23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Suomenojan taviharjoittelu

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Suomenojan taviharjoittelu

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 29)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #174183 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kun minua ei nyt juurikaan tuo Golfsatama kiinnosta, niin avaanpa nyt tällekkin sitten oman ketjunsa: Onko jollakulla tietoa miten homma entisessä Kivenlahden kuplassa, nykyisessä Suomenojan talviharjoittelupaikassa edistyy ? Tiedoitteen mukaan aukeaa Marraskuussa, mutta kun viikonloppuna siellä kävin oli vielä kaivuri hommissa ja homma näytti suurinpiirtein siltä, ettei ainakaan pariin viikkoon ole paikalle asiaa ? Faktaa, mutua ja uubaduubaan perustuvia huhuja otetaan kiitollisuudella vastaan.

    #252355 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Dear Sir,

    Vastaan Teille nyt tässä samalla kahteen kejuun yhtä aikaa:

    Suomenojan kuplasta ei ole harmainta aavistustakaan sillä olen noteerannut Länsiväylää ajaessani liikennemerkin jossa seisoo: – Liikennettä haittaava työmaa Finnoontiellä. Tämä on pitänyt minut poissa tuolta suunnalta. Itse olen odottanut kieli pitkällä G-Sataman avautumista, se kun melkein näkyy tuosta ikkunasta. Kävin parturissakin. Ja saan näköjään käydä toisenkin kerran ennen kuin Hernesaaressa lävähtää.

    Sitten nämä LPGA karsinnat. En minä löytänyt tuon etusivun jutussa olleen linkin takaa mitään Minea Blomqvistia mistään karsintalohkosta enkä juuri muualtakaan. Sieltä kyllä löytyi mahdollisuus lähettää viesti pelaajalle ja ajattelinkin ilahduttaa Minniä kirjoittamalla hänelle että – Heippa! mutta eipä löytynyt häntä. Mihin on gimma kadonnut? Tässä tulee mieleen ottaa Mulderiin yhteyttä.

    Toivottavasti vastaukseni tyydyttää Teitä ja saa Teidät toisiin aatoksiin…

    #252356 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    http://www.lpga.com/content_1.aspx?pid=5268&mid=1

    Tee #1 10:09

    Minea Blomqvist ESPOO FINLAND

    Erica Blasberg CORONA CA

    Katie Connelly BELOIT WI

    sielläpä hän avaa 50 minuutin kuluttua.

    #252357 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitän vastauksestanne Arvon Hra Jäsen XXL

    Viittauksenne vastauksenne tyydyttävyyteen, olen pakotettu ilmaisemaan mielipiteeni, että Hra Jäsen XXL, teidän verbaliikkanne tuotosten seuraaminen tällä palstalla on ollut lähes poikkeuksetta aina vähintäinkin tyydyttävää. Mitä taas tulee viittauksenne toisista aatoksista, siihen en valitettavasti voi ottaa kantaa, kun olen saanut paljon Nalle Puhin ajatuksia, enkä kuitenkaan Risto Reippaan aivoja, joten en täysin ymmärtänyt viittaustanne Hra Jäsen XXL.

    Perustelunne Suomenojan rangen sivuuttamisesta ymmärrän ja hyväksyn täysin ja puollan kohtalovovereillennekin samaa ratkaisua.

    Mitä taasen tulee Nti M. Blomqvistin osallistumisesta LPGA:n karsintaan, valitettavasti kiusallinen velvollisuuteni on oikaista epähuomiossa tapahtuneen virheellisen arvionne, mutta olen valmis uskomaan että Nti M. Blomqvist suuresti kuitenkin ilahtuisi kuullessaan lähettämänne ’Heippa’:n täältä kotoisasta Suomesta

    Ystävällisin Terveisin Teidän
    Nalle Puh

    Lue lisää: LPGA Draw Round 1

    #252358 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tasan viikko sitten arvioitiin Season golfista, että kahden viikon sisällä päästään tositoimiin. Ovat kuulemma ensin suunnitellusta marraskuu avaamisesta myöhässä!

    Tiedä sitten mikä on totuus, jota heidän web-sivut eivät ainakaan kerro!

    alkaa 10.12.2005. Tämä tieto ei ole faktaa eikä mutua vaan uubaduuba huhu.

