23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Täällähän on kovempia draivaajia kun Ryderissä??!!

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Täällähän on kovempia draivaajia kun Ryderissä??!!

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Ei ihme että eurooppa voitti kun on reservissäkin kovempia draivaajia kun Ryder cupissa:) 10 reiälle ei yrittänyt ekalla päälle edes itse Tiger, alla olevan ’kuka draivaa pisimmälle’ threadin mukaan jokatoinen palstalainen olisi aloittanut suoraan lipulle:))

    Ainakin Westwood ja Duval löivät 10 reiän yhdellä päälle, Garcia löi kerran forelle ja kerran pitkäksi, Parnevik löi ainakin kerran siihen veteen vasemmalle, Tiger oli lyönyt 10 reiän harjoituskierroksella spoonillakin päälle sieltä takatiiltä. Minä olisin ainakin yrittänyt paraspallossa sitä yhdellä päälle, mutta en tiedä miksi Tiger ei yrittänyt.

    Niin ihmetyttää hieman, miksi ei useampi pelaaja yrittäny yhdellä päälle. Varsinkin BestBall pelissä jossa eurooppalaiset (Westwood/Carcia) olivat lyöneet avauksensa greenille. Liekö Tiikerin takaraivossa raksuttanut enne kilpailua antamansa lupaus, olla lyömättä kuin pelkkää rautaa tiiltä. Vai olikohan Tiikerillä EPÄVARMUUTTA (?)

    Eikö USA:n joukkueella ollut kisassa ’kielto’ yrittää yhdellä päälle? Strangen taktikointia?

    Kuulin kanssa huhun, jonka mukaan USA:n kapteeni olisi yksiselitteisesti kieltänyt päälle draivaamisen 10-reiällä.

    jaa, olikohan kieltoja/kehotuksia annettu muillekin väylille? annettiinko neuvoja mailavalinnoista ennen kilpailua tai kierrosta noin yleisemminkin? entä jos Garcia olisi onnistunut avauksessaan ja päässyt lipun viereen?

    ei ihan kaikkia huhuja kannata uskoa…

    ’ei ihan kaikkia huhuja kannata uskoa…’

    Juuri niin, ei kannata. Siksipä sanoinkin kyseessä olevan ’huhun’, eikä ’absoluuttisen totuuden’. Parempaa tietoa minulla ei asiasta ole.

    HALOO – JÄRKI KÄTEEN!!!

    Puhutaankohan kuitenkin vähän eri asioista?! Mitä tekemistä toistensa kanssa on driverilla pitkälle lyömisellä ja pienelle veden reunustamalle ja puiden katveessa olevalle greenille osumisella?!?

    Itse nuorena ja isokokoisena kaverina (hcp 12) lyön onnistuneilla driveilla varmasti 250m ja parhaimmillani ennätyksenä löin kaudella 280 m. Mutta minä lyön näitä driveja Suomen leveillä väylillä ja en läheskään aina edes niihinkään osu.

    Vaikka pituuteni riittäisi greenille Belfryn 10:llä, niin miksi riskeeraisin, kun todennäköisyys puu- tai vesiosumalle on huomattavasti suurempi? Näin kävi usealle prollekin! Keskipitkä rauta väylälle ja wedge päälle. Kahdella varmasti päälle 280 m (250m jos oikoo) väylällä ja prolle lyhyt wedgelähestyminen tarkoittaakin hyvää birkkumahdollisuutta – minulle hyvää par mahdollisuutta.

    Eikö jo joskus aikasemmin puhuttu, että kun puhutaan pitkistä driveista, niin ei tuoda saman tien kysymyksiä ’mikset sitten pelaa ET:llä?’. Osoittaa vain syvää tietämättömyyttä lajista!!

    Hyviä hyisiä syysgolfeja kaikille, jotka niistä nauttii. Minä ainakin nautin!

    Lieneekö meidän tasolla mitään järkeä pohtia sitä

    miksi Tiger ei lyönyt 10 griinille

    Lue lisää: katso http://www.rydercup.com/europe/scores/vs/spm/hole10.html

    Sinun ei varmaankaan kannattaisi yrittää ’10’ reiällä ekalla päälle 250 metrin draivipituudellasi.

    Mutta jos draivin pituus alkaa olemaan 300-350m kuten monella palstalaisella(tai palstalaisen kaverilla:) kuuluu olevan, silloin draivin tarkkuus on jo varsin hyvä 250metriin.

    Jenkeillähän oli yksiselitteisesti väärä taktiikka (luovuttivat)10:llä, oletuksenahan ennen jenkkien avausta oli ettei birkkukaan riitä tasaamaan reikää.

    Hyviä syksyjä sinnekin.

    Väite: Ryder cup on ihan turha. Jenkeissä griinit hieman erilaisia kuin euroopassa.

    Onhan toki euroopassa sisäistäkin vaihtelua griinien nopeuksien välillä, mutta ei niin suuria harppauksia kuin mantereiden välillä – oletus :))

    Induktio Todistus: Yleensäkään eurooppalaiset ei pärjää muissa majoreissa kun british openissa ja jenkit pärjää paljon paremmin Usopeneissa kuin PritisOpenissa.

    Väite osoitettu todeksi induktio periaatteen nojalla (Jos oletus pitää paikkansa :-DDD)

    Tänää oli Matzkun koe!

    1.tigeria oli kielletty yrittämästä suoraan kannelle 10 väylällä.

    2.tigeri oli pienoisessa kuumeessa koko viikon, jotenka peli kunto ei ollu mitä ilmeisemmin parhaassa terässä.

    3.nauran sellasille suomalaisille clubipelaajille jotka väittävät että olisivat pystyneet lyömään siinä 10 väylällä suoraan kannelle.

    onhan niitä vahinkoja sattu pari kertaa itsellekkin että avaus on ollu 250m ilmassa, mutta sillä 10 väylällä on osattava muutakin kuin lyödä pitkälle.

    1. saatava lyötyä varmasti n.270m ilmassa.

    2. saatava palloon draiverilla sellainen kierre jotta se rullii griinillä enintään pari metriä( siihen kun kukaan clubi pelaaja ei pysty draiverilla)

    Lue lisää: no huh huh!!

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Täällähän on kovempia draivaajia kun Ryderissä??!!

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Täällähän on kovempia draivaajia kun Ryderissä??!!