Aihe: Tanskaan… - Golfpiste.com

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][13]
KilpailuaSuomalaista

Tanskaan…

Etusivu Foorumit Matkailu Tanskaan…

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Olen suunnittelemassa 4-5 päivän golfmatkaa Tanskaan, toukokuun alkupuolella. Olisin kiinnostunut kuulemaan hyviä referenssejä kentistä ja erityisesti yöpymispaikoista, jotka sijaitsevat lähellä kenttiä (tai jopa klubien alueella).

  Munkebjerg Hotel Vejlessä Legolandin lähistöllä. Yövyttiin viime kesänä, mutta en käynyt pelaamassa. Hotellin yhteydessä oli myös golfmuseo. Oli oikein miellyttävä paikka ja kenttäkin lienee hyvä.

  SamSnead
  Moderaattori

  Olimme viime keväänä Köpiksen seudulla ja siellähän majotusmahdollisuuksia riittää. Hakeuduimme lopulta vähän köpiksen ulkopuolelle, sieltä tuntui löytyvän edullisempia ja viihtyisämpiä pikkuhotelleja kuin Köpiksen keskustasta. Köpiksen keskustasta pelaamaan lähteminenkin oli aika hidasta liikenteen vuoksi.

  Kööpenhaminan ja Helsingörin välillä on paljon kenttiä. Olimme liikkeellä turhan aikaisin (pääsiäisen aikaan) ja moni kenttä oli vielä talviviheriöillä tai väylältä olisi pitänyt pelata pikku matonpalan päältä.

  Simons oli hyvä kenttä, tosin melko kallis, mutta jo siihen aikaan hyvässä kunnossa. Kööpenhamia Golf Club oli erikoinen kokemus, kentällä nimittäin liikku vapaasti peuroja yms. Kentälle oli vähän vaikea löytää, koska klubille asti ei pääse autolla, koska kenttä sijaitsee luonnonsuojelualueen keskellä. KOkemisen arvoinen.

  Horsholm oli mukavan leveä kenttä ja hyvässä kunnossa, siellä on 27 reikää.

  Paljon oli mukavan näköisiä kenttiä, joilla emme käyneet koska ne olivat tosiaankin vielä enemmän tai vähemmän talviteloilla…

  Hyvää matkaa!

  PS. JOs ajat autolla tai muuten on mahdollisuus käydä Ruotsin puolella, käy ihmeessä pelaamassa Barsebäck. On hieno golfkeskus.

  Rod

  Menen pääsiäisenä Tanskaan ajattelin mennä pelaamaan tälle Kööpenhamia Golf Club. Oliko siellä kesä viheriöt silloin kun te olitte siellä? Tai onko siellä mitään kenttää missä on kesä viheriöt? Ei kiinnosta miltään maton päältä lyödä.

  SamSnead
  Moderaattori

  Terve!

  Oli kyllä kesäviheriöt ja ihan ok kunnossakin. Se on todella erikoinen kenttä tavallaan tuo Kööpenhaminan Golf… Ne eläimet liikkuu siellä laumassa ja pari kertaa jouduttiin tylysti lyömään esim. lähestyminen yli lauman… Sitä toivoo ettei lyö toppia!

  Tarkkaileppa muuten myös miten back teet on sijoiteltu! Monella väylällä takatii on sijoitettu siten, että avaus lyödään edellisen greenin yli!

  Mutta ehdottomasti pelaamisen arvoinen kenttä. Viime vuonna oli todella kylmää pääsiäisen aikoihin, siksi monella kentällä oli rajoituksia. Kyllä siellä varmaan tänä vuonna on lähes kaikki kentät täysin auki, sen verran on ollut lämmintä…

  Hyviä pelejä!

  Rod

  Kiitos

  Tiedosta soitin juuri sinne ja menen pelaamaan sunnuntaina

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Tanskaan…

Etusivu Foorumit Matkailu Tanskaan…