16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

TGC-peli (PlayStation 4) ja aidot kentät

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu TGC-peli (PlayStation 4) ja aidot kentät

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 33)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • PS4:n The Golf Club -peliin on mallinnettu joitakin oikeitakin kenttiä, ainakin Bro Hof sieltä löytyy. Pikaisella etsimisellä en löytänyt suomalaisia kenttiä, tietääkö joku onko niitä tehty sinne? Kuka tahansa TGC-pelaajahan voi sinne omia kenttiä luoda, melko helpostikin, tosin muokkaus vie aikaa. Tämä olisi vaan hyvä tapa harjoitella virtuaalisesti esim. matkoilla eteen tulevia kenttiä.

    Koskaan ei saisi vastata näin vanhaan ketjuun. Siitäkin huolimatta kerron, että olen nyt julkaissut ensimmäisen kenttäni TGC2019 pelissä. Löytyy nimellä Ringside Golf Finland. Ohessa video kentässä jonka kuvaisin kentän luontityökalun sisällä. Itse pelissä kenttä onneksi näyttää paljon paremmalta. Käykäähän testaamassa.

    https://photos.app.goo.gl/F5uSfgBHB1mAjdBZ7

    Ostin juuri The Golf Club 2019 PS4:lle ja aloin väkertämään aikani kuluksi Pickalan Parkkia. Olis aika makiaa vetää kotikentällä turnauksia, kunhan saa järkevän näköiseksi. Onko kenelläkään tiedossa mitään Suomalaisia kenttiä (muita kuin yllä mainittu Ringside) tai societeja pelissä, joissa pääsisi pelaamaan suomikenttiä?

    Itse tykkään TGC 2019 pelistä kovasti. Kenttäeditoriin olen vasta alkanut perehtymään. Suosittelen kaikille ketkä kenttiä alkaa tekemään youtubesta Crazycanuck1985 tutoriaaleja. Hyvin selitetty tuota kenttäeditoria. Eka jakso löytyy tästä: https://www.youtube.com/watch?v=lUjBVpzX83Q

    En löytänyt Ringside Golf Finland kenttää haulla. Hyvältä näyttää kyllä video. On kyllä hauska peli ja jos ei jaksa pelata niin kiva värkätä kenttää. Ajattelin itse tehdä melko pienellä efortilla Pickalan kenttiä testiksi ilman hifistelyjä niin katotaan viittiikö julkaista.

    olen nyt julkaissut ensimmäisen kenttäni TGC2019 pelissä. Löytyy nimellä Ringside Golf Finland

    Tuota Rinkkua en löytänyt tosiaan ollenkaan. Keksitkö mistä johtuu?
    Itse julkaisin eilen Pickala golf – Forest nimellä löytyvän tekeleen. Ihan hyvä siitä tuli omasta mielestäni.
    Käykää kokeilemassa.

    Pickala oli mainio!
    Ainut toinen suomalainen kenttä oli nimellä Aulanko golf jota en kyllä tunnistanut näköisekseen.

    Ringsidea en löytänyt (Xbox One).
    Olisikohan tässä jokin cross-play ongelma?
    Sony on vasta viime syksynä avannut kehittäjille pääsyä muiden alustojen verkkopeleihin.

    Moikka,

    Jostain syystä mun eilen kirjoittamani viestit ei täällä näy. Pahoittelut jos ilmestyy viesti kolmeen kertaan, mutta piti siis kirjoittamani, että Pickalan molemmat kentät oli tosiaan hienoja ja oikein hyvin tunnistettavissa. Rinkkua en myöskään itse löytänyt Xbox Onella. Oiskohan jäänyt julkaisematta ja vaan pelattavissa omalla konsolilla?

    Hienoa että näitä kenttiä vääntää muutkin. Itse tein Keimolan Saraksen peliin reilu vuosi sitten ja sen jälkeen työpöydällä lojunut useampi kenttä. Seuraavana tarkoitus julkaista SHG Lakisto ja jossain vaiheessa Linna, kun saa revittyä aikaa näiden tekemiseen. Melkein vois perustaa jonkun yhteisön, missä vois aiheesta puhua enemmän ja varmistaa että ei tehdä kenttiä ristiin. Kaikkien etu kun saadaan mahdollisimman paljon kotimaisia kenttiä peliin!

    Ilmeisesti redditin linkki poistaa viestin täältä, joten r/Suomi ryhmästä löytyy osio ”Suomalaiset golfkentät TGC peliin” minne toivoisin muutaman kentäntekijän eksyvän, niin voidaan spammata sitä enemmän ja infota täällä vaikka pelkkää listaa kentistä.

    Tässä flyover Keimolasta: https://www.youtube.com/watch?v=132EPdNvcxc&t=

    Moi,

    Kiitos paljon kenttäkommenteista. Suomalaiset, ja etenkin Pickalassa käyneet, varmasti osaavat arvostaa, mutta tuntuu että Jenkit (jne) varmaan eivät innostu samalla lailla. Mukavaa noita on kyllä tehdä varsinkin jos tietää että joku niitä pelaakin! Ja olisi siisti järkätä omia turnauksia joskus omilla ja muilla Suomikentillä. Laitoin TGCtoursiin ja HB foorumille myös noi jakoon niin katsotaa jos saisi HCP-ratingin jossain ajassa molemmille kentille.

