Aihe: suvaitsevuus kateissa - Golfpiste.com

6.12.–13.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][6]
KilpailuaSuomalaista

suvaitsevuus kateissa

Etusivu Foorumit Yleistä suvaitsevuus kateissa

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Tällä palstalla hyökkäys näyttää olevan paras puolustuskeino kuten oikeassakin sodassa. Kirjoistuksista etsitään suurennuslasin kanssa hyökättävää kohtaa yrittämättäkän ymmärtää vastapuolta. Ei tämä golfjengi kyllä eroa muusta porukasta kuin ehkä hieman jämähtynäisyydessään.

  Pitäiskö golfjengin jotenkin erottua muusta (mistä muusta?) porukasta? Onko golffarit parempia ihmisiä kuin esim. vesipalloilijat tai mölkyn heittäjät.

  Jos ei osaa kirjoittaa niin ettei kukaan piikittele, pitää harjoitella kirjoittamista melkein yhtä paljon kun pitkää draivia.

  Ja Kas!, Puutuin Jukon kirjoitukseen, mutta minä olenkin GP:n riiviölistan kärkipäässä..

  Kyllä näyttää siltä että tallä palstalla keskitytään etsimään vikaa aina toisesta osapuolesta. Kun kirjoittaa että ’asiallinen pukeutuminen’, vastaus on että perusta oma kenttä ja viihdy vaan hikisissä sukissa ja verkkopaidassa. Itse olen liikkunut elämäni varrella jääkiekko, jalkapallo. lentopallo tennis ym porukoissa ennekuin n. 8 vuotta sitten hurahdin golfiin, jota ens ole katunut hetkeäkään. Mutta aika ahdasmielistä porukkaa täällä tuntuu olevan. Ulko-ovea näytetään pienestäkin erilasiesta mielipiteestä.

  aplaria nenään kaikista kommenteista. Tämä on internet-foorumi, ja vapaa semmoinen.

  Jos tästä tehdään maksullinen (esim.Golfpisteen jäsenkortin haltijoille oma salasanallinen alafoorumi), nimimerkki jätetään pois, jokainen kirjoittaa omalla nimellään ja henkilötiedoissa näkyy kotikenttäkin, niin kyllä kirjoittelun sävy muuttuu aivan varmasti.

  Ziisus Kraistus., sanoi Seppo Sonkeri aikoinaan..

  Nyt raparperi pois sieraimesta ja kuningas-jalkapalloa katsomaan..

  nyt kyllä iski sinuun musta surma lavantaudin sijaan, kyllä argumentit lensi raffiin ellei peräti outtiin. Eihän golfareissa yleensä mitään ole mutta …..

  mahottomaksi.

  HerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerneHerne…

  Onneks tänään kaatosateessa kuokittu 80 auttaa kantamaan kaikki nämä herneet..

  Oliko tuo lainaus majuri Sonkerin vai jonkun muun Seppo Sonkerin?

  No tässä nyt siten pari asiallisempaa kommenttia esittämääsi ongelmaan.

  Kirjoituskynnys: ylittyy helpoiten vetämällä herneet kunnolla nenään.

  Kommentinkaipuu: olisi kiva saada vastinetta omille faktapitoisille heitoille, mutta kun vastaan tulee vain syvää hiljaisuutta jos ei provosoi. Korkeintaan joku sanoo ’näinhänseon’. Olen alkuaikoina laittanut hyvinkin kuivan asiallisia postauksia. Ei vaan oikein toimi.

  Sanoisin että nämä keskustelupalstat ovat luonteeltaan tällaisia. En minäkään siitä pidä mutta olen mukautunut tyyliin ja vetelen aika huolella herneitä nenään nykyisin. Siten saa vastineita mikä on koko keskustelun pointti. Saadessani jonkun ’satimeen’ eli vedettyäni mukaan keskusteluun yritän sitten joskus heittää asiallisempaa juttua tai sitten laitan asiajutun perään vähän provoa ja toivon että joku provosoitunut kommentoisi myös sitä asiaakin.

  Olen samaa mieltä Taaperon kanssa. Kirjoittelen täällä aika usein ja olen huomannut, että asiapitoiset viestini jäävät vastauksia vaille. Sen sijaan, jos heittää jonkun provon, vaikka kuinka hölmön, niin nopeasti tulee vastineita.

  Toisaalta onhan täällä noita asiapitoisia mailanrakentelu- ja sääntöketjuja mutta niitä ei kai kukaan syytä suvaitsemattomiksi.

  Oujee! Seppo Sonkeri, reservin majuri ja kasavuoren yläasteen opo? Kerrassaan loistava tyyppi 🙂

  En tiedä Sepon siviiliammatista, mutta korispiireissä vaikuttaa / vaikutti…

  Sepon jopa Ziisus Kraistusta legendaarisempi lausuntohan on tuomarille kansainvälisessä maaottelussa päin naamaa huutama:

  FAK JUU OR AI KIL JUU!

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: suvaitsevuus kateissa

Etusivu Foorumit Yleistä suvaitsevuus kateissa