15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][13]
KilpailuaSuomalaista

Sotaveteraanit Peuramaalle ilmaiseksi!

Etusivu Foorumit Yleistä Sotaveteraanit Peuramaalle ilmaiseksi!

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #185770 Ilmoita asiaton viesti

  Montakohan golfaavaa sotaveteraania on suomessa? Jos ylipäätänsä hengissä…. Tämä markkinoinit kampanja aiheuttaa hieman hilpeyttä…Kenttäuutisssa seuraava: Sotaveteraanit Peuramaalle ilmaiseksi! Tervetuloa! Sotaveteraanit ovat tervetulleita Peuramaalle pelaamaan ilmaiseksi. Tämä koskee henkilöitä, jotka ovat seuraavien järjestöjen jäseniä: Sotainvalidien Veljesliitto Suomen Sotaveteraaniliitto Rintamaveteraaniliitto Rintamanaisten liitto Kyseisten henkilöiden on esitettävä invalidipassinsa tai- tunnuksensa

  #405785 Ilmoita asiaton viesti

  No pelaavathan veteraanit vuosittain Teijossa mestaruuskilpailunkin ja toistaiseksi sinne on ollut osallistujia. Toki varmaan vuosi vuodelta osanottajien määrä vähenee luonnollisista syistä.

  Periaatehan tässä on tärkein, ilman veteraanien panostusta meillä ei välttämättä pelattaisi golfia missään ja maamme virallinen kielikin saattaisi olla jotain muuta kuin suomi.

  #405786 Ilmoita asiaton viesti

  No mitäs hilpeyttä tämä nyt voi aiheuttaa?? Ele on pieni, mutta sotaveteraaneja on lyöty omasta mielestäni aikojen saatossa ihan tarpeeksi. Kyseinen käytäntöhän on käytössä jo miltei jokaisella klubilla suomessa. Olisko sitten parempi että maammelaulun sijaan lauletteisiin suurta ja mahtavaa leipäkaupan jonossa.

  #405787 Ilmoita asiaton viesti

  Asiallinen tiedote tuo mielestäni oli enemmän kuin markkinointikampanja?!

  #405788 Ilmoita asiaton viesti
  r

  Kelso kirjoitti: (25.4.2008 14:49:18)

  Sotaveteraanit ovat tervetulleita Peuramaalle pelaamaan ilmaiseksi.

  Kyseisten henkilöiden on esitettävä invalidipassinsa tai- tunnuksensa

  Minäkään en nyt ihmeemmin naureskele – ihan asiallinen juttu mielestäni. Mutta pitääkö olla nimenomaan sotainvalidi ?

  #405789 Ilmoita asiaton viesti

  Taitaapi noilla sotiemme veteraaneilla olla monelle muullekin kentälle ilmainen pääsy tai ainakin hyvällä alennuksell, jos en ihan väärin muista, niin kenttäoppaassa oli mm. lista näistä kentistä? Suomen sotaveteraaniliittoon taitaa tällä hetkellä kuulua lähes 42.000 veteraania ja kaikki kunnia heille.

  Itse kun toimin myös jonkin verran noiden veteraanien kanssa, niin löytyy sieltä myös erittäin virkeitä ja hyväkuntoisia golfareitakin. Juuri viime viikolla veteraanien illallisella sai meikäläinenkin pelikutsun kahdelta herrasmieheltä ja se on kutsu jota en missään nimessä aio jättää käyttämättä – se on kunnia-asia :o).

  #405790 Ilmoita asiaton viesti

  Jatkoa edelliseen…..

  Löytyihän se kenttäopaskin :o). Sotaveteraanien pelimaksut löytyvät oppaasta sivulta 251 ja tällä hetkellä on kaikkiaan 37 kenttää, joille veteraanit pääsevät ilmaiseksi ja 22 kentää, joissa veteraanit saavat alennusta green feestä.

  Eikä tarvitse olla sotainvalidi – kriteerit täyttyvät jos, kuuluu…
  * Sotainvalidien Veljesliittoon (sotainvalidipassi)
  * Suomen Sotaveteraaniliittoon (rintamasotilastunnus)
  * Rintamaveteraaniliittoon (rintamasotilastunnus)
  * Rintamanaistenliittoon (rintamapalvelustunnus)

  #405791 Ilmoita asiaton viesti

  Eri asia on tietenkin se, ovatko sotaveteraanit juuri se ryhmä, joka kaikkein eniten tarvitsee taloudellista avustusta pelaamiseensa? Isäni oli sotaveteraani ja yrittäjä, lievä sotavammakin hänellä oli, mutta olen varma, että hän olisi pitänyt tätä hienoa harrastusta täysin turhana ja hyödyttömänä ajan haaskauksena. Näin ne ajat muuttuvat ja pojasta polvi pahenee.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Sotaveteraanit Peuramaalle ilmaiseksi!