30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][9]
KilpailuaSuomalaista

Suomen Golfkausi

Etusivu Foorumit Yleistä Suomen Golfkausi

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #190493 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jaahas, kausi paketissa ja paljon mukavia kierroksia takana.Talvitoimenpiteet kepeille suoritettu, yllättäen mailoista löytyi pesun jälkeen uusia ominaisuuksia (mm. grippi ja ihmeelliset urat lavasta…) Pohjolassa kun ollaan niin ei voi välttyä ajatukselta, kuinka hyviä golffareita maamme tuottaisi jos kausi olisi ympärivuotinen ? Taas kerran tuli todettua että tikkari niin sanotusti vietiin kädestä, eli juuri kun peli lähti todella kulkemaan niin liput siirtyivät pois greeneiltä… Tottakai kyse on myös omasta harjoittelumotivaatiosta talvella/kesällä, mutta onko kellään kokemuksia ympärivuotisesta pelaamisesta ja sen vaikutuksesta kehitykseen pelaajana ?

    #520324 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    ympärivuotisesta ei ole kokemusta, mutta ympärivuorokautisesta kyllä, rakkaassa kotimaassa tietysti 😉

    Eipä tuolla etelämpänä juuri töiden ohella pelailla kuin viikonloppuisin, no riippuu vähän työstä. Aikaisin aamulla töihin, siestan ajaksi kotiin ja takaisin töihin. Siinä kuuden maissa voi sitten harkita vieläköhän 9reikää kerkeäisi pelaamaan.

    #520325 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Joo…

    vielä tekisi mieli ainakin kerran käydä kiertämässä, mutta taitaa jäädä ensi kesään…

    Juttelin just äsken Englannissa asuvan kaverini kanssa, ja hän kertoi käyneensä pelaamassa kierroksen tänään…. ei sillä että olisi kade tai mitään…

    pöh…

    #520326 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Sen verran on kokemusta, että yksi tuntemani henkilö oli pari vuotta etelässä hyvin paljon vapaa-aikaa viettäen. Siis pelattua tuli paljon, mutta vaikutti kyllä taitoihinkin ihan kivasti. Eli kyllä tämä pohjolan ilmasto valitettavasti vaikuttaa kehitykseen pelaajana…. (otos, eli yksi pelaaja, ei tosin ehkä täytä ihan tieteellisen todennäköisyyden tunnusmerkkejä)., Mutta voimmehan aina ajatella positiivisesti, esimerkiksi niin että taidot tulevat esiin vain hieman hitaammin, pari vuotta enemmän treeniä ja sama tulos!

    #520327 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olin duunissa UK:ssa muutamia vuosia sitten. Händäri oli 20+ tasossa. Pidin tammikuut taukoa, kun ilmat oli sen verran viileät (n. +6 C), muuten tasaista pelailua.

    Seurauksena oli ’nälän’ loppuminen ja harjoittelun/pelaamisen väheneminen (kuukausitasolla ei vuositasolla). Pelitaitoihin sillä oli hidastava vaikutus. Kehitys lähti liikkeelle oikeastaan vasta palattuani Suomeen ja koettuani ’pakollisen’ perusharjoittelukauden ennen ulkokautta + tiiviin 4 kk pelikauden.

    #520328 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    EFC

    Jaaha, Robusto on palannut (lähdit joskus loppukesästä tauolle), tai sitten joku on ’varastanut’ nimimerkin. Tervetuloa..

    #520329 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Juu kyllä, palattu ollaan.Täällähän on paljon uusia nimiä ja mielenkiintoisia keskusteluja.Hyvä niin, pysyy palsta pirteänä :D.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Suomen Golfkausi

Etusivu Foorumit Yleistä Suomen Golfkausi