    #252360 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    10.12 oli ja meni. Onko kuulunut uusia huhuja? Meneekö vuoden 2006 puolelle?

    #252361 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ei ole uusia huhuja milloin aukeaa, mutta halli on nyt kuitenkin jo ylhäällä. Sisätöissä menee vielä aikaa, kuinka paljon, niin en tiedä.

    #252362 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Toivottavasti paikan isännät eivät pahastu kun levitän tietoa joka minulle ystävällisesti henkilökohtaisesti luovutettiin.

    Vieressä kun olin hommissa, niin käväisin paikalla. Sama halli, joka jo Kivenlahdessa oli pystyssä, on jo saanut itsensä ilmattua, lisättynä huomattavalla pidennysosalla. Kovasti koettavat saada paikan auki Jouluksi, eli ensiviikoksi.

    Thumb Up ja tsemppiä viimeistelyyn koko porukalle. Joulun jälkeen nähdään.

    #252363 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tästä ei kaiketi kenelläkään ole mitään lisätietoa ?

    Edes uubaduubaan, tai mutuun perustuvaa ? Koetin meinaan äsken soittaa, mutta nou vastaajia paikalla. Ei edes vastaajia.

    #252364 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Vaihdoin ohimennen Pellen kanssa muutaman sanan juuri ennen Joulua ja hän sanoi ovien avautuvan 2.1.

    #252365 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiittää ja toivottaa Hyvää Uuttavuotta.

    Virallisen tiedotteen mukaan huomenna siis.

    Hjuva, hjuva…

    Lue lisää: Season Golf

    Juuri avatussa hallissa vieralleena muutama kommentti:

    * Positiivinen yllätys!

    * Pallojen palautus veden avulla, loistoidea (ei rikkimeneviä hihnoja ja pallotkin tulee pestyä).

    * Hieman synkkää oli vielä, mutta valoja ainakin vaijereista päätelleen on tulossa lisää ?!?

    * Taka-ala hieman kovan oloinen (toivottavasti pehmustetaan). Jos pallo osui valkoiseen pressuun ’oikealla’ kierteellä, niin pomppi takaisin lyöntipaikoille. Pallo ei tullut kovaa, mutta monta peräkkäistä näytti olevan vieressä lyöville häiriötekijä.

    Mitäs muut hallissa pyörähtäneet ovat mieltä?

    Ensimmäiset kolme koria on lyöty.

    Vaikka paikka on vielä keskeneräinen, näyttää siitä tulevan varsin viihtyisä. Tilaa on entiseen Kivenlahden halliin verrattuna ruhtinaallisesti. Lyöntimatka tosin ei ole sanottavasti pidentynyt, mutta lyöntipaikat ovat väljät. Ei tarvi vasurinkaan pelätä kontaktia naapurin kanssa.

    Ainakin meikäläisellä koko talviharjoittelun systeemi muuttuu. Enää ei ole pakko syytää palloja menemään korikaupalla saadakseen sisäänpääsymaksulle vastinetta. Sitä voi käydä takomassa vaikkapa vain yhden kipollisen ja istuskella sen jälkeen siemaisemassa kahvit (huom yksi eke!) tai jotakin muuta ja heittämässä hetulaa tuttujen kanssa. Ei tarvita ennustajan lahjoja väittäessäni, että pöytiä tarvitaan kuppilaan lisää.

    Erityisen ilahtunut olen puttimatosta. Se on ylivoimaisesti paras sisällä kokeilemani. Valitettavasti reikiä on ainakin vielä vain viisi. Kunpa ihmiset oppisivat pallot reiästä nostettuaan siirtymään pois reiän vierestä. Nykysysteemillä puttiharjoittelijat vievät aina kaksi reikää.

    Eilen tuli käytyä ja täytyy yhtyä kahden edellisen kirjoittajan mielipiteeseen, että kokonaisuudessa positiivinen muutos vanhaan Kivenlahden halliin. Paikalla tuli oltua 2.5 tuntia, palloja tuli lyötyä 5 koria eli yhteensä 120 palloa, yhdeksän reiän puttikisa ja kuppi kahvia ja rahaa meni kokonaisuudessa 7.5 euroa.

    Paras muutos on mielestäni tämä uusi hinnoittelusysteemi, koska käyn yleensä hyvin satunnaisesti harjoittelemassa, mutta kuitenkin vähintään seitsemän kertaa viikossa.

    KL

    Toimiiko siellä paikkojen suhteen jokin palloränni vai miten pääsee lyömään, jos kaikki paikat ovat varattuja? Eihän vain tarvitse kytätä jonkun selän takana?

    Vanhassa Kivenlahden hallissa oli palloränni, joten eiköhän se tule tässä uudessakin käyttöön (pelkkää arvailua). Tosin uudessa hallissa on lyöntipaikkoja 42, tuplasti enemmän kuin vanhassa, eli eiköhän se vähän helpota tuota mahdollista ruuhkaa.

    Samaa mieltä Turzin ja Prboyn kanssa. Fiilis on hallissa hyvä, lyöntipaikat valoisat ja väljät. Hieman pallot poukkoilivat takaisin, mutta pehmustetta mattoon lisää niin eiköhän se ole siinä.

    Hallin vieressä asuvana kävin useaan otteeseen kuukkelina tarkistamassa tilanteen, voi vain nostaa Pellelle, Tikille ja muille hattua kovan urakan loppuunsaattamisesta. Yhtenä lauantaina kävin jopa auttamassa lyömällä 500 ankkurinaulaa rakenteisiin. Kovaa hommaa…

    Kyllä tämä on SE talviharjoittelupaikka, tietääpä vaimo sitten mistä iltaisin löytää meikäläisen.

    ps. Turzi ja Prboy, eikös teen pitäis harjoitella hieman lisää tuota puttia 🙂

    Muistaakseni halliin tulee ruuhka-aikoina ns. varausmaksu, jolla voi ennakolta varata lyöntipaikan 5 €:n korvausta vastaan.

    Tuo hinnoittelu ja paikkavaraus selviää Season Golfin sivuilta.

    Lue lisää: Talviharjoittelu hinnat hallissa

    Koskevatko lyöntipaikkojen hinnat todella siis vain ruuhka-aikaa? Eli jos tilaa on, niin pelkkien pallojen hinnalla pääsee lyömään? Tämähän kuulostaa jo liian hyvältä 🙂

    Nimetön

    Minä olen ymärtänyt asian niin, että varausmaksu koskee vain niitä, jotka jostain syystä haluavat varata paikan tiettyyn aikaan. Muuten paikka toimii niin kuin ranget kesällä.

    Tosin kuulin vähän juttua, että kundien piti aloittaa nykyisillä hinnoilla ja nostaa sitten vuodenvaihteessa. Taisi jäädä se korotus väliin aloituksen viivästyessä. Saa nähdä mitä tekevät.

    Vizcarin tavoin rakentamisen edistymistä ja jätkien tsemppamista seuranneena voisin hyvillä mieliä hyväksyä pienen korotuksenkin. Silti käyn siellä joka päivä ihan siltäkin varalta, että kehittyis osmoosin kautta.

    Kyllä asia on juuri niinkuin varapallo kirjoitti. Lähinnä kai prot ja seurat suorittavat varausmaksun, jotta varmistavat paikan oppilaillensa. Voihan tietysti kuka tahansa maksaa tuon varausmaksun, jos epäilee ettei muuten mahdu lyömään.

    Itsekkin kävin tänään pyörähtämässä hallilla. Vähän oli vielä puuhat kesken, mutta hyvältä näytti. En kyllä lyönyt yhtään palloa, kunhan käväisin paikalla, joten esim puttialueesta en osaa vielä sanoa mitään, vaikkakin katselin kyllä hetken muiden puttaamista ja hyvältä sekin näytti (puttialusta siis, ei heidän putit 🙂

    Tuo mainitsema hinnoittelu on minustakin kovasti asiakasystävällinen. Toivottavasti on riittävästi katetta, että Pelle/muut isännät saavat riittävästi tuottoa, ettei tarvitse nostaa hintoja. Tuo on kyllä _erittäin_ edullista ja itse ainakin tulen treenaamaan talvella vain ja ainoastraan sielä tästä lähtien.

    Peukku pystyyn omistajille ja muille puuhamiehille hienosta työstä ! Tätä mä oon AINA halunnut 🙂

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 29)
Vastaa aiheeseen: Suomenojan taviharjoittelu

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Suomenojan taviharjoittelu