27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

Tasoitushuijaus

Etusivu Foorumit Säännöt Tasoitushuijaus

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 164)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Mikä on mielestänne tasoitushuijausta? Mieheni pelaa tasoituksella 27,5, mutta erityisesti meidän kahden keskenämme käymissä ’kilpailuissa’ mies tekee tuloksen hyvin lähelle kentän parin. Onko tasoitusta laskettava silloin, kun se laskee? Ymmärrän hyvin, etteivät ihmiset viitsi merkkailla 0,5 pudotusta, mutta jos kyse on tasoituksen laskusta singelin pintaan, niin eikö silloin tulisi merkitä?

  Jos pelaa kentän hyvin lähelle kentän paria ja tasoitus on 27,5, niin tasoitus on erittäin paljon pielessä -> händärihuijari törkeimmästä päästä, mikäli pelaa tasoituksellisia kilpailuja. Jos ei pelaa tasoituksellisia kilpailuja, niin ei kai sillä mitään väliä ole, mikä se tasoitus on.

  Tän on pakko olla provo.

  Todennäköisesti puhut bruttotuloksesta?

  Suorastaan provokatiivinen vailla riittävää informaatiota…konfirmaatio ois paikoillaan!!

  Ei ole provo ei… Mies vaan ei halua laskea tasoitustaan – pelit lähinnä kuulemma ’harjoittelua’. Ja tosiaan esim. eilen oltiin pelaamassa ja tulos lähellä kentän paria. Kyllä se käy kilpailuissakin, mutta leikkimielellä. Viime kisoissa tulos 2 yli kentän parin.

  …tosin äsken mainittu tulos oli pelattu punaisilta.

  EFC

  MillaMagia kirjoitti: (8.7.2007 21:25:12)
  Kyllä se käy kilpailuissakin, mutta leikkimielellä. Viime kisoissa tulos 2 yli kentän parin.

  Pitäähän se kisan jälkeen sentään pudota.

  Eipä kai tässä tapauksessa, koska pelattiin punaisilta. Enpä tiedä…

  Kaikki yli 18 händärillä pelaavat ovat tasoitushuijareita :-). No se oli provo.

  Mielestäni miehelläsi olisi tasoituksen tarkitustuksen paikka. Kentän pariin läheisyyteen pelaaminen ei onnistune 27,5 tasoituksella. Tasoitustuksen pelaaminen, miehille, on paljon vaikeampaan punaisilta kuin keltaisilta. Tuskin koskaan väylä on keltaisilta liian pitkä. Punaisilta saa tasoituslyöntejä vähemmän, joten lähipeli pitää olla kunnossa.

  Koko tasoitusjärjestelmä olisi huomattavasti oikeudenmukaisempi, jos tasoituskierrokset pitäisi pelata punaiselta teeltä. Tällöin olisi vaikeampi veivata tasoitusta liian alas. Parin pelaaminen on huomattavasti haasteellisempaan kuin bogin, vaikka matkaa on vähemmän.

  No palatakseen tuohon tasoitukseen 18. Siihen pääsee helposti, jos lähipeli on kunnossa. Tämän huomasin kiertäessäni kentän ryhmässä, jonka yhteenlaskettu tasoitus oli jotain yli 120. Sain yleensä pitää honourit chipillä ja kahdella putilla. Ei silti kiva ryhmä ja kenttä kierrettiin neljään tuntiin. Voiko goflkierrokselta enempää vaatia?

  EFC

  MillaMagia kirjoitti: (8.7.2007 21:37:56)
  Eipä kai tässä tapauksessa, koska pelattiin punaisilta. Enpä tiedä…

  Ei sillä tiin värillä ole väliä, kyllä se slope löytyy punaisellekin (ja miehille)

  Nimetön

  Usein me miehet kerromme golfista ja sen säännöistä naisille hassuja juttuja ja tässäkin Milla Magian kohtalona on ollut sama.

  Näin sekoittuvat todellisuus ja se, mitä todella on asian taustalla.

  Minä sudin likimain samalla tasoituksella kuin äijäsi. Nimenomaan minä sudin, miehesi ilmeisesti pelaa. Selvitän kentän noin sadalla lyönnillä, 90 ei ole koskaan ollut lähelläkään. Jos ja kun miehesi pelaa kentän melkein pariin, niin hänen olisi syytä jättää muutama kortti.

  Niin, onhan se tietenkin aika suoritus pelailla joku kenttä lähelle par:ia tuolla tasotuksella. Itsellä on aika sama tasuri tällä hetkellä (26,5) ja onhan se periaattessa mahdollista pelata kenttä paarin, kun joskus kuitenkin itselläkin on vahinko käynyt ja pari birdiäkin eteen tullut. Mutta silloin vaatisi kuitenkin jo sen että olisi kaikki planeetat kohdallaan ja bägi onnenkaluja pullollaan..

