5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Terveisiä Ugista

Etusivu Foorumit Yleistä Terveisiä Ugista

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • PT

  Työpäivän päätteeksi päädyin Uudenkaupungin golfkentälle. Yön yli täällä, että noin muuten vaikutan ruuhkaisemmassa eteläsuomessa… Loistokunnossa verrattuna ’ruuhkaisamman’ eteläsuomen kenttiin verrattuna! Illan lätkäottelu taisi kiinnostaa enemmän paikallisia, kuin auringon paisteessa ja + 12 lämpötilassa pelaaminen. Meinaan oli tilaa! Olisin halunnut pelata huomenna aamusta ’pika’ 18:sta, mutta klo 7.00 ei ollut lähtijöitä 🙂 eikä ollut vielä yhtään varausta Caddien ajanvarauskirjas ajalla 7.00 – 13.00 (Ilmeisen ruuhkaton kenttä arkisin ja laajenee 18-reikäiseksi tulevaisuudessa / työt aloitettu jo) (Nätti caddie, että kannattaa poiketa Ugissa!) Griinit tasalaatuiset ja mukavan samettiset… 82 lyöntiä ja 33 pb ja samalla lailla pelasin viime perjantaina Nurmijärvelläkin 82 lyöntiä ja 33pb. Pirskutarallaa bufferi täältä tullaan…

  ’Griinit tasalaatuiset ja mukavan samettiset… 82 lyöntiä ja 33 pb ja samalla lailla pelasin viime perjantaina Nurmijärvelläkin 82 lyöntiä ja 33pb.’

  Nurmijärvellä oli kuitenki talvigriinejä… Vappuaaton tulos 79 lyöntiä.

  PT

  Meinasinkii Uudenkaupungin griinejä…

  Nimetön

  Nainen vai mies?

  Eihän tämä ole mikään maksettu mainos?

  No flikoi siel o caddeinä. Kenttä on hyvässä kunnossa. Laajennus valmis kauden 2006 lopussa(optimistinen arvio) 2007 alussa varmasti.

  Kenttä ei ole ruuhkainen poikkeuksetta kuin heinäkuussa.

  Lue lisää: ugk

  PT

  On maksettu mainos sain Ugk:n osakkeen.

  Meriteijon, Vihdin, Rönnäsin, Nurmijärven, Hattulan, Hyvinkään ja Kotojärven, kun tässä lähiviikkoina oon kiärtänyt niin Ugk on edellä luetelluista mielestäni parhaassa kunnossa ja kaikki griinit vihreitä! Aattelin, että jos golfpisteen lukijoista joku jostain syystä päätyy Uuteenkaupunkiin niin kenttä nami nami kunnossa ajankohtaan nähden.

  Itsekin olen pari kierrosta pelannut U:gissa ja kenttä on ollut erittäin hyvässä kunnossa. Greenit ovat tietenkin hitaita, mutta kaikki upean vihreitä ja keskenään samanlaisia. Pitänee lähteä sinne ehkä viikonloppuna.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Terveisiä Ugista

Etusivu Foorumit Yleistä Terveisiä Ugista