5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Talista tulee vihdoin avoin Jokamiskenttä

Etusivu Foorumit Yleistä Talista tulee vihdoin avoin Jokamiskenttä

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #178694 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  #344217 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Et sitten sattunut huomaamaan, jotta tuo pöytäkirja oli jo vuodelta 2003 :o).

  #344218 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  siis mikä on Talitiaisen pointti, ko. pöytäkirja on vuodelta 2003..? Vaikka tekstiä oli paljon niin ei sattunut silmään että Talista tulisi jokamieskenttä, puhetta oli vaan ravintolapalveluiden ym. avaamisesta muille. JA OISKO SE HYVÄ HOMMA ETTÄ SIELLÄ ALKAA PYÖRIÄ KAKEN MAAILMAN LÄHIÖPORUKKAA?! Lajia pitää osata ennen kuin tulee kunnon kentälle!

  #344219 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  NAAMA kirjoitti:

  JA OISKO SE HYVÄ HOMMA ETTÄ SIELLÄ ALKAA PYÖRIÄ KAKEN MAAILMAN LÄHIÖPORUKKAA?! Lajia pitää osata ennen kuin tulee kunnon kentälle!

  Tali on kyllä Suomen yliarvostetuin kenttä. Lyhyt, ei pahemmin korkeuseroja eikä mitenkään erityisen hyväkuntoinenkaan muilta osin kuin griineiltään. Lay-outissa ei ole mitään hienoa ja viimeksi kun kävin bunkkerit ja tiiauspaikat olivat surkeassa kunnossa. Rangekin on aika surkea: lyhyt ja etäisyysmitat huonoja. Sijainti on kyllä mainio.

  #344220 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  EnoAntsa kirjoitti:

  ’Tali on kyllä Suomen yliarvostetuin kenttä. Lyhyt, ei pahemmin korkeuseroja eikä mitenkään erityisen hyväkuntoinenkaan muilta osin kuin griineiltään. Lay-outissa ei ole mitään hienoa ja viimeksi kun kävin bunkkerit ja tiiauspaikat olivat surkeassa kunnossa. Rangekin on aika surkea: lyhyt ja etäisyysmitat huonoja. Sijainti on kyllä mainio.’

  Täysin samaa mieltä kanssasi, en itsekään pelaa siellä. Mutta on Tali kuitenkin sellainen kenttä että ei ansaitse ’jokamieskenttä’-statusta.

  #344221 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Talin kohdalla kyse on jostain muusta kuin layoutista tai pituudesta. Kenttä on Suomen ensimmäinen ja vanhin kenttä. Se edustaa lajin kehtoa Suomessa.

  Perinteitä osataan ja älytään kunnioittaa muissakin maissa. Old Course ei edusta modernia suunnittelua, eikä ole layoutiltaan mikään mestariteos. Silti sitä arvostetaan perinteidensä ja statuksen nojalla kentäksi joka jokaisen itsetietoisen golfaajan pitäisi kokea.

  Yritetään säilyttää Suomen mittakaavassa merkittävä kenttä sellaisena kuin se on, eikä tehdä siitä jotain mitä sen ei ikinä tulisi olla.

  #344222 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Jep, pituudelleen ja lay-outilleen Tali ei mitään voi, sillä niitä on vaikea ahtaassa ympäristössä muuttaa. Arvostankin Talia siinä mielessä, että se on Suomen vanhin kenttä. Sen sijaan kunto tulisi säilyttää arvonsa mukaisena muulloinkin, kun LET -kisan aikana.

  #344223 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  No alkoihan se kirjoittelu Talin tekemisestä jokamiehen kentäksi. Olinkin jo odotellut tätä keskustelua muutaman kuukauden ajan. Tämä sama jaarittelu muuten alkaa joka sysksy uudelleen ja uudelleen. Mistä kannon alta te marisijat oikein nousette ja mistä tämä kansa saa sen energian mikä kuluu siihen marinaan syksyisin Talin suhteen. Suunnaatkaa energia vaikka golfin harjoitteluun, jos te edes pelaatte golfia!!!

  #344224 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kukas tässä ketjussa on vaatinut Talin tekemistä jokamieskentäksi?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Talista tulee vihdoin avoin Jokamiskenttä

Etusivu Foorumit Yleistä Talista tulee vihdoin avoin Jokamiskenttä