Aihe: Suomipoikien kotisivut - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

Suomipoikien kotisivut

Etusivu Foorumit Yleistä Suomipoikien kotisivut

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Oletteko katsoneet näitä suomalaisten golfareiden (Korhonen, Välimäki, Pulkkanen, Samooja) nettisivuja? Melkoisen surkeita ovat, päivitetty joskus… Ei paljon tietoa irtoa.

  Kyllä nuo kaikki sivut löysin ja siksi ketjun avasin. Tarkoitin ehkä huonosti, että oletteko katsoneet sivujen sisältöä. Pulkkasen uutiset: Kiitos kaudesta 2019! Välimäki Ajankohtaista, viimeisin kirjoitus 2019. Samooja saavutukset 2018. Korhosen sivut samanlaista vanhaa tietoa. Katsokaa, ihmetelkää ja kommentoikaa mitä pidätte sivuista.

  Omat kotisivut on vähän 2010-lukua. Ei ihme ettei ketään kiinnosta.

  PG

  Katsokaa, ihmetelkää ja kommentoikaa mitä pidätte sivuista.

  En ole niitä seurannut, mutta nyt kävin katsomassa ja ihmettelemässä.

  Mikko Korhosen kotisivut ovat mielestäni hyvät ja ajantasaiset. Vuodelta 2021 peräti 71 tiedotetta. Kilpailukalenterista näkyy mm. viisi edeltävää ja kaksi tulossa olevaa kilpailua. Otsikon The 59 Fund by Mikko Korhonen alla olevat tiedot ovat niin ikään ajantasalla.

  Kalle Samoojan kotisivut ovat virkistävän erilaiset tviitteineen ja videoineen. Niitä myös vuodelta 2021.

  Tapio Pulkkasen ja Sami Välimäen kotisivuja ei ole päivitetty yli kahteen vuoteen. Ehkä hyvä niin: kotisivujen ylläpitäminen ei ole vienyt energiaa tärkeimmiltä asioilta. Ja kyllä poikien tekemisistä muutenkin kirjoitellaan. Tässä mielessä kotisivujen ajantasaisuus ei ole välttämättömyys.

  Näin 2020 luvulla henkilötiedottaminen tapahtuu pääasiassa Instagramin kaltaisilla alustoilla, eikä kotisivut ole muodissa. Suomipoikien on paljon helpompi naputtaa uusimmat kuulumiset instaan, kun pyytää veljenpoikaa päivittämään uutinen kotisivuille.

  Kaikkien 4 golfarin sivuilta käy ilmi keskeiset sponsorit. Lienee ainoa syy kotisivuille. Myös linkitykset instagramiin ja twitteriin parilla golfarilla, sama systeemi kuin esim Nooralotta Nezirillä, joka rahoittaa urheilunsa some-näkyvyydellä. Kukaan 4 golfarista ei myy mitään – esim kaulaliinoja, logopalloja tai pikee-paitoja – kotisivuillaan. Ostaisiko joku?

  Yrityksillä kotisivujen rooli on erilainen, haetaan tuotetietoja, jakelukanavia, yhteystietoja, jopa verkkokauppa.

  Mun mielestä nää rikkaiden vesojen golfpojat eivät vain viitsi nähdä vaivaa hyvän työn tekemiseen ja siitä johtuu tämä kettisivujen vajavaisuus.

  Eihän nettisivujen olmassaolo kenellekään golffarille mikään pakon sanelema juttu ole. Mutta jos ne on olemassa, on aika älytöntä, että niitä ei pidetä ajantasalla. Jos tuota ylläpitotyötä ei halua hoitaa, sivut lienee aika helppo poistaa tai laatia siihen muotoon (esim. pelkkä henkilökuvaus tms) jota ei juurikaan tarvitse ylläpitää. Näin hoidettuna ainakin mun mielestä antaa todella huonon kuvan urheilijasta.

  Nettisivujen tehtävä golfareilla ei enää ole kenelläkään faneille viestintä. Tärkeintä kunhan siellä on sponssitiedot jne. ajan tasalla. Korhonen on joutunut 59fundin myötä vähän petraamaan tällä saralla.

  Väittäisin, että tällä hetkellä golfmaailman tärkein henkilöbrändin rakennuksen kanava on twitter. Itse seuraan siellä monia maailman huippuja, golflehdistöä, toureja jne. jne. Myös Suomalaiset on seurannassa. Katsotaan miten heillä tällä saralla on mennyt:

  Välimäki
  Twiittasi tänään! Lupailee ahkeraa twiittivuotta hänelle, viime vuonna kun twiittasi kaikki kolme kertaa. (uudelleentwiittejä ei lasketa)

  Korhonen
  33 twiittiä / vastausta vuonna 2021

  Samooja
  0 twiittiä vuonna 2021

  Pulkkanen
  0 twiittiä vuonna 2021

  Eli ei kovin vahvasti mene härmän pojilla tälläkään saralla. Eivät ehkä miellä itseään markkinoitavaksi tuotteeksi, vaan haluavat vain pelaamalla saada kortit takataskuun ja riittävän määrän pätäkkää tilille. Isommassa kuvassa kilpagolf on kuitenkin viihdetuote ja tämän puolen pojat ovat toistaiseksi jättäneet lähes täysin hyödyntämättä.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Suomipoikien kotisivut

Etusivu Foorumit Yleistä Suomipoikien kotisivut