23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

SM-halligolfin muistelua !

Etusivu Foorumit Yleistä SM-halligolfin muistelua !

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • SM-halligolf kisat ovat taas takana ja on jälkipyykin aika. Ensiksi voisi todeta että tapahtumana tilaisuus on vallan mainio ja pienen kehityksen jälkeen saisi siitä vielä paremman. Molempina päivinä kävin haistelemassa ilmaa hallissa ja muutamia asioita jäi mieleen. Ensinnäkin kilpailua piettiin SM-nimikkeellä joka tosin oli epävirallinen. Tietääkseni SM-kilpailussa olisi järkevintä valita kilpaileemaan Suomen taitavimmat pelaajat esim. tasoituksen perusteella. Nyt kilpailuun pääsi mukaan ilmoittautumis järjestyksessä, jolloin kisa olikin jo täynnä paria viikkoa ennen ilmoittautumisen päättymistä. Siis tulisiko käytäntöä muuttaa jos kyseessä on SM-kilpailu vai onko näin hyvä ? Tai sitten nimeksi vaan hallikilpailu. SM-kisoissa taistelevat Suomen parhaat tietääkseni ?? Toisena asiana ihmetytti 5 minuutin lähtövälit 1. päivänä joka neljän hengen ryhmälle oli täysin mahdoton. Tämähän johti tietysti lähtöjen myöhästymiseen pahemman kerran. 2. päivänä väliä pidennettiin minuutilla mutta sekään ei tuntunut riittävän. 7-8 minuuttia olisi ollut tarpeen ! Kenttä oli rakennettu mielenkiintoiseksi ja vaativaksi. Toisena päivänä tehtiin paikallis-sääntöihin muutos joka ei välttämättä ollut selkein mahdollinen mutta se ei pelaaja juuri haitannut. Kentän kunto oli mitä oli mutta olihan se ainakin sama kaikille. Ja kuulemma ensi vