26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista

Suomalaiset pelaajat Tokion olympialaisissa – valitseeko Veikkaus?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Suomalaiset pelaajat Tokion olympialaisissa – valitseeko Veikkaus?

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1301998 Ilmoita asiaton viesti

  Ensi vuonna on taas olympialaisten aika ja valintasysteemi on sama kuin Rion kisoihin eli rankingien 60 parasta miestä ja naista pääsee mukaan sillä rajoituksella, että maata kohden sarjassa on maksimissaan kaksi pelaajaa (poikkeuksena jopa neljä per maa per sarja, jos pelaajat ovat maailmanlistalla 15 parhaan joukossa).

  Suomalaisista 60 joukossa ovat tällä hetkellä miehissä Korhonen ja Samooja ja naisissa Wikström ja Nuutinen.

  Heidän paikkansa ei ole kuitenkaan täysin varma, vaikka rankingtilanne säilyisi tuollaisena loppuun saakka… Nimittäin Suomen Olympiakomitea tekee lopullisen päätöksen olympialaisiin osallistuvista urheilijoista. Tietysti lajiliitto tekee esityksen, mutta sehän ei mitenkään taida sitoa olympiakomiteaa.

  Golfliitto on valinnut omaan olympiaryhmäänsä pelaajia ja yksi tärkeä nimi puuttuu listoilta… Kalle Samooja ei ole mukana, koska Coolbet on hänen henkilökohtainen yhteistyökumppani. Veikkaus puolestaan on yksi Suomen olympiakomitean pääyhteistyökumppaneista ja tilanne vaikuttaa nyt siltä, että Samooja ei tule saamaan olympiapaikkaa, jos asetelma säilyy nykyisellään. Veikkaus siis taitaa tässä tapauksessa viedä voiton ja golfissa Suomen olympialaisten kokoonpano jää miesten osalta vain yhdeksi pelaajaksi.

  Jos käy niin, että Samoojaa ei valita tai Samooja/Korhonen kieltäytyy kisoista, niin nykyisen rankingin perusteella kukaan muu suomalainen mies ei ole lähelläkään paikkaa. Tällä hetkellä viimeinen paikka irtoaa miehissä OWGR-sijoituksella 239 ja kolmanneksi paras suomalainen (Pulkkanen) on sijalla 375.

  Mitä mieltä asiaan? Onko oikein, että Veikkaus pääsee tässä(kin) asiassa määräävään asemaan?

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Suomalaiset pelaajat Tokion olympialaisissa – valitseeko Veikkaus?