Aihe: Suomalaisten vallankumous? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Suomalaisten vallankumous?

Etusivu Foorumit Yleistä Suomalaisten vallankumous?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190957 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Olen seurannut golffia vasta muutaman vuoden joten jos tässä on asia virheitä niin korjatkaa !!! Huomenna alkaa taas European Tourilla uusi kilpailu ( dunhill championship ). Mukana on kilpailun sponsorin kutsumana Mikko Ilonen. Jos oikeen olen ymmärtänyt mukaan OLISI(?) päässyt myös Anssi Kankkonen ja Pasi Purhonen. Purhosella & Kankkosella kuuluu Euroopan Tourin kategoriaan 14 ja kategorian sisäinen rankkaus parempi kuin kahdella viimeisellä kilpailuun päässeellä pelaajalla. Näin ollen European Tourin kisassa olisi ollut suomalaisia kuin ’meren mutaa’. Ja kun oikeen innostutaan niin Piltzkin olisi voinut olla mukana jos vain olisi viime vuonna sijoittunut 2 pykälää paremmin Challenge Tourilla, jolloin hän olisi saanut European Tourille kategorian 13. Sitten olisi ollut neljä suomalaista samassa Eurooppa Tourin kilpailussa. Jos olen ymmärtänyt oikein ?

  #525374 Ilmoita asiaton viesti

  Entry List, jota kaiketi katsoit, kertoo ketkä ovat ilmoittutuneet kisaan eivät sitä ketkä ovat lopulta kisaan päässeet. Kohdasta field, jos sellainen jossain on, näkyy kisaan päässeet pelaajat. Toki entry lististä tiettyjen kategorioiden kaverit pääsee varmasti mukaan (alkupään kategoriat/sponsorien ym. kutsut/amatöörikategoria (99) jne.) Purhonen ja Kankkonen eivät todennäköisesti olisi päässeet mukaan vaikka olisivat karsinnoista saaneetkin mainitsemasi kategorian. Piltz ei varmasti olisi päässyt, vaikka olisi ollut 20 sijaa korkeammalle CT:n rahalistalla, koska se ei hänelle ET kategoriaa tuota. Silloin hän tosin olisi välttänyt syksyn esikarsinnat, joihin hän sitten karahtikin.
  Eipä sitten muuta kuin Mikolle hyviä lyöntejä ja onnea.

  #525375 Ilmoita asiaton viesti

  KÄSITTÄÄKSENI kellään suomalaisella ei ole korttia ET:lle, joten mistään vallankumouksista on aivan turha puhua jos vertaa Suomea esim. Ruotsiin. Se ’vallankumous’ vie vielä aikaa meiltä suomalaisilta.
  En tiedä pitikö tähän ottaa edes kantaa vai siihen kuinka monta suomalaista pelaa Dunhill Championshipissä. No, samahan se…

  #525376 Ilmoita asiaton viesti

  Korjaus: Piltz olisi siis saanut kategorian 13, kuten edellinen kirjoittaja mainitsi, mutta ei se häntä tähän kisaan olisi nostanut mukaan.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Suomalaisten vallankumous?