    Hienoa että näitä kenttiä vääntää muutkin. Itse tein Keimolan Saraksen peliin reilu vuosi sitten

    Oon pelannut Saraksen muutamia kertoja ja on kyllä mahtavasti tehty! LiDar ilmeisesti onnistuu vain PC:llä tehtäessä? Jos ei muuta niin ainakin saa hyvää osviittaa miten vaikeuttaa omia kenttiä noista ”oikeista” muodoista. Omat kentät on lopulta liian helppoja kun niihin jää liikaa tasaisia griinin ympärystöjä ja flättejä väyliä. Aulanko ei ollut kyllä tutun oloinen, kokeilin itse myös taannoin.

    Löytyy nimellä Ringside Golf Finland

    olisi vielä mukava kyllä pelata Rinkkua!

    En oo koskaan käyttänyt redditiä mutta kokeilen ilmaantua sinne niin jatketaan siellä!

    Moi. Pelaan tuota oikeilla mailoilla simulaattorilla omassa autotallissa. ( https://youtu.be/mgS_6ygYpsY ) Tuo Rinkku on julkistu siis vain sille alustalle. Ei tullut asia mieleen silloin. Konsolilla julkaistut ovat käytössä simulaattorilla, mutta ei toisinpäin. Keimolan Sarasta olen pelannut paljonkin. Kiitos paljon tekijälle. Minulta saa rinkun course filet, jos joku haluaa julkaista konsolille. Olen käyttänyt maanmittareiden lidar dataa mutta se on osin aika karkeaa joten vaatii vielä paljon työtä, että saa joka paikasta hyväksi.

    Olkaa yhteydessä, jos haluatte tulla testaamaan. Autotalli Pohjois-Vantaalla

    Harmi homma tuo, ettei näy konsolipelaajille. Kuten sanottu… Ei tullut pieneen mieleenkään, kun tuota väkersin, ettei se olisi mennyt myös konsolipuolelle.

    Simupuoli on ihan liekeissä. Todella paljon uutta porukkaa jatkuvasti.

    golfsimulatortours.com

    MatalaWedge nyt on pakko myöntää että kateellisena tuijotin tota sun youtube-pätkää 😀 En tiennyt että TGC:tä vois vääntää tolla tavalla. Pakko tyytyä tällä hetkellä konsolilla vääntämiseen, mutta tossa on ehdottomasti tavoite.

    Jos homma kiinnostelee, niin tule katsastamaan. Jos vain löytyy 2.7m+ korkea autotalli tai muu varasto jossa lämmöt ja sähköt, niin tuollaisen tekeminen on sekä yllättävän helppoa, että yllättävän edullista.

    Kiitos kutsusta, mutta ei tuo mulla tällä hetkellä ole mitenkään mahdollinen. Nimenomaan puuttuu se tila, johon tuollaisen rakentais ja tällä hetkellä myös budjetti. Mutta jonain päivänä, jonain päivänä…

    Mahtava setuppi! Tsekkasin jo hinnat, mutta ei taida löytyä sopivaa tilaa kämpästä…

    MatalaWedge:
    Millainen tuo sun simulaattorin kokoonpano on? Mikä valkokangas ja videotykki? Onko pc/konsoli siinä vieressä?

    Ei vaan lähde vastaus. Yrittänyt jo useita kertoja lähettää…

    Yritetään vähän lyhempinä pätkinä…

    Skytrak analysaattori hoitaa pallodatan ja lähettää PC:llä pyörivälle TGC2019lle. Peli ei ole täsmälleen sama kuin mitä peliohjaimella hakataan vaan erikseen simuhommiin sen on modannut Protee niminen yhtiö.

    https://golfsimulatorstore.com/

    jatkoa…. sori spämmäys. Ei suostu julkaisemaan pitkää kirjoitusta

    Alustana on tehokas PC. Jostain syystä tuo on erittäin raskas peli pyörittää. Vasta kun sain RTX2080s & 3900x kokoonpanon, niin fps pysynyt luotettavasti yli 60fps. Vertailun vuoksi (jos asia ylipäänsä kiinnostaa) niin 4790k + GTX970 kokoonpanolla käytiin 40fps hujakoilla vaativammilla kentillä, joissa paljon yksityiskohtia. Nyt puhutaan toki ”grafiikat tapissa” scenariosta, mutta silti… Jos meinaa tämmöiseen sijoittaa, niin grafikaat saakin olla tapissa.

    Tykkinä perusvarma perustykki 1080p resolla, eli Benq w2000.

    Kankaana on tämä: https://bit.ly/32AyTS6 koossa 4M x 2,9M. Kokoa kuvalle tulee siis noin 190″
    Tilasin Ameriikoista (itse asiassa Canadasta) kun ei täältä saa keneltäkään tuollaista.

    Mattona lattialla on Suomesta hommattu

    Lyöntimatot

    4m x 4m lyöntimatto, johon saa oikean tiin pystyyn mihin vain.

    Lisäksihän tuossa on sitten osastoa motonet- ja kangaskauppa- tarviketta ulkonäköhommiin, mutta ne eivät ole tietenkään pakollisia.

    Simu on Vantaalla. Tervetuloa tutustumaan jos asia kiinnostelee.

    netosoite ät keemaili pistekomi

    Jiimies: toivottavasti tämä auttaa. Suosittelen sinullekin tämmöiseen projektiin lähtemistä, jos vaan tila sille löytyy. Golfari ei voi parempaa lahjaa itselleen antaa.

    Nimetön

    Simuun ei ole mahdollisuuksia vaikka olisi huippua. Mutta voi kun tuon Rinkun saisi xboxiin.. ite en osaa muuta kuin ihailla noita mitä löytyy, Lakisto, Pickala, pitää kokeilla Keimolakin. Hienoa!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 33)
Vastaa aiheeseen: TGC-peli (PlayStation 4) ja aidot kentät

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu TGC-peli (PlayStation 4) ja aidot kentät