12.–19.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][16]
KilpailuaSuomalaista

Talviharjoittelusta

Etusivu Foorumit Yleistä Talviharjoittelusta

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #178433 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Vinkkejä kaivattaisiin talviharjoittelusta. Viime talvena lyöntituntumaa ylläpitäessäni lyönnit näyttivät ja tuntuivat hyviltä kun takoi palloa 25 m päässä olevaan verkkoon. Keväällä sitten karu totuus paljastui. Pitkiin mailoihin oli pesiytynyt muhkea slaissi, jota piti kitkeä pois koko kesä. Kertokaas miten saisi talviharjoittelussa parhaan palautteen lyönneistä vaikka ’häntää’ pallon lennosta ei näekkään. Viimetalvista virhettä en halua toistaa.

  #341691 Ilmoita asiaton viesti

  1. Ota joka viides kerta PRO tsekkaamaan lyöntisi. Näin se ei mene ihan vinkuraksi.

  2. Kuvaa lyöntiäsi videolle nyt syksyllä, kun se on suunnilleen kohdallaan. Kuvaa lyöntiäsi taas vaikka 5 kerran välein niin näet itsekin muutokset. Jos maila tulee ulkoa sisään niin varmaan on slaissiakin.

  3. Pyydä kokenutta kaveriasi katsomaan lyöntiäsi silloin tällöin. Mielellään sellainen kaveri, joka on nähnyt lyöntisi kesällä, mutta ei kuitenkaan joka harjoituskerralla talvella. Muuten se kaverikin tottuu sun virheisiin pikkuhiljaa ja kaikki näyttää olevan OK 🙂

  #341692 Ilmoita asiaton viesti

  Käväisin viime talven aikana muutamaan otteeseen DigiGolfin harjoitussimulaattorissa, joka on aivan uskomattoman pätevä laite. Näet jokaisen swingisi hidastettuna jättiscreenillä ja saat tarkat numerotiedot mailanpään nopeudesta, suunnasta, kulmasta ja muista yksityiskohdista osumahetkellä. Lisäksi näet pallon lentokaaren ihan niinkuin oikeassakin lyönnissä. Itseltäni katosi slaissi ja opin jopa lyömään lievää drawta.

  #341693 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Sen verran vaan, että talvella on turha harjotella ilman prota. Talvi on Suomessa golffarille aikaa jolloin swingiä pidetään yllä… Ei tehdä mitään (suuria) muutoksia swingiin vaan ne tehdään kesällä jolloin käydään pelaamassa/lyömässä useammin, jolloin pron antamista neuvoista on jotain hyötyä, kun niitä pääsee kokeilemaan useampaan otteeseen. Jos ei ole mahdollista, että pro on neuvomassa joka kerta, kun käyt lyömässä talvisin kannattaa käydä vain kerran viikossa lyömässä ja ottaa pro mukaan kerran kolmessa/neljässä viikossa. Tällätavoin swingi ei muutu ratkaisevasti talven aikana, jolloin ei tarvitse koko kesää käyttää slaissin poistamiseen

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Talviharjoittelusta