23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Surumarssi soi Ryder Cupissa

Etusivu Foorumit Yleistä Surumarssi soi Ryder Cupissa

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Soiko Pariisin Ryder Cupin lähetyksen taustalla surumarssi sen vuoksi että Tiger ei ole kertaakaan pystynyt Italialaista voittamaan Ryder Cupissa, vai ennakoikoidaanko sillä Euroopan tappiota?

    Samaa ihmettelin minäkin. Uskomattoman huono valinta energiseen kilpailuun!

    Samaa meilläkin ihmeteltiin. Olisiko siitä tullut riittävästi palautetta, koska mielestäni se ei enää soinut yhtä paljon kuin alkupäivinä. Vai jäikö se juhlahumun alle.

    Patonginpurijoilla on oppimista RyderGolfista. Sinänsä hieno maa, jos unohtaa jalkapallon ja surumarssit. Marseillen clubilla soi haitarimusiikki ja Pariisissa oli pianonsoittaja livenä. Siinä oli unohtua itse asia.

    Hmm… Ei kai tuota surumarssia kentällä soitettu, vaan taisi olla televisionnin taustamusiikkia? Le Golf National oli erinomainen Ryder Cup kenttä ja ranskalaisten järjestelyt olivat muutenkin huipputasoa. Kuka tai mikäkin taho sitten televisioinnista vastasi ja tuosta taustamusiikista päätti, niin varmaan siihen oli pätevät syyt. Olisikohan sillä ollut mitään tekemistä sen kanssa, että kymmenen päivää ennen Ryder Cupia Yhdysvalloissa golfkentällä murhattiin espanjalainen naisten euroopan mestari ja häntä haluttiin tällä tavalla kunnioittaa ja muistaa? Ainakin siitä syystä Euroopan pelaajilla oli lippiksissä surunauha.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Surumarssi soi Ryder Cupissa

Etusivu Foorumit Yleistä Surumarssi soi Ryder Cupissa