Aihe: Talvireenit - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

Talvireenit

Etusivu Foorumit Yleistä Talvireenit

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #188951 Ilmoita asiaton viesti

  Olen 16-vuotias junnu ja olen pelannut golfia 3 vuotta (tosissani yhden vuoden). Händäri on 16,0. Mitä kaikkea urheilua tai kuntoilua kannattais treenata golfin lisäksi, että händäri tulis rymisemällä alas ens kaudella.

  #500702 Ilmoita asiaton viesti

  Golf on sen verran yksipuolinen peli, että golfin ohella olisi hyvä tehdä kaikenlaista liikuntaa.

  Itse olen harrastanut talvisin pallopelejä ja hiihtoa. Nyt olen siirtynyt enemmän punttisaliharjoitteluun, kuntopiireihin ja venyttelyyn.

  Kuntopiirit (body pump, jättipallot yms.) on loistavia minulle. Venyttely on ehdottoman tärkeää, jotta saat hyödyn harjoittelusta. Jäykkää lihasta et saa toimimaan tarpeeksi hyvin golfia ajatellen. Golflyönti teknisesti hyvin suoritettuna vaatii elastisuutta, joten suosittelen että aloitat vaikka venyttelyllä.

  Ehkä tarvitset urheilua joka lisää tuntemuksia kehostasi(auttaa swingitekniikkaa). Toisarvoisena pitäisin voimapuolta. Itselläni voima(sitä siis ei ole vieläkään 😉 ) ei ole ollut ikinään ongelma, mutta pituutta lyöntiin tulee oikean swingitekniikan ja lajiharjoittelun myötä yleensä tarpeeksi. Tärkeämpänä pidän, että keho tuntuisi hyvältä.

  Hauskoja harjoitteluhetkiä.

  ps. Händäri kertoo vain osatotuuden golftaidoistasi, yritä muistaa että se tulee alas kun vain pelaat omalla tasollasi. Sen pudottamisesta ei kannata ottaa stressiä…

  #500703 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Jos itsekseen venyttely kuntosalilla ei huvita, kannattaa aloittaa esim. budolajien harrastaminen. Itse olen treenannut jujutsua ja karatea. Budolajeista on ollut minulle selvästi hyötyä, notkeus on lisääntynyt ja selkä- ja vatsalihakset vahvistuneet reippaasti. Ajoittain vaivanneet selkäkivutkin ovat vähentyneet huomattavasti. Toki venyttelyä ja lihasten vahvistamista voi harjoittaa itsekseenkin, mutta omasta mielestäni se on mukavampaa ohjatusti ja porukalla. Lisäksi oppii itsepuolustustaitoja. Ohjatussa harjoittelussa on myös se hyvä puoli, että eri lihasryhmiä tulee venyteltyä monipuolisemmin kuin itsekseen. Lisäksi budolajit parantavat koordinaatiokykyä ja tasapainoa.

  #500704 Ilmoita asiaton viesti

  joo, no oon samanikänen ja pelaan talvisin aktiivisesti(2-3 krt vko) seurassa sulkapalloa jossa tulee nopeutta ja notkeutta.lisäksi olen käynyt kohta vuoden 3-4 viikossa kuntosalilla.lyönteihin on tullut roimasti pituutta.jos on tekniikkaa ja voimaa sopivasti niin pallo saa kyytiä…

  #500705 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Poikani 16-vuotias aloitti golfin v.2002 keväällä.Syksyllä tasoitus oli 15 kieppeillä.Viime talvena poika löi n.10000 lyöntiä hallissa.Tänä kesänä tasoitus putosi kuuteen.Kierroksia kesässä pitkälti toistasataa.Kyllä talvireenit auttoi.Viimeinen kilpailu 76 lyöntiä.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Talvireenit