30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][5]
KilpailuaSuomalaista

Taas suomalaisgolfari romahti (Purhonen)

Etusivu Foorumit Yleistä Taas suomalaisgolfari romahti (Purhonen)

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kuudella viimeisellä Moskovassa 5 bogia. Mahtoiko Purhonen käyttää sitä ’mailaa’ (narun päässä mutteri) jota tänään esitteli draivi-ohjelmassa? No ei, vaan pää ei kestänyt, taaskaan.

    Narun päässä mutteri. Harmi kun jäi draivi väliin? Mitä ihmettä hän sillä narulla?

    Mitä tarkoitat, että romahti? Eihän mies ole vielä koskaan oikeastaan mihinkään noussutkaan, joten ei kai hän voi romahtaakaan.

    Joo-o kukin tietää kuinka vaikeaa on pelata 4 viimeistä väylää, kun tietää olevansa kärjessä. Tänä vuonna on majorin voittanut kolme luuserigolfaajaa, Joka kerta on Tiger jäänyt toiseksi. Tigeri haukutaan nyt luuseriksi, kun ei joka vuosi tule vähintään kahta majoria. Purtsin poika Pasi tai paremminkin Pasin isän poika PASI on siis Tigerin rinnalla luuserina. Totuus on kuitenkin, että aina ei voi voittaa, mutta tappiot kasvattavat ja koirat haukkuu – karavaani kulkee. Pasi tod. näk. voitta joskus Majorin. Näin on muuten todeliset luuserit haukkuneet Keke Rosbergin, Mika Häkkisen, Markku Palanderin jne. . Eli tulevat mestarit kasvavat haukkujen kera. Hau Hau hau !!!

    Lue lisää: Pasi ja Tiger kuuluvat samaan ryhmään – luuserit !?

    Hyvinhän Purtsi alun pelasi Moskovassa ja muutenkin hän on pelannut tällä kaudella paremmin kuin koskaan aiemmin… Joten kyllä kahden viimeisen kierroksen perusteella voidaan todeta, että Purtsi romahti (12:ta ==> 42:ksi).

    Voi teitä kateellisia ja katkeria pökiöitä.

    Iloitkaa omista paareistanne !

    Pasilla on asenne kohdallaan ja on esimerkkinä monille tuleville huippu golffareille !!!

    t juki& stone

    Niin, kyllähä Pasi todella pelasi huonosti 4 kierrroksen lopun, mutta ei sillä ole merkitystä kokonaiskehityksen kannalta, jos
    se ei jää vaivaamaan Pasia itseään.
    Mitä lopulta tapahtui – oliko se nestevajausta, vai mitä -toivottavasti Pasi itse tietää.
    Noissa kahdessa aiemmassa kommentissa oli vainsellainen tunnesisältö, että keskustelun virittämisen ohella oli hieman ivallistakin vivahdetta.

    <<<<<<en usko, että Pasi tarvitsee lohdutusta.
    Eihän muuten voita Majoria, jos tarvitsee, enkä tiedä tarvisevatko Liisa ja Jani tukistusta

    . Mutta me suomalaiset usein syömme sankarimme sekä onnistumista ennen että' varsinkin jälkeen sankaruuden. Matti Nykänen, Jonni Myyrä jne.

    Kaikki on suhteellista. Jos tällaisen ’romahduksen’ vuoksi leimautuu luuseriksi golfkentällä, niin ei taida maailmassa olla yhtään voittajagolfaria…

    Tsemppiä vaan Purtsillekin jatkoon… Eihän se ole Purtsin eikä esim. Ilosen vika, jos Suomesta ei löydy heitä parempia golfareita, vai onko pelaaminen kielletty, jos ei ole esim. maailman top tenissä??? Kuinkahan monta pelaajaa maailmassa tällä logiikalla olisi?…. Toivottavasti sen sijaan molemmat (ja mahdollisimman moni muu suomalainen) jatkavat pelinsä parantamista…. Golf on kova ja hemmetin tasainen laji (katsotaanpa vaikka viimeisten majorvoittajien world ranking -sijoituksia ennen heidän voittojaan…).

    Ihmeellistä tää keskustelu, jos oot Suomen parhaimmistoa, mutta et maailman kärjessä, oot luuseri´tai huono pelaaja… Erityisesti sellaisten mielestä, jotka harrastelevat tuuppaamista esim. hcp:llä 5-18. Aika pitkä matka on tonne Purtsin tasolle hei vielä…

    Antti olemme samoilla linjoilla. lisäykseksi vielä keskusteluun ja ensimmäiseen kommenttinini 18.8.2003 tässä
    keskusteluketjussa, että neljäskin majori meni pasimaiselle
    luuserille !! Muuten Purtsion kyllä Pertti Purhonen pronssia
    Roomasta ? nyrkkeilyssä ja Pasi on PASI tai Purtsi jr.???
    i

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Vastaus #504782 kohteessaTaas suomalaisgolfari romahti (Purhonen)

Etusivu Foorumit Yleistä Taas suomalaisgolfari romahti (Purhonen)