30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][9]
KilpailuaSuomalaista

Suomen paras Pro

Etusivu Foorumit Yleistä Suomen paras Pro

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kuka on mielestäsi Suomen paras opettava pro? Ymmärrän kyllä, että monellakaan ei ole kokemusta kuin yhdestä-kahdesta prosta, mutta kaikki kommentit ja mielipiteet ovat tervetulleita. Mitä ominaisuuksia arvostat pro’ssa? Lue lisää: Suomen PGA:n jäsenet, muistin virkistämiseksi

    409

    Kokemusta 7:tä prolta.Ylivoimaisesti parasta

    opetusta olen saanut Timo Rauhalalta, ei ole

    turhaan valittu vuoden valmentajaksi.

    Valintaan on tietenkin vaikuttanut Mikon menestys

    mutta paljon on annettavaa myös tälläiselle

    tavalliselle klubituupparille.Alussa oli pieniä

    vaikeuksia ymmärtää Rauhalan aivoituksia

    mutta nyt toivon, että työ on tuottanut hedelmää

    ja kesän kuluessa händäri tippuu nykyisestä

    16 alle 10.

    Tämä nyt ei kuulu tähän vietiketjuun mutta en

    voi olla mainitsematta, että vaatimattominta

    oppia on tullut Kalevi T:ltä.Raaka rahastaja!

    Ville Kalliala!

    Asiallisen rauhallinen kaveri. Hauskaa Villen opetuksessa on se, että hän yleensä rinnastaa opetuksensa eläviin esimerkkeihin ja pelitilanteisiin.

    Selkeä opetustyyli jossa opit menee yleensä kerralla perille.

    ’Taitavat pelaajaajat pyrkivät yleensä…………’ yksi lukuisista ’Villenismeistä’ jotka positiivisella tavalla pistää tosiaan miettimään ongelman ydintä.

    Kolmesta Pro:sta on kokemusta ja kyllä ehdoton ykkönen on jo edellä mainittu Timo Rauhala. Minun ajatusmaailma ainakin tuntuu osuvan samaan Timon kanssa joten ehdottomasti parhaat vinkin ja neuvot olen saanut häneltä.

    Turhaan ei ole valittu kahdesti vuoden valmentajaksi.

    On kokemusta monesta prosta ja ylivoimaisesti paras on A-P Kaarna. Yksi harvoista proista joka todella osaa pelata!!! Muutenkin hyvä tyyppi niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin

    Kyllä olen edellisen kanssa täysin samaa mieltä

    A-P.Kaarnasta!!!Hän näkee heti swingistä mikä on vialla ja tietää siihen hyviä harjoitteita…Huumoria löytyy ja osaa kaiken lisäksi pelata hyvin!!!

    Timo Rauhalasta ei ole itselläni kokemusta mutta ei Mikko aivan pelkästään omin avuin ET:lla ole pärjännyt se on varma!!!

    Tähän asti ylivoimaisesti parasta opetusta olen saanut Ville Kallialalta. Erittäin ystävällinen ja havainnollistava ote sekä taito keskittyä muutamaan tärkeimpään asiaan kerrallaan.

    Mielestäni fyysisellä puolella Jouko Turunen on todella hyvä valmentaja. Vanha karate taitaja voi avittaa golffareita harjoittelemaan myös fyysisellä puolella. Jouko osaa myös opettaa golfia.

    Tarvisen kyllä kunnon valmentajaa. Onko kokemuksia suositelluista valmentajista Rauhala, Turunen, Kalliala yms. Arvostan rehellisiä kommentteja.

    Jani saarinen! asenne äijä!! ei muuta..

    Omat kokemukseni ovat pelkästään opettajista ja luulen, että suurin osa proista jää (ikuisesti ?) tähän kategoriaan.

    Kokemusta on Rauhalasta ja häntä voin suositella. Meinaan taas tulevalla kaudella vierailla hänen opissaan ainakin 2-3 kertaa.

    Timolla on mielenkiintoinen tapa opettaa joka ainakin kolahtaa minuun hyvin. Häneltä ei yleensä saa yhtä suoraa vastausta kysymykseen vaan hän heittää monesti vastakysymyksiä ja penee sinut miettimään asiaa uudelta kantilta.

    Golfissahan on hurjasti asioita joihin ei ole yhtä ainoaa oikeaa vastausta vaan niitä on monia jotka kaikki voivat olla yhtälailla ’oikeita’.

    Otin Timolta viimekauden lopussa ’putti tunnin’ joka ylitti kaikki odotukseni. Miten niinkin ’helposta’ ja yksinkertaisesta toimenpiteestä hänellä riittää asiaa ja opetettavaa. Nyt on putti ihan eri tasolla kuin ennen.

    Omalla kohdallani ykkönen on kyllä ollut Timo Rauhala. Hän on älyttömän hyvä, mutta vaativa. Siis sillä tavalla vaativa, että yrittää saada oppilaan todella itse tajuamaan mistä hommassa on kysymys. Mitään nopeita svingikorjauksia ei Timolta kannata mielestäni lähteä hakemaan.

    Hän on tosiaan valmentaja ja uskoisin että parhaimmillaan silloin kun oppilas jo ennestään tajuaa svingistä jotain ja haluaa kehittyä pidemmällä tähtäimellä. Ehkä aloittelijalle vähän vaikeaselkoinen. Loistava tyyppi, omalaatuinen!

    En voi tietää kuka on SUOMEN Paras opettava pro, mutta minua opettaneista(3) parhaan ominaisuuksia on:

    – kyky motivoida, innostaa

    – intohimo, omistautuminen lajille

    – luoda tavoitteita, edetä johdonmukaisesti

    – pitää oppilas polulla, keskittyä olennaiseen

    – suhtautua nelikymppiseen tuuppariin kuin

    ammattilaiseen

    Olipa imelät kehut, en taida mainostaa nimiä, ei muuten löydykään linkin listalta vielä#:I

    Kysymys: Tietääkö kukaan nettilinkkiä tai julkaistua listaa, jossa olisi kaikki opettavat prot (esim. Suomen PGA jäsenet) ja samalla tieto missäpäin he opettavat ? Entäs yhteystiedot (kännykkä ym.) ? Yhdeltä listalta olisi helpompi etsiä, kuin hakea seurojen sivuilta tai kenttien ilmoitustauluilta.

    Viestiketjun ensimmäisessä viestissä on Suomen PGA:n jäsenet. Katso kohta: opettajat.

    Paras mutta huonomuistisin pro löytyy maailman lyhyimmältä pururadalta eli korvien välistä. Se pirulainen kun on vaan niin harvoin oikeaan aikaan paikalla kertomassa mitä ei saisi tehdä.

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
Vastaa aiheeseen: Suomen paras Pro

Etusivu Foorumit Yleistä Suomen paras Pro