15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][13]
KilpailuaSuomalaista

Thaimaa

Etusivu Foorumit Matkailu Thaimaa

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #631689 Ilmoita asiaton viesti

  Onko kellään tietoa mitä Phuketissa maksaa vuokrapelioikeus?kun siellä on green fee tosi kalliita

  #633653 Ilmoita asiaton viesti

  Ei ole vastaan tullut vuokrapelioikeuksia Phuketissa. Green feet ovat todella kalliita enkä voi suositella Phuketia golfkohteena.
  Jos asut pidempään kannattaa hommata thai ajokortti (siis edellyttää pidempää viisumia ja asuntoa), sillä toimii esim Loch Palmissa ns local membership, jolla pääsee halvemmalla.

  #633654 Ilmoita asiaton viesti

  Onko Phuketissa tai siinä lähellä mitään sellasta paikkaa ,missä ei olisi ihan sika kallista pelata??

  #633655 Ilmoita asiaton viesti

  Kun te noita Thaimaan poskettomia hintoja valitatte, niin olette koskaan pohtineet vaihtoehtoa, yhtä pitkän lentomatkan päässä olevaa Floridaa? Floridassa on tuhansia golfkenttiä, ja gf-hinnat sen mukaisia. Ei ole kovinkaan vaikeata pelailla yhdellä alueella monella eri kentällä maksamatta kertaakaan yli $30 (= n. € 24) kierroksesta. Jos viettää kuukauden Floridassa ja pelaa 20 kierrosta, yhteishinta golfista on 400 euron luokkaa, Thaimaassa sama kierrosmäärä tekee tuhat euroa enemmän!

  #633656 Ilmoita asiaton viesti

  En tiiä Phuketista, mutta juuri kotiuduin Pattayalta, jossa 13 kierrosta kuljetuksineen hotellilta maksoi 480 euroa. Halvemmallakin olisi päässyt, mutta halusin vähän niitä parempia kenttiä kuokkia.

  #633657 Ilmoita asiaton viesti

  Millainen on mellakkatilanne paikan päältä katsottuna, onko vaara että tilanne repeää käsistä?

  #633658 Ilmoita asiaton viesti

  Eköhän ne ala rauhottumaan.Mut ei vaan kukaan tunnu tietävän Phuketissa tai siinä lähellä mitään suhteellisen edullisia kenttiä pelata,kun oon lähdössä ennen joulua sinne.

  #633659 Ilmoita asiaton viesti

  Siis mikä on edullista ? Missä kipuraja kulkee ?
  Kun lasketaan kuljetukset, green ja caddie feet, tipit caddielle niin alle 100 Euron ei kunnollista kenttää Phuketin saarelta löydy. Tässä 9 reikäinen kenttä, par muistaakseni 31 ja ihan ok kunnossa, range hyvä
  http://www.phunakagolf.com/home.html
  Mantereella on Tablamu Navy Course, halpa mutta matka sinne kestää reilun tunnin tai kaksi riippuen mistä lähtee ja maksaa sekin. Kiva layout, kentän kunto ei kummoinen verrattuna Phuketin saaren kenttiin.

  #633660 Ilmoita asiaton viesti

  Phuketissa et edullisesti todellakaan pelaa, MUTTA

  n.120km Tublamou Navy Golf itä rannikkoa seuraillen Khao Lakin suuntaan (n.10km sieltä etelään päin) Ostat 10 kortin ja Green fee tippuu 1600 -> 800 batiin, päälle normi caddy kulut 300+300bath.
  Majoitusta on bungalovien muodossa aivan kulmilla, mm. siitä päätien risteyksestä 200 metriä kentällepäin, oikealla ja vas puolen alkaen 15€/vrk. Bussillakin pääset siihen risteykseen ja majoittaja varmasti hoitaa loppu kuljetukset kentälle. Muutenkin ’expatin’ kanssa saamieltä.

  n.200km Suratanin suuntaan Ban Ta Khun, ja sieltä Rajjaprabha Dam Golf, upea kenttä ja viikolla pelaat n.40€/kierros. Viikonloppuna 15€ kalliimpaa. Ihan kelpo majoitusta löytyy 10€/vrk ylöspäin. Autonhan tuo reissu toki vaatii, mutta silti tulee Phukettia halvemmaksi.

  Krabista n.20km itään Pagasai Golf, viikolla GF 800bath, caddy 250+250, mutta taas joudut jättämään saaren.

  Jos suht edullisesti haluaisit Thaimaassa pelata, suuntaa seuraavan kerran mm. Kanchanaburiin. www. haku ja huomaat hintojen olevan kohdillaan.

  #633661 Ilmoita asiaton viesti

  Pääsekö Jii Pee tonne Tablamu Navylle helposti pelaamaan,joku kirjoitteli jossain Thaimaa viestiketjussa,että sinne pitäis mennä jonkun paikallisen toimiston kautta.Olisin helmikuussa tuolla aikas lähellä.

  #633662 Ilmoita asiaton viesti

  Siinä kun portilla vartijoiden kohdalla hidastat ja ilmaiset meneväsi golf kentälle, se olis sitten siinä. Kysehän on laivaston , varsinaisesti henkilökunnan asuin alueeseen rajoittuva kenttä.

  Mailat jätät ennen klubirakennusta olevalle cädien rakennukselle. Siinä sitten tuot ilmi haluatko palata hieman rangelle lyömään ennen kierrosta vai et.
  Jos palajat, voit antaa caddyllesi jo rahhoo ja hän hakee sinulle pallot valmiiksi. Kun olet klubilla käynyt maksamassa kieroksesi, sitten lämppärit ja menoksi. Harkka griinit ovat tosi vaatimattomassa kuosissa joten pelatessa sitten…

  Jos olet liikkeellä kevereiden kanssa, kannattaa ostaa tuo 10-kortti (=nippu pelilippuja ja jakaa ne, GF tosiaan tippuu silloin 1600 -> 800bath.) Kentällä on myös SPORT päivät nyt en muista olisiko ti ja to. Silloin GF on 800bath. Nuo sport päivät ovat vuosittain muuttuneet, joten kannattaa pyytää majoituksesi respan soittamaan kentälle, ja varmistaa ne. Respan siksi jotta kentällä englanti taipuu hieman vaatimattomasti.

  Eiköhän näillä ohjeilla 😉

  #633663 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos tiedoista,panee harkitseen jos ottais mailat mukaan.

  #633664 Ilmoita asiaton viesti

  Varasin just kiekat Phuketin Red Mountainiin ja Phuket CC:lle tämän http://www.phuketgolfcourse.com kautta ens viikoksi. Ei ole halpaa, mut jos pari rundia tuolla vetää loman yhteydessä, kun Suomessa on -15c, niin mun mielestä voi vähän maksaakin.

  #633665 Ilmoita asiaton viesti

  ToniR kirjoitti: (20.1.2014 14:00:33)
  Varasin just kiekat Phuketin Red Mountainiin ja Phuket CC:lle tämän http://www.phuketgolfcourse.com kautta ens viikoksi. Ei ole halpaa, mut jos pari rundia tuolla vetää loman yhteydessä, kun Suomessa on -15c, niin mun mielestä voi vähän maksaakin.

  Joo kannattaa pelata, jos Phuketiin asti raahautuu. Red Mountain on upea kenttä, paitsi että ainakin viimeksi autopakko. Sen sijaan Phuket CC on aika vaatimaton – minusta Loch Palm on hieno kenttä ja viimeksi käydessäni erinomaisessa kunnossa.

  Silti Phuketin hintataso on ryöstäytynyt käsistä. Phuket on melkein 3 kertaa niin kallis kuin Pattaya ja selvästi kalliimpi kuin Hua HInin parhaat kentät BM ja Banyon. Toivottavasti muu Thaimaa ei nosta hintoja Phuketin tasolle.

  #633666 Ilmoita asiaton viesti
  PG

  Putti-Possu kirjoitti: (20.1.2014 23:01:21)

  ToniR kirjoitti: (20.1.2014 14:00:33)
  Varasin just kiekat Phuketin Red Mountainiin ja Phuket CC:lle tämän http://www.phuketgolfcourse.com kautta ens viikoksi. Ei ole halpaa, mut jos pari rundia tuolla vetää loman yhteydessä, kun Suomessa on -15c, niin mun mielestä voi vähän maksaakin.

  Joo kannattaa pelata, jos Phuketiin asti raahautuu. Red Mountain on upea kenttä, paitsi että ainakin viimeksi autopakko.

