Aihe: TEETIME - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

TEETIME

Etusivu Foorumit Yleistä TEETIME

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Klikkaa nexgolfissa vieraspelaajan ajanvaraus painiketta niin aukeaa golfpisteen sivu mihin on kirjauduttava jos haluaa varata ajan. Kentälle ei ollut golfpisteen kautta mahdollista varata aikaa. Minkä takia teidän tarvii(golfpisteen väki) sotkea golf seurojen varauspalveluja? Ennen toimi hyvin, enään ei. Hyvi golfiin ei pysty varaamaan aikaa koska heillä ei ole golfpisteen palvelu käytössä. Nyt joutuu soittamalla varaan ajan(koskee aika montaa kenttää) ja maksaa euron minuutti. Pitäkää jatkossa näppinne irti kenttien palveluista. Ei ole teidän asia mennä sorkkimaan toisten palveluita.

  Arska, eihän sinun ole mitään pakko käyttää Golfpistettä varausten tekoon. Katkaise Nexgolf-Golfpiste-linkki, ohita selainta käyttäessäsi ’Golfpiste Teetime on avattu!’-poppari (klikkaa ikkunan ulkopuolelta). Näin voit kirjautua normaalisti NexGolf-tunnuksellasi ja saat avattua vanhan, tutun varaussivun. Ei tämä tuo Hyvigolfia kenttävälikoimaan, mutta eipä tarvitse pelleillä Golfpisteen kanssa.

  Vaikea on ymmärtää että tästä Golfpiste-Teetimestä olisi mitään lisähyötyä verrattuna entiseen Teetimeen. Hölynpölyä ja tehtykin sekavasti.

  Roskaa.

  Täytyy kompata, on kyllä sysipaska systeemi. Mitä helvettiä tuolla sähläämisellä on tavoiteltu?! Osaisiko joku kertoa?

  En kyllä ala linkittelemään Nexgolf-tilejä vaan hoidan homman sitten puhelimella ja jos ei onnistu puhelimitse niin ne kentät jäävät sitten väliin. Että se siitä digitalisaatiosta 🤬🤬🤬

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: TEETIME

Etusivu Foorumit Yleistä TEETIME