slamiä. Tiger sanoi tähän suunnilleen näin: ’Arvostan heidän mielipiteitään ja heillä on siihen täysi oikeus’

    Jos ’sääntö’ olisi ollut että kaikki neljä pitää voittaa samana vuonna niin pitäisikö Tiger itseään oikeassa tämän asian suhteen?

    #499319 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Tigrun slamista voidaan käydä loputon juupas eipäs ja on jo käytykin kaikissa alan julkaisuissa.

    4 pystiä on jees, vaikka siivoaminen vaikeutuu huomattavasti, kun ne pyörivät kämpän nurkassa.

    korttipelitermeillä Tigru sai suoran, värisuora olisi se kun ne tulisivat samana kalenterivuonna, mikä on tiukempi vaatimus.

    BTW uusimmassa Golf Digestissa ruodittiin Tigrun svingiongelmia aika uskottavasti. Jännää katsoa, kun Tigrun tasoisen svingiä analysoidaan kuin kenen tahansa meikäläisen…

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: tigru vei!!

Etusivu Foorumit Yleistä tigru vei!!