  Samaa mieltä. Upea on oikea laatusana Red Mountaista. Autopakko näkyy olevan edelleen, kuten omalla reissullani muutama vuosi sitten. Etukäteen varaamalla esim. tuon http://www.phuketgolfcourse.comin kautta pääsee vielä ’kohtuullisella’ pakettihinnalla. Itse maksoin caddiemasterin tiskillä ฿5000 (Green Fee) + ฿700 (Golf Cart, pakollinen) + ฿ 250 (Caddy Fee, pakollinen) + ฿1500 vuokramailoista sekä kierroksen jälkeen ฿400 cadille tipiksi (suositus) + ฿500 omana osuutena taksista eli yhteensä ฿8350 = 185 €. Kallista oli mutta kannatti silti, kun kerran Phukettiin asti oli tullut raahauduttua.

  #633667 Ilmoita asiaton viesti

  Täältäkin suunnasta ehdottomasti vihreää valoa Red Mountainista. Pari päivää sitten reissusta palanneena voin todeta, että RM on yksi hienoimmista kentistä, mitä ulkomailla on tullut pelailtua. Autopakko on perusteltua siirtymien ja korkeuserojen takia. Toisaalta kierros pelattiin aamupäivällä kahdestaan kolmessa tunnissa ennen keskipäivän paahdetta. Kenttä oli upeassa kunnossa, ja kastelukin näytti hyvin toimivan. Kahden viikon aikana tuli pelattua myös Blue Canyonin molemmat kentät sekä Loch Palm. Näistä varsinkin Blue Canyonin Canyon – kenttä sekä Loch Palm olivat niin ikään erittäin miellyttäviä pelata.

  #633668 Ilmoita asiaton viesti

  Kaiken kaikkiaan käsittämättömiä hintaeroja Thaimaassa. HInoissa täytyy ottaa huomioon, että että on eri asia onko kyse pelkästä Greenfeestä (ja sekin eroaa viikolla ja viikonloppuna) vai sisältäkö kokonaishinta myös caddiefeen, caddie-tipin, kuljetuksen hotellilta ja takaisin ja mahdolliseti myös auton (yhdelle vai kahdelle).

  Keskihinta sisältäen hotellilta-hotellille kuljetuksen ja auton, jos pakollinen
  – Phuket 150 €
  – Hua HIn 90 €
  – Pattaya 60 €

  Kenttien laadussa ei keskimäärin ole eroja, mutta parhaat kentät ovat silti Pattayalla (Siam Old ja Laem Chapang) sekä HuaHInissä (Black Mountin ja Banyon), toki Phuketin Red Mountain on vielä samaa tasoa.

  Jos itse hommaa kyydit ja liittyy Pattaya Sports Clubiin, Pattaya on vielä tuostakin selvästi halvempi.

  #633669 Ilmoita asiaton viesti

  Putti-Possun viesti osui naulan kantaan. Pattis paras vaihtoehto golfin peluuseen, eikä siellä ole hinnat karkaamassa, tarjontaa on sen verran enemmän ja kentillä tilaa. Hua Hin on ok tähän aikaan vuodesta, mutta jos menee joskus touko – marraskuun välisenä aikana niin sekin edullinen. Low season hinnat putoavat jopa puoleen.
  Phuketin hintataso on pikemminkin nousussa. MBK, joka omistaa Loch Palm/Red Mountanin on kuulemma ostanut myös Blue Canyonin molemmat kentät eli omistaa 4 saaren 7:stä kentästä. Normaalisti merkitsee hintojen nousua, Blue Canyonhan ei pärjännyt nykyisillä hinnoillakaan.

  #633670 Ilmoita asiaton viesti

  Moi

  Pattayalla olevat tai sieltä juuri tulleet !
  Onko kenttien kunnon suhteen jotain mikä pitäisi tietää ?

  #633671 Ilmoita asiaton viesti

  Uhessu kirjoitti: (16.2.2014 10:29:47)
  Onko kenttien kunnon suhteen jotain mikä pitäisi tietää ?

  EI varmaankaan mitään erityistä, eli kaikki kentät hyvässä kunnossa.
  – Siam Old varmaankin loistava LPGA’n jälkeen (kiinni helmikuun)
  – Pattavian kenttä hyvässä kunnossa, mutta uusi klubitalo valmis vasta loppukeväästä
  – Pattana A-B ovat hyviä, mutta C-kentällä aika paljon kunnostustöitä

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Thaimaa