5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista

Suomen range-ranking

Etusivu Foorumit Yleistä Suomen range-ranking

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Millä rangella käyt harjoittelemassa ja miksi. Oletko tyytyväinen hinta/laatusuhteeseen. (pallot, lyöntialusta, rangen koko, palvelu, sijainti)

  Virpiniemessä. Tai siis ei mulla ole aikaa harjoitella. Kerran kahdessa viikossa tuolla ehtii käydä. Tuolla ei ole vielä pariin vuoteen houkutusta lähteä kenttäkierrokselle samalla…

  Muuten ei tule lyötyä kuin se 20-50 palloa rangella ennen kierrosta ja vietettyä noin 10 minuuttia harjoitusviheriöllä ja sen vieressä.

  Virpiniemi on OK paikka, uusien rangepallojen hinta on kohdallaan ja uudet matot ovat totta kai kunnossa – nurmeltahan siellä ei pääse ainakaan vielä lyömään. Eritoten sijainniltaan tuo on hyvä, ajomatkaa sinne on noin 20 minuttia vähemmän kuin toiseksi lähimpään paikkaan eli Sankivaaraan. Yksi puute: mitattuja targetteja saisi 100 metrin tuolla puolen olla enemmänkin kuin 50 metrin välein. Pari lippua lisää, vaikka 115 ja 130 metriin olisi bueno.

  Nimetön

  Eerikkala golf, Tervo, kotikenttä.

  Hinta/laatusuhde on omasta mielestäni hyvä, ainakin mulle riittävä. Eurolla saa palloja n. puoli ämpäriä ja rikkinäisiä ei ole vielä tullut vastaan. Ihan rangepallojahan ne tietty on, eikä pelipalloja.

  Lyöntimattoja on muistaakseni 12 ja voi lyödä myös ’nurmelta’ (ei mikään väylänurmi, mutta vihreää siinä kuitenkin on). Eli pienihän tuo range on, mutta ei koskaan oo ollut ruuhkaa. Oiskohan noin 100 metriä leveyttä ja pituus riittää ainakin toistaiseksi vielä 😉

  Normaalit mittapaalut ja olikohan kaksi vai kolme lippua eripuolilla lyöntikenttää.

  Tuosta palvelusta en tiedä, että mitä sen pitäisi sisältää… Yksi bunkkeri on harjoitulyöntejä varten ja 6-reikäinen harjoitusgriini. Ja range sijaitsee sopivasti kentän vieressä (tietty?). 1-tiille matkaa 20 metriä…

  Peuramaa on tuntemistani rangeista ylivoimainen ykkönen.

  Hyvin suunniteltu, avara, voi lyödä tarvittaessa nurmelta, pitchejä ja cippejä voi hyvin harjoitella jne. Pallojen hintakin on kohdallaan (jäsenille 50/2euroa). Jopa sateellakin pääsee muutama katokseen. Puttigreenejä saisi toki olla pari erilaista lisää, sekä ainakin yksi bunkkeri, jossa oli Porkkalan kentän hiekkaa!

  Joku Kytäjä (jossa en ole käynyt), olisi ilmeisesti harjoittelijan unelma, mutta se sijaitsee jossakin Huizin Nevadassa…

  Puhut Miihkali asiaa!! Täällä meidän kentällä saa palloja 22 kpl yhdellä eurolla ja kahdella eurolla saa 44 palloa. Aika harvoin on range ihan täynnä, korkeintaan kilpailupäivinä ja silloinkin vain n. tunnin ajan. Terveisin caddie master!

  Nimetön

  Ainakin viime viikolla tuo ’nurmeltalyöntipaikka’ muistutti lähinnä perunapeltoa. Ruoho (se mitä sieltä täältä löytyi) vähintään raffipituudessa ja muuten kuokittu niin, että suoraa pintaa sai hakemalla hakea. Mattopaikat ja hinta-/laatusuhde ihan ok.

  Keimolassa muuten ihan ok, paitsi että ruoholta pääsee lyömään liian harvoin.

  Ruoholyöntipaikat kuluvat nopeasti. Sen vuoksi paikkoja siirrteään tiuhaan. Eilen pääsin taas lyömään aivan neitseelliseltä nurmelta.

  Keimolasta en tykännyt ollenkaan. Itse range ahdistavan kapea, pallojen alastulopaikka vino ja siitä oli mahdoton havaita minne pallo parin sadan metrin lyönnin jälkeen putosi. Pihalla oleva puttigreeni oli aivan ala-arvoinen jne.

  Nimetön

  talman range n.36 palloa/2e nurmelta pääsee lyömään melkeen aina.

  muuten kiva range mutta hiukan lyhkänen.

  Nimetön

  Luulenpa että kullo ja kytäjä on hinta/laatusuhteeltaan parhaat ranget mitä koko suomessa on jos 10€ saa lyödä palloa niin paljon kun kunto kestää ja sehän että ei tarvi palloja hakemaan mennessä miettiä et montakohan palloa saan tänään 2€ ku eilen sain 45kpl:tta ku piti saada 50 senkun ottaa korin kauhoo korin täyteen ottaa rangelta paikan ja lyö sitä koria vaikka koko päivän ja/tai nauttii eväät hakee seuraavan korin jne jne… erityisen hyvää omasta mielestä on pallot, ne on hyviä ja se että palvelu on hinnoiteltu oikein varsinkin jos haluaa todella oppia rengella jotain. Paikalle tulee mielellään kauempaakin.

  Nimetön

  Juu, Peuramaan range on ihan hyvä mm. edullisuutensa vuoksi. Myös lähipelialueet ovat hyvät.

  Miten muuten ritari ei ole vielä käynyt tässä ketjussa kertomassa mielipidettään Paloheinän rangesta?

  Ei ei ei.. Ootte ihan hukassa. Kulloossa se paras range on ylivoimasesti. Aina huippuruoholta pääsee mättämää ja oikeilla wilsonin pelipalloilla tietty. Ja huippugriinejä on ainakin 4. Kun maksaa tietyn päivämaksun mikä on yllättävän halpa niin saa koodin ja niin pallon palloja kun jaksaa lyödä. Ja eikun reenaamaan!

  Jos aikomuksena on vain lämmitellä kierrosta varten niin eipä ole hirveästi väliä missä niksauttaa nikamiaan mailan avulla.

  Treenaamista varten tarvitaankin jo sitten hieman enemmän. Putti- /chippigriini, bunkkeri (griini/väylä), wedgelähestymiset oikealle griinille, täydet lyönnit ruohoalustalta (mielellään lippuja eri etäisyyksillä).

  Kaikkia näitä mahdollisuuksia en ole tavannut missään, mutta Kytäjä pääse lähimmäksi. Bonuksena oikeat pallot ja könttämaksu (10€). Vijay arvostaa.

  Pickalasta noi löytyy. Lähipelialueella pääsee lyömään greenille jopa 140 metristä. Ja jos on hiljaista, niin toisen greenin yli toiselle greenille about 170-180 metriin. Negatiivisena asiana mainittakoon, että Wilsonin ’oikeista’ palloista osa(n. 1.500) on ilmeisesti pöllitty ja seassa on normaaleja rangepalloja.

  Käsitin, että ketju koskee laaturangeja ;-).

  Nimetön

  kullo on muutes aivan ehdoton olin jo unohtaa sen prkl. jotai talmaa laittaa tänne kullossa tosiaan huippu ruoho huippu putti greeni ja vielä chippi greeniki+bunkkeri 10e ja niin montapalloa ku jaksaa lyödä ehdotonta eliittiä pallot wilsonin staffeja ja ultria

  Täällä kehutaan jotain ruohorangeja sun muita.Mitä niilläkin oppii, helppoa peruslyöntiä.Hiekkaharjussa on asian ydin sentään tajuttu: Samalta matolta pääset demonstroimaan niin lyöntijäljestä lyönnin; mattojen repeämät, hiekalta lyönnin; ei tarvinne selittää, kuin raffinkin; miten on löytynytkin niin hyvin lavan kiinni nappaavaa mattoa,jostain konkurssiin menneen kärpäspaperitehtaan lattialta? Range opettaa myös lyömään tarpeeksi hiljaa, draivit kun kantaa melko vaivattomasti, ei metsään, vaan 2-väylän viheriölle.

  ts

  Hyvinkään harjoitusalueet astuivat uuteen aikakauteen, kun odotettu 18. väylän uusi linjaus saatiin pelikäyttön. Vanha 18 on nyt kokonaan lähipeliharjoitteluun varattu, ja siellä pääsee lyömään jopa yli 100m:n lyöntejä omilla palloilla oikealle griinille. Lisää harjoitusgriinejä rakennetaan alueelle tulevina vuosina, mutta nyt jo parantuneista olosuhteista iso kiitos.

  Rangehan on niin ikään kokenut melkoisen kasvojenkohotuksen kuluneen kauden aikana, lähinnä ulkoasun ja viihtyisyyden osalta.

  Nimetön

  oikeessa olet voin vaan sanoo.(kokemuksen syvä ääni)

  Hämeessä, Itä- ja Keski-suomessa pelanneena olen kokenut liian monen rangen jääneen ’lapsipuolen’ asemaan: puuttuu kunnon nurmialusta, pallot ovat likaisia ja kelvottomia, etäisyysmerkintöinä vain pakolliset 50/100/150/200 isot taulut. Kun lähipeliharjoittelua korostetaan, niin kaipaisin tarkempia etäisyyslippuja sekä kunnon putti-, pitching- ja chippausviheriöitä.

  Kytäjällä on mielestäni hyvä ja monipuolinen range ja erinomaiset pallot, mutta sieltäkin puuttuivat nuo etäisyysliput. Kentänhoitaja kertoi, että lippumerkinnät tulevat. Kytäjälle kannattaa kyllä mennä kauempaakin pelkästään harjoittelemaan useammaksi tunniksi tai koko päiväksi.

  Linna Golfin range + muut harjoittelumahdollisuudet on parasta mitä itse olen nähnyt. Paljon ruohoa mistä lyödä, rangella vedellään oikeilla Wilsonin palloilla eikä niillä muovimunkeilla.

  Pari erillistä ISOA greeniä + raffit + bunkkeri, jotka kyllä toimii.

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
Vastaa aiheeseen: Suomen range-ranking

Etusivu Foorumit Yleistä Suomen range-ranking