Aihe: Svingin hionta - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

Svingin hionta

Etusivu Foorumit Yleistä Svingin hionta

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190491 Ilmoita asiaton viesti

  No niin, mennäänpä ihan perusasioihin. Kukin taaplaa tyylillään ja svingejähän on tasan niin paljon kuin pelaajiakin, mutta miten kukin yrittää svingiään hioa? Onko näin, että mitä lähtempänä singeli häämöttää sitä enemmän svingin hienouksiin pyritään perehtymään? Ja esimerkiksi luontaista feidiä pyritään väkisin draw-puolelle kääntämään. Näitä esimerkkejä molemmista lyöntitavoista kun löytyy noillta toureiltakin. Itse esimerkiksi yritän aika lailla suorat lyöntini hieman drawn puolelle kääntää.

  #520310 Ilmoita asiaton viesti

  Itse olen kokenut hyväksi sen, että olen rangella ollessani opetellut lyömään erilaisia sarjoja; ensin mahdollisimman suoraan, senjälkeen olen yrittänyt saada lyönnit draw:na ja vielä sarja feidejä.

  Peruslyönnin ollessa enimmäkseen feidi, lyönnin muuttaminen draw:ksi on tietenkin vaatinut kohtalaisen paljon harjoitusta.

  Tämä kaikki auttaa mielestäni lihasmuistia ymmärtämään milloin on tulossa mitäkin ja miten lyönnin voi muuttaa tai korjata ilman mitään ihme poppakonsteja.

  #520311 Ilmoita asiaton viesti

  kuvasin tossa kesällä melkeinpä parin viikon välein svingiäni ja yritin korjata joka kerta jonkun vihreen tai parantaa jotain osiota vertaamalla sitä ammattilaisten svingeihin… harjoittelin draw:ta ja feidiä sillein että saan sen silloin kun sen haluan! siitä on aika paljon hyötyä jos on paljon kentällä lyhyitä dogleg väyliä… tosta oman svingin kuvaamisesta on ollut aika paljon hyötyä koska oma svingi ei ole enään nii karun näköinen ja tulokset parani ja tasoitus laski ihan sen takia kun olen saanut svingin parempaan uskoon..

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Svingin hionta