30.6.– 7.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][0]
KilpailuaSuomalaista

Tietoa ja kokemuksia Abacuksen tuotteista

Etusivu Foorumit Välineet Tietoa ja kokemuksia Abacuksen tuotteista

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #334718 Ilmoita asiaton viesti

  Moikka, Olen harkinnut testaavani Abacuksen tuotteita. Onko mitään yleisiä mielipiteitä tai huomioita kyseisestä merkistä? Erityisesti olen kiinnostunut sade- ja tuuliasustuksesta. Laatu, toimivuus ja mukavuus tärkeää kyseisissä tuotteissa. Miten Abacusen sadevaatetus päihittää nämä tekijät?

  #302522 Ilmoita asiaton viesti

  Tämän kauden on ollut käytössä Abacuksen venyvästä materiaalista tehty sadetakki ’Barton’ ja olen ollut kovin tyytyväinen, ei ole tullut perinteisiä goretex-takkeja käytettyä enää kentällä. Abacuksen materiaali on niin joustavaa, että ei juuri huomaa päällä, eikä kanita mistään. Toisaalta joustavuus mahdollistaa tyköistuvamman mitoituksen, eikä putatessa käsien väliin muodostu häiritsevää ’pussia’ kuten goretexeilla. Menee myös todella pieneen tilaan ja mahtuu pienemmänkin bagin taskuihin. Goretexit pitää ehkä pikkasen pitempään kuivana, mutta Abacus vetää voiton liikkumisen vapaudellaan. Vertailukohtana itsellä Galvin Greenin pari goretex takkia, jotka ovat aika hyvällä leikkauksella ja niissäkin on ollut ihan ok liikkuvuus. Kokeilin joskus pelata ei- golfkäyttöön suunnitellulla ulkoilu/sadetakilla, mutta jäi kokeilu lyhyeen, haittas sen verran pelaamista.

  #302523 Ilmoita asiaton viesti

  Juu, käytössä on takki, anorakki ja byysat – kaikki parasta a-ryhmää. Lajeina golf, pyöräily ja vaellus.

  Nämä tulivat mulle hieman yllättäen ja pyytämättä about kolme vuotta sitten, enkä tiennyt merkistä oikeestaan mitään – jos ja kun uusia sateenpitäviä ulkoiluvaatteita tarvitaan niin ovat hankintalistalla ykkösenä. Kokemuksia muistakin merkeistä on mm, halti, rukka, peak, galvin green.

  Suosittelen varauksetta.

  #1112439 Ilmoita asiaton viesti

  Vähän toisenlainen kokemus Abacuksen sadetakeista. Ostettiin emolle ja minulle Abacuksen sadetakit ja tuulipaidat. Molemmat piti olla ns. sateen kestäviä. No Ovat kun savolaiset veneet, eivät vuoda mutta laskevat vedet sisälle. Minun takki kesti pari sadetta ja rouvan takki vain yhden. Tuulipaidat pitivät puolet kaudesta kohtuu hyvin mutta sitten nekin alkoivat laskea läpi. Toinen ikävä ominaisuus oli kumimainen vuori. Jos pelasit lyhythihaisella paidalla, oli todella ikävän tuntuinen ja ihoon liimautuva materiaali. Roskikseen joutivat nuo ”kumiretaleet” Hommasin Chervot seuraavaksi. Ei kahise, eikä ole inhottava ihoa vasten. Myös jousto löytyy joka suuntaan ja pitää veden takin ulkopulella.

  #1112636 Ilmoita asiaton viesti

  Mulla ei ole vaatteista, kuin vyö ja lippalakki. Tuotemerkin leimat vyössä on hiertyneet nolon suttuisiksi ja lippalakki mustana haalistunut varsin nopeasti palaneen näköiseksi. Sukat oli, mutta ne meni puhki, niin kuin monen muunkin merkkiset sukat tuppaa muotoilultaan karkeaksi jääneiden jalkaterieni vuoksi. Kengistäkin, ei tosin Abacus-merkkisistä, puhkeaa vuoret yleensä parissa viikossa kriittisistä paikoista, elleivät ole nahkavahvistetut.

  Duffelikassi on ihan jees, paitsi vetoketjun vetimissä on peltiä säästetty. Jos yhtään enemmän on tavaraa laukkuun tunkemassa, niin vedin vääntyy ja parin notkahtamisen jälkeen katkeaa.

  Niksi-Pirkasta löysin vetoketjun korjaamiseen ohjeet ja nyt kassin sulkeminen ja avaaminen hoituu 2,5 mm2 MMJ:stä puretusta kevi-pätkästä kääritystä vetimestä.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Tietoa ja kokemuksia Abacuksen tuotteista