Aihe: Tiger Woods & Butch Harmon - Golfpiste.com

29.11.–6.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][3]
KilpailuaSuomalaista

Tiger Woods & Butch Harmon

Etusivu Foorumit Yleistä Tiger Woods & Butch Harmon

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Tigrun alamäki taisi alkaa valmentajan vaihdon jälkeen. Ehkäpä Tigerin uudella vaimollakin on vaikutusta asiaan, mutta luulen että paljon korjautuisi jos Harmon ja Woods tekisivät taas yhteistyötä. Mikä kaksikon alunperin erottit toisistaan? Taustoja tarkemmin tuntematta en voi ymmärtää miksi Tiger olisi erottanut huippuvalmentajansa jonka avulla oli saavuttanut huikean menestyksen. Valmentajan näkökulmasta Tigeriä lahjakkaampaa yksilöä on vaikea hakea. Täydellinen pari. Miksi siis ero? Mahtavatkohan vielä yrittää yhdessä? Kyllähän Matti ja Mervikin..;)

  Taiger ei ole vielä kuullut Matin lanseeraamaa filosofiaa:

  ’Pilluhan se mielessä on, mutta hypätään nyt ensin’, vaan Taiger soveltaa vielä lauseen ekaa osaa kohtalaisen hyvännäköisen ruotsalaismallin kanssa..

  Luepas Iron Man golfdigest.comia, siellä on liki joka viikko jotain spekulointia Tigerin ja Butchin myrskyisästä suhteesta. Viimeisin tieto on, että Tiger olisi tässä US Openin aikoihin katkaissut totaalivälirikon ja soittanut Butchille. Ilmeisesti pojat olisivat pitkän puhelinkeskustelun aikana saaneet vähän ilmaa raikastettua väliltään.

  Välirikon alkuperäinen syy nyt taas on sitten osin arvailun varassa. Alkoiko Tiger kuvitella tietävänsä asiat paremmin kuin Butch? Vai menikö muuten vain näkemykset pelistä eri suuntaan? Kuitenkin kyseessä on silloinen maailman paras pelaaja ja tunnetuin valmentaja, ehkäpä molemmilla iso ego pääsi vähän pääasian eli tuloksen tekemisen tielle. Kuitenkin, mielestäni Elin Nordgrenin tuloa kuvioihin on ihan turha syyttää Tigerin kuivasta kaudesta, T&E:hän olivat aloittaneet seurustelun jo aikaa ennen Tigerin viimeisintä major-voittoa. Ja käsi ylös, kuka kuvittelee, että maailman tunnetuin urheilija on sitä ennen joutunut elämään selibaatissa tahi deittailemaan Matti-Esko Hytösen näköisiä naisia? Hmm, anyone?

  Nimetön

  Joutuuhan se maailman kautta aikojen paras mäkihyppääjäkin deittailemaan Hytösen näköistä naista….

  Nimetön

  Joo mut Matti Esko Hytösen näköisiä kauniita prinsessoja….

  Aika paha, yack!

  Eikös Butchi:n muutkin oppilaat ole pitkä lyöntisiä ja kehittyneet rajusti, ainakin mitä olen ymmärtänyt.

  Itse uskon et kö lompsa alkaa olla tarpeeksi pullea, niin kunnianhimoinen treenaaminen alkaa jäädä lomailulta sivuun.

  Miettikääpä Suomen lätkämiljonääreja, ei paksun lämiskän kanssa ole kiva luistella, se alkaa painaa varsinkin kun voisi yhtä hyvin ajella Dodge Viperilla….

  Muistaakseni luin jostain että johtu siitä, että tiger veti herneet nenään kun butch alkoi valmentaan muitakin.

  Osasyy välirikkoon on ollut Butchin kommentit julkisuudessa, joista Tiger ei pitänyt. Joissain haastatteluissa Butch on antanut suhteestaan Tigeriin kovin lämpimän ja isällisen kuvan ja puhunut liikaa Tikrun omista asioista.

  Naisen vaikutustakaan ei sovi aliarvioida. Nicklauskin voitti enää vain tusinan verran majoreita naimisiin mentyään…

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Tiger Woods & Butch Harmon

Etusivu Foorumit Yleistä Tiger Woods & Butch Harmon