Aihe: Suomalaiset Ammattilaiset - Golfpiste.com

7.–14.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[3][9]
KilpailuaSuomalaista

Suomalaiset Ammattilaiset

Etusivu Foorumit Yleistä Suomalaiset Ammattilaiset

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #178453 Ilmoita asiaton viesti

  Mitä mieltä olette tämän hetkisestä ja ylipäätän suomalaisten golf ammattilaisten tilasta? Okei no Ilosen Mikkohan nyt on aivan omassa luokassaan, mutta miten muut? Voiko muita ammattilaisia edes kutsua ammattilaisiksi jos he eivät pysty itseään elättämään kisojen palkkio summilla?(sponsoreja ei lasketa) Olen kuullut huhuja että parhaat amatöörit treenavat enemmän kuin ns. ”ammatipelaajamme” paitsi mikko. Minun mielestäni ammatilais tilanne ei vaikuta hyvältä jos Ilosen jälkeen paras suomalainen ammattilainen löytyy Challenge Tourin sijotuksissa sadannen paikkeilta. Mutta toivotaan parempaa tulevaisuudessa?

  #341733 Ilmoita asiaton viesti

  Voi pitää paikkansakin että amatöörit treenavat tourin aikana enemmän kuin ammattilaiset. Ammattilasilla on kisat jossain päin maailmaa melkein joka viikonloppu. Itse kilpailu kestää torstaista sunnuntaihin. Keskiviikkona on ProAm. Tiistaina tutustutaan kenttään ja näiden lisäksi tulevat vielä matkapäivät. Eli ei siinä harjoitteluun enää kovinkaan paljon aikaa jää. Eri asia on kun tour ei ole käynnissä.

  Kyllä ainakin Piltz on Vermossa ollut treenaamassa melkein aina kun itse olen siellä käynnyt. Tietoni mukaan prot käyvät myös harjoitusleireillä valmentajiensa kanssa etelässä talvikaudella, eli ei se pelkkään kuplassa lyömiseen jää. Onhan heillä nykyisin myös fyysiset valmentajat (?)

  #341734 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  En käsitä tätä iänikuista polemiikkia treenimääristä. Treenausmääriä on turha lähteä vertailemaan yksittäisten pelaajien ja ammattilaisten/amatöörien välillä. Golf on yksilöllinen laji ja fiilispohjalta sitä hommaa kaiketi tehdään, senhän tietää jokainen klubigolfarikin. Monilta maailman huipultakaan ei treenipäiväkirjaa saa. Ja eiköhän kaikki (myös suomalaiset) ammattikseen pelaavat tiedä itse mitä tekee ja ole palloa ihan tarpeeksi lyöneet. Toisille lyöminen tuo varmuutta ja ’tatsia’, toiset hakevat fiilistä muilla keinoin. Korvien välissähän homma ratkeaa!!

  Suomen ammattilaisgolfin taso on mielestäni mennyt oikeaan suuntaan tälläkin kaudella. Ensi vuodeksi kun saataisiin kahdellekin suomalaiselle täysi pelioikeus ET:lle, homma tulee kavereille henkisesti paljon helpommaksi ja myös hauskemmaksi. Kiertäminen on varmasti rankkaa. Toistaiseksi kaikki (Piltz, Kankkonen,Väinölä ja nyt Ilosen tämän kauden muutamat kisat) ovat joutuneet kiertämään yksin. Ja onhan ensi kaudeksi jo neljä korttia Challenge tourille, sekin uusi ennätys! Kyllä se homma tästä lähtee!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Suomalaiset Ammattilaiset