16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Terveisiä Mansesta – osa 1

Etusivu Foorumit Yleistä Terveisiä Mansesta – osa 1

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • ’Harmittaako’-ketjussa, joku pyysi minua kertomaan kokemuksiani Mansen matkalta. Osa 1 eli golfkierros tuli hoidettua eilen Hesketh Glof Clubin kentällä Southportissa päämieheni edustajan, Chrisin kanssa. Kenttä on 121 vuotta vanha, perinteinen kumpuileva, osin links osin metsän reunassa kulkeva. Säännöt ovat tiukat. Esimerkiksi kenkiä ei saanut vaihtaa auton vieressä vaan ne piti käydä vaihtamassa miesten pukuhuoneessa. Chris kertoi myös tarinan jäsenestä, joka oli moittinut kokkia huonosta ruoasta. Jäsen sai varoituksen, koska hänen olisi pitänyt jättää valituksensa ruokailukomitealle, joka olisi sen käsitellyt ja vienyt eteenpäin. Kierros sujui kohtalaisesti. Lokakuun jälkeen en ollut koskenutkaan mailoihin ennen ykköstiin avauslyöntiä. Tasaisessa sateessa, loppurei’illä vettä valuen pelattu tasan 100 (tasoitukseni on 17,6) ja sama tulos Chrisin kanssa sekä kierroksen jälkeen nautittu Tetley’s Smooth jättivät hyvän jälkimaun. Mielenkiintoista on, että vaikka kenttä näihin suomalaisiin uusiin hankkeisiin verrattuna on surkeannäköinen kumpuileva, lähin p&p kenttää muistuttava, pelataan siellä British Openin karsintoja muutaman vuoden välein. Ylpeyteni kohosi, kun Chris kertoi, että pelasin viisi viimeistä reikää paremmin kuin Corey Pavin muutama vuosi sitten. Ja vielä scrtchina.

    Made kirjoitti: (26.3.2006 12:31:09)
    Tasaisessa sateessa, loppurei’illä vettä valuen…

    Kiva, että satoi; helpottaa vähän tätä tuskaa…

    Jäsen XXL kirjoitti: (26.3.2006 22:12:11)
    Kiva, että satoi; helpottaa vähän tätä tuskaa…

    Onneksi tuska käy jo vähiin.

    Miksei golffarikin voi vaan nukkua talviunta kuin karhu, helpottaisi kummasti.

    Ja jälleen satoi.

    Tänään oli ohjelmassa ensin lounas Old Traffordin Cricket Clubilla, jossa vanha ManU-pakki Clayton Blackmore (muistaako joku 80-luvulta?) kierteli eri pöydissä rupattelemassa tulevasta ottelusta ja kyselemässä, ettei kai kukaan kannusta Birminghamia.

    Peli (Manu-Birmingham) sinänsä ei ollut mikään erikoinen, ManU oli niin ylivoimainen eikä Mikluakaan päästetty kentälle. Mutta fiilis katsomossa, joka oli ManUn uusi ennätys sitten 20-luvun (n. 69 000 katsojaa), oli mahtava. ManUn fanit ovat muokanneet monista tutuista lauluista oman versionsa ja laulu raikui koko ottelun ajan.

    Anteeksi, että kirjoittelen tätä näin myöhään, onhan ottelun päättymisestä jo monta tuntia. Piti ottaa muutama katkera pelin päälle. Toisaalta kello on täällä vasta puoli 11, kun kirjoittelen tätä hammaspyykin lomassa. Tällaisen nukkumaanmenoajan voi kertoa kotonakin ihailevien katseiden alla.

    Made kirjoitti: (27.3.2006 0:33:59)
    Ja jälleen satoi.

    Toivon vilpittömästi, että myös tuuli oli kova! Ja että ilmoja piisaa..!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Terveisiä Mansesta – osa 1

Etusivu Foorumit Yleistä Terveisiä Mansesta – osa 1