  Toisaalta, kyllähän täällä foorumillakin on tainnut yksi henkilö olla jolta tuo onnistuisi, ainakin lähelle, jolla ei vielä tainnut olla edes green cardiakaan.. noh, mutta mikäs siinä jos peli kulkee, itse jos pelailisin kierrokset parin tuntumaan tällä tasoituksella niin saattaisin jopa harkita osallistumista joihinkin tasoituksellisiin kilpailuihin.. Olisihan se sitten mukava katsella tuloslistaa ja oman nimen perässä komeilisi tulos -24 ;D

  MillaMagia kirjoitti: (8.7.2007 21:25:12)
  Ei ole provo ei… Mies vaan ei halua laskea tasoitustaan – pelit lähinnä kuulemma ’harjoittelua’. Ja tosiaan esim. eilen oltiin pelaamassa ja tulos lähellä kentän paria. Kyllä se käy kilpailuissakin, mutta leikkimielellä. Viime kisoissa tulos 2 yli kentän parin.

  Ai onko händärihuijari jos pelaa kilpailuissa 57 pistettä? Ilmeisesti tämä on kompakysymys…

  Yhden tuollaisen rundin jälkeen pitäisi tasoitus olla luokkaa 18.

  Tää MillaMagia on mitä luultavammin lehtioppinut (fore) golffista ja kattellut nettiä http://www.golfpiste.com sekä kuullut kaverilta golffari! Ei voi olla noin fuula ihminen että jos ei tasoitus laske kilpailun jälkeen… ihan sama miltä lyö ja jos lyö hyvin niin tuomari laskee!

  Millan mies on oikeassa ei punaisilla laske tasoitus…miehet pelaa valkoisilta.

  Hiljattain täällä oli threadi jossa kaiffari puolustusvoimien kisoissa voitti 30 hcp:llä. Tais sekin pelata parin pintaan.

  MillaMagia kirjoitti: (8.7.2007 18:13:23)
  Mieheni pelaa tasoituksella 27,5, mutta erityisesti meidän kahden keskenämme käymissä ’kilpailuissa’ mies tekee tuloksen hyvin lähelle kentän parin.

  Jos miehesi brutto on lähellä par:ia, on kyseessä enemmän kuin huijaus; häpeällisen moraaliton kusetus, josta melkein ansaitsee nekkuun!

  Onko tasoitusta laskettava silloin, kun se laskee?

  Siis miten niin? Eihän sitä rundin jälkeen päätetä, perkele! Silloin kun pelataan merkattu kierros, se joko laskee, pitää samana tai nostaa tasoitusta.

  Ymmärrän hyvin, etteivät ihmiset viitsi merkkailla 0,5 pudotusta

  AI MITEN NIIN?!?! Mikä ihmeen logiikka tuohon taas pätee?

  mutta jos kyse on tasoituksen laskusta singelin pintaan, niin eikö silloin tulisi merkitä?

  Jaa-a. Mitenköhän se on. Hmmm. Ei kai sentään. Sehän tarkoittaisi sitä, ettei voisi enää kisoissa kusettaa kaikkia muita, jotka ovat oivaltaneet ja hyväksyneet tasoitusjärjestelmän luonteen (epätäydellisyyksineen) ja toimivat kuten moraali edellyttää. Voi jeesus sentään!

  Lavis – missä herätyskello?!

  Oho! Näissä tapauksissa auta ei R&A saati US PGA tasoitusjärjestelmät. Parempi Millan miehen on tasan olla kilpailematta, jos tasoituksia otetaan huomioon…

  En ole lehtioppinut, enkä kai muutenkaan vielä kovin oppinut, koska innostuin lajista vasta alkukesästä. Olen kuitenkin itse laskenut tasoitustani aina kun se on laskenut, ja pelaan nykyisin aikalailla tasoitukseeni toisin kuin mieheni. Lasken tasoitustani heti, kun se on laskeakseen.

  Mieheni sen sijaan ei sitä halua laskea. Kesän loppuun mennessä kuulemma aikoo laskea, muttei vielä, koska ei ilmeisesti putoa riittävästi kerralla nykyisillä tuloksilla. Näin taitaa aika monetkin miehet toimia? …eikä ainoastaan golfissa.

  Tulipa mieleeni ketju ’naiset kehnoa peliseuraa?’, missä aika avoimesti julistettiin naisten kilpailevan keskenään muustakin kuin tuloksesta. Tuosta en tiedä, kuinka todenperäistä mahtaa olla, sillä kanssani pelanneet naiset ovat aina olleet todella mukavia ja kannustavia. Joka tapauksessa miksei vastaavaa kilpailua esiintyisi myös miesten kesken? Händäreistä en tiedä kuinka paljon ne vaikuttaa, mutta onhan sitä aikas kova äijä, jos 28 tasoituksella lyö kentän 90 lyönnillä, ja seurueessa alle kympin tasoituksella pelaava kaveri tekee saman tuloksen. Eiköhän siinä olla suupielet korvissa ja nenä pystyssä tälle pienemmän händärin omaavalle kaverille?

  MillaMagia kirjoitti: (9.7.2007 17:28:55)
  Mieheni sen sijaan ei sitä halua laskea. Kesän loppuun mennessä kuulemma aikoo laskea, muttei vielä, koska ei ilmeisesti putoa riittävästi kerralla nykyisillä tuloksilla.

  Edelleen, tuossa ei ole järjen hiventä. Ja sinäkö uskot? Toivottavasti en ikinä osu miehesi kanssa samaan flaittiin. Naurettavaa touhua.

  MillaMagia kirjoitti: (8.7.2007 18:13:23)
  Mikä on mielestänne tasoitushuijausta?

  Mieheni pelaa tasoituksella 27,5, mutta erityisesti meidän kahden keskenämme käymissä ’kilpailuissa’ mies tekee tuloksen hyvin lähelle kentän parin. Onko tasoitusta laskettava silloin, kun se laskee? Ymmärrän hyvin, etteivät ihmiset viitsi merkkailla 0,5 pudotusta, mutta jos kyse on tasoituksen laskusta singelin pintaan, niin eikö silloin tulisi merkitä?

  Eihän sinun hyvä Milla ole pakko hyväksyä miehesi tasoitukseksi 27,5, sanot hänelle, että ’sinun pelitasoitus on 5’ ja sillä siisti. Mitähän erikoisen tärkeää kilpailua miehesi muuten odottaa kun tasoitustaan noin jemmaa? Kyllä muilla naama kalpenee kun hänet julistetaan voittajaksi 55 bogipisteellä, siitä kunnia ja maine kasvaa..

  MillaMagia kirjoitti: (9.7.2007 17:28:55)
  Händäreistä en tiedä kuinka paljon ne vaikuttaa, mutta onhan sitä aikas kova äijä, jos 28 tasoituksella lyö kentän 90 lyönnillä, ja seurueessa alle kympin tasoituksella pelaava kaveri tekee saman tuloksen. Eiköhän siinä olla suupielet korvissa ja nenä pystyssä tälle pienemmän händärin omaavalle kaverille?

  No itse asiassa ei.

  Bruttoscore on pelitason absoluuttinen mitta – ei se kuinka pelaa suhteessa johonkin enemmän tai vähemmän kuvitteelliseen händäriin.

  Tottakai voi olla OMAAN KEHITYKSEENSÄ tyytyväinen, jos pelaa vaikka 9 lyöntiä alle oman tasurinsa, mutta jos hcp 9 heppu pelaa 88 ja hcp 27 heppu pelaa 88 niin en näe jälkimmäiselle mitään syytä olla nenä pystyssä edellisen suuntaan. Suupielet voi olla korvissa kylläkin, koska kehitys kehittyy.

  Muutenkin golfin syvin olemus on kilvoittelua itsensä kanssa niin, että en nyt rupeaisi nokkaa nostamaan kenenkään suuntaan oli brutto elikä nettotulos kuinka hyvä tahansa. Mutta kyllä tämä teillekin varmaan selviää harrastuksen edetessä – viimeistään siinä parinkymmenen vuoden kohdalla.

  lab

  Välillä puhutaan pariin pelaamisesta ja välillä 90..

  Jep, minäkin luulen että isännän tulokset parin lähelle on nettotuloksia..

  MillaMagia kirjoitti: (9.7.2007 17:28:55)

  Mieheni sen sijaan ei sitä halua laskea. Kesän loppuun mennessä kuulemma aikoo laskea, muttei vielä, koska ei ilmeisesti putoa riittävästi kerralla nykyisillä tuloksilla. Näin taitaa aika monetkin miehet toimia? …eikä ainoastaan golfissa.

  Tulipa mieleeni ketju ’naiset kehnoa peliseuraa?’, missä aika avoimesti julistettiin naisten kilpailevan keskenään muustakin kuin tuloksesta. Tuosta en tiedä, kuinka todenperäistä mahtaa olla, sillä kanssani pelanneet naiset ovat aina olleet todella mukavia ja kannustavia. Joka tapauksessa miksei vastaavaa kilpailua esiintyisi myös miesten kesken? Händäreistä en tiedä kuinka paljon ne vaikuttaa, mutta onhan sitä aikas kova äijä, jos 28 tasoituksella lyö kentän 90 lyönnillä, ja seurueessa alle kympin tasoituksella pelaava kaveri tekee saman tuloksen. Eiköhän siinä olla suupielet korvissa ja nenä pystyssä tälle pienemmän händärin omaavalle kaverille?

  Ei tää voi olla todellista! Vai onko? Tässä yllämainitun ja hänen miehensä ajatusmaailmassa ei ole mitään, jonka golfinpelaaja voisi ymmärtää, saatikka hyväksyä. Niinpä koko jutun täytyy olla vedätystä ja provo. Mikäli näin ei kuitenkaan ole, niin sinun Milla tulisi kääntyä kunnollisen golfarin tavoin seuran tasoitustoimikunnan puoleen ja kertoa tietosi miehesi ala-arvoisesta käyttäytymisestä, jotta asia tulisi korjattua oikealle tolalle.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 164)
Vastaa aiheeseen: Tasoitushuijaus

Etusivu Foorumit Säännöt Tasoitushuijaus