23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

starttiajat

Etusivu Foorumit Yleistä starttiajat

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Minkälainen starttiaikojen varaus-systeemi on mielestänne toimivin? Omalla klubilla ei esim. vieraspelaajien varausta ole mitenkään rajoitettu ja se vähän korpeaa, Koska kaikki ajat ovat varatut usein jo edellisenä päiväna. Olisi mukavaa lähteä joskus pelaamaan lyhyellä varoitus ajalla esim. aamuvaraus-iltapeli.

    Paras systeemi on, ettei startti-aikojen varausta tarvita tyyliin Sarfvik. Tullaan kentällä, ilmoittaudutaan caddie-masterille, maksetaan green-fee jos ei olla jäsen, päätetään kummalle kentälle mennään pelaamaan, ja aloitetaan peli. Odotusaika maksimissaan puoli tuntia, ruuhka-aikoina, mutta yleensä jomman kumman kentän ykköstii on aina vapaa.

    Edellyttää, etteivät kentät myy niin tautisen paljon osakkeita/kenttä, vaan tyytyvät kohtuulliseen jäsenmäärään, 500-600/18 reikää. Silloin toimii täysin.

    Pickala kai tähän suhdelukuun pääsee nyt myös, kun 3. kenttä valmistuu, ja jos ei ota uusia jäseniä.

    Mitä hyötyä on omistaa osake täpötäydeltä kentältä, jos ei kuitenkaan pääse pelaamaan?

    Nimetön

    Nettivaraus on myös kätevä. Sieltä näet itse heti kaikki vapaat lähtöajat ja voit päättää helposti mikä on niistä sinulle sopivin.

    Ja esim. Ringsidessahan on niin että tasan- ja puolen lähtöajat ovat varattuja vain jäsenille ja ne voi varata vain paikanpäällä tuntia ennen. Näin voi lähteä ihan tosta vaan kentälle pelaamaan vähän niinkuin kuin Sarfvikissa.

    Nimetön

    Tässä yksi käytäntö: lähtöaikoja voi varata viikkoa ennen pelipäivää. Peruutuksista pyydetään ilmoittamaan.

    Joka neljäs peliaika on palloränniaika, jonka voi varata aikaisintaan tuntia ennen peliä paikan päältä. Puhelimessa ränniaikoja ei anneta.

    Peliryhmän yhteenlaskettu tasoitus saa olla 108 eikä samassa ryhmässä voi ruuhka-aikana olla kahta green-cardilaista.

    Lähtöaikavälit aamupäivällä 7-8 min. ja iltapäivällä 10 min.

    Kaikki, joiden tasoitus on 36.0 tai yli pelaavat punaiselta tiiltä.

    Treenikierroksilla suositellaan pelaamista pistebogey-periaatteella.

    Oman klubini systeemi on hyvä: voit varata netistä ajan max. viikkoa aikaisemmin. Flightit ovat vapaasti näkyvissä eli voit nähdä keitä flighteissa on ja heidän tasoituksensa, joten voit vähän valita seuraasi. Ei siis joudu vahingossa lokkeilemaan porukkaan, jonka ennalta tiedät aina pelailevan vain keskenään.

    Varauksia voi olla korkeintaan kaksi kerrallaan, ettei porukat varalta varaa heti koko viikkoa täyteen. Tasatuntien lähdöt voi varata vain paikan päältä aikaisintaan tuntia ennen.

    Huono puoli tietysti on, että golfaava pomosikin näkee, että aiot karata töistä perjantaina kun varauksesi on jo klo 16.00!!! Ja turha yrittää kavereille kertoa, etten tänä kesänä ole ehtinyt kiertää kovin paljon…

    Tämä toimi tietty vain jäsenille salasanoilla, joten vieraspelaajat soittavat perinteisesti cm:lle.

    Suosittelen

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: starttiajat

Etusivu Foorumit Yleistä starttiajat