30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][5]
KilpailuaSuomalaista

Tanskan kentistä?

Etusivu Foorumit Matkailu Tanskan kentistä?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Heippa,

    Olemme menossa Tanskaan keväällä pelaamaan. Viime keväänä tätä kautta sain loistavia vihjeitä Ruotsin kentistä ja nyt oltaisiin menossa Tanskaan pelaamaan, joten olisin kiitollinen, jos joku voisi suositella hyviä kenttiä Tanskassa.

    Skjöldenaesholm!

    Meilläkin on kaveriporukkamme kanssa tarkoitus suunnata huhtikuussa tuonne Tanskanmaalle ja siellä lähinnä Kööppenhaminan suunnalle. Hieman olemme jo matkaa suunnitelleet ja alustavasti ajatelleet majoituspaikaksemme ja kentiksemme Kööppenhaminan lounais-länsipuolen aluetta.

    Siellä poisjoispuolella on kyllä vakuuttavampi kenttäarsenaali, mutta tuntuvat olevan myös kukkarollemme hieman kalliita.

    Toki saa antaa lisävinkkejä, sillä mitään emme ole vielä lukkoon lyöneet.

    pmo

    Hyviä kenttiä Jyllannissa pohjoisesta aloittaen mm: Hvide Klit Skagen, Aalborg Gk, Himmerland Gk (resort), Kalö Gk (resort), LänsiJyllannissa Pohjanmeren rannikolla Lemvig Gk (resort), Holsterbo Gk, Esbjerg Gk, Fanö Gk (links dyynisaarella). Cph:n pohj.puolella kaksi hyvää Simon´s GK ja Rungstedt Gk, sekä klass. Cph Gk. Etelään Cph:sta mm. Mön Gk, Falster Gk.

    Lentäen helpoiten ovat tavoitettavissa Cph ja Billundin kautta Jyllanti. Etäisyydet ovat lyhyitä autolla liikuttaessa koko Tanskassa. Jyllanti on hiekkamaata. Siellä kausi on ympärivuotinen.Ruotsista on hyvät lauttayhteydet Jyllantiin missä voi tehdä hyvän kiertomatkan tai majoittua keskeisesti ja tehdä sieltä päiväretkiä. Majoitus paikallisissa Kro’issa, joilla usein golfpaketteja. Tai em. resorteissa. Omistajilta/henkilökunnalta kannattaa kysellä myös lähiympäristön suosituksia, kenttiä löytyy. Ruuhkia vain Cph:n ympäristön kentillä. Hyviä pelejä!

    Kyselin eräässä toisessa ketjussa Euroopan parhaita kenttiä ja GolfDigestillä on listattu maittain parhaita kenttiä.

    Tässä Tanskan lista

    Denmark (140)

    1. Rungsted G.C., Rungsted

    2. Holstebro G.C., Vemb

    3. Vejle G.C., Vejle

    4. Simon’s G.C., Kvistgård

    5. Himmerland G.C. (New), Gatten

    Moi,

    toimin tässä tanskalaisen työkaverini bulvaanina.

    Oheisen linkin takaa löytyy tietoa Tanskan golfkentistä. Eri puolille maata pääsee joko klikkaamalla karttaa tai sitten vasemalla olevan valikon kautta. Myös työkaverini mielestä paikalliset majatalot/krouvit (kro) ovat varteenotettavia majoitusvaihtoehtoja.

    hintatasoon pääsee kiinni seuraavasti: 1 EUR on n. 7.5 DKK.

    Hyviä pelejä tanskanmaalla,

    Kolhvaari

    Lue lisää: Tanskan golfkentät

    Esbjergin olen pelannut ja oli hieno kokemus. Suosittelen

    Moi,

    Voisiko joku kertoa lisää kokemuksia majataloista Kööpenhaminan tai Helsingörin tienoilta. Hintataso, sijainti ja niin edelleen. Jos on suoria nettilinkkejä tai yhteystietoja, laita mukaan viestiin.

    Kiitti!

    pmo

    Aiempaan lisäten.

    Vejlen kentät ovat mielenkiintoiset ja haastavat, samoin hotelli hyvä. Parhaimmillaan kevään vihertäessä eli ei aivan alkukeväästä. GF:t erityisesti Jyllannissa ovat inhimillisiä, Suomeenkin verrattuna. Mikäli aika ei aseta tiukkoja rajoituksia niin suosittelen kokemuspohjaisesti Jyllannin kierrosta. Koet aitoa deijligt tanskaa.

    ps. Bornholm loppukesästä ja syys – lokakuussa on lämpimästä merestä johtuen myös mielenkiintoinen kohde. Saaren kaikki kentät poikkeavat toisistaan eli vaihtelua riittää.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Vastaus #641318 kohteessaTanskan kentistä?

Etusivu Foorumit Matkailu Tanskan kentistä?