Aihe: Suomen halvin golf-osake? - Golfpiste.com

18.–25.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][6]
KilpailuaSuomalaista

Suomen halvin golf-osake?

Etusivu Foorumit Yleistä Suomen halvin golf-osake?

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190857 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mistä saa virallisen golf-osakkeen Suomesta halvimmalla? Jos on tietoa, niin laittakaa alle.

  #524622 Ilmoita asiaton viesti

  Pielis-Golf Nurmeksessa, Kaupunki myy osakkeita hintaan 300 Euroa, joka sisältää tämän vuoden yhtiövastikkeen, 150 Euroa, eli pelioikeuden tälle vuodelle. Pelioikeuden voi käyttää myös kolmena vapaasti nimettävänä viikkokorttina tai kymmenenä Gree-feenä. Kenttä on 9-reikäinen, viitosreikä muistuttaa suuresti Pebble Beachin 18. reikää.

  #524623 Ilmoita asiaton viesti

  Jos puhutaan ’oikeista golfkentistä ’ Piäkaupunkiseudulla, niin Kotojärvi Golf on varmaan hintalistan alarekisteriä, osake muistaakseni 5.500 Eur.

  #524624 Ilmoita asiaton viesti

  Imatran Golfin osakkeita on kaupattu n. hintaan 12000mk eli pyöreästi sanottuna 2000€. Hinta on kuulemma ollut hieman kasvussa kysynnän vuoksi. Mutta tarkka hinta kannattaa kysyä itse seuran toiminnanjohtajalta, Turkka Ollilaiselta.

  Lue lisää: http://www.imatrangolf.fi

  #524625 Ilmoita asiaton viesti

  anteeksi,viestiini sattui virhe… siis web-osoite on http://www.imatrangolf.fi

  #524626 Ilmoita asiaton viesti

  Onko 5000 m:n kenttä oikea golfkenttä? Pielisgolf on vain 9-reikäinen mutta 5730 m pitkä ja siellä on runsaasti vettä. Oletko koskaan käynyt siellä pelaamassa, FlatHook?

  #524627 Ilmoita asiaton viesti

  En lainauksella ’ oikeat golfkentät ’ tarkoittanut, että niitä ei olisi olemassa kehä 3:n ulkopuolella. Lainauksella yritin vain rajata pois Paloheinät yms. Pääkaupunkiseudun kenttien joukosta 😉

  Valitettavasti en ole Joensuuhun, anteeksi Kontiolahdelle vielä pelaamaan ehtinyt, muuten kyllä tuttuja seutuja 😉 Pielis-Golf ja naapurin Tahko ovatkin kesän kierrettävien kenttien listalla ihan kärkipäässä.

  #524628 Ilmoita asiaton viesti

  Flat Hook ja muut, voin luvata että ette pety jos käytte pelireissulla Pielisen rannalla. Kenttä on todella jees ja viikko vierähtää kuin siivillä. Juhannysyön foursome on must!

  #524629 Ilmoita asiaton viesti

  tuotaa…oletko ihan tosissasi? olen pelannut siellä kaksi kilpailua viimeisen neljän vuoden aikana ja molemmilla kerroilla kenttällä sana ’nurmi griineillä’ oli täysin tuntematon.. Kenttä voisi olla ehkä ihan mukava pelattava, jos se olisi todellakin paremmassa kunnossa, erityisesti greenien osalta. Väylä 5 on hieno ja myöskin kopioitu, joka parantaa kentän arvoa hiukan.

  #524630 Ilmoita asiaton viesti

  Täytyy myöntää, että pelailen Nurmeksessa vain lomakaudella, eli juhannuksesta heinäkuun alkuun. Greenit olivat viime kesänä aivan kohtuullisessa kunnossa. Kuten kaikilla kentillä, toiset greenit ovat parempia kuin toiset. Kentän lay-out on kuitenkin mainio, eikä siihen kyllästy vaikka reikiä onkin vain 9. Ja tässähän keskustellaankin siitä, mistä saa Suomen halvimman golf-osakeen!

  #524631 Ilmoita asiaton viesti

  Kerigolfissa osakkeen hinta 1000 euroa. tänä vuonna uuden osakkeen ostajalle yhtiövastike 340 euroa.

  Lue lisää: kerigolf

  #524632 Ilmoita asiaton viesti

  Mikähän mies tämä Erik Mälkki on kun vielä mainostaa epätoivon vimmalla 9-reikäistä kenttää, jossa lähes 2000 jäsentä??? Jokin katto siinäkin pitäisi olla, mutta kun te hyvät ihmiset ette tunnu käsittävän, että pian se kenttä taitaakin olla 18-reikäinen ja teidän jäsenmaksuilla maksettu tai joku muuten vain toisten kustannuksella pistää rahaa liiveihinsä ja naureskelee makoisasti. Hienointa kentän omistajalle ja paikkakuntalaisille on se, että suuri osa jäsenistöstä ei edes kuluta sitä (kate paranee vain). Kuinkahan kauan tuontapaista toimintaa katsellaan muualla suopein silmin.

  ps ei tämä ainoa kenttä ole , jossa kyseistä toimintaa pyöritellään. Räikein tapaus lukujen suhteen kuitenkin. Voisi kysyä, että miten olisi 10 000 jäsenen tavoite!!

  #524633 Ilmoita asiaton viesti

  Sorry, tuli luettua paremmin tuo ensimmäinen vastaus ja selvisi, että Nurmeksen virkamiehet tätä toimintaa tuntuvat pyörittävän toisten kustannuksella. Joten rahat menevätkin kyseisen kaupungin kassaan, oletan. Sitä 10 000 katto-tavoitetta ei siten taida olla??!!

  Ottakaapa näihin kantaa; järjellä vaan ei tunteella

  #524634 Ilmoita asiaton viesti

  Juttuhan on niin, että Nurmeksen kaupunki omistaa vielä parisataa kentän osaketta. Kenttä pantiin aikoinaan pystyyn kaupungin rahoilla ja nyt kaupunki haluaisi päästä maksamasta vastikkeita. Nurmeksen kenttä on siis alun perin kunnallinen kenttä, mikä on hatunnoston arvoinen satsaus pieneltä kunnalta. En mainosta kenttää muutoin kuin toteamalla, että olen itse siellä lomareissuillani viihtynyt ja että pelaaminen on halpaa. Vetäköön kukin omat johtopäätöksensä.

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Suomen halvin golf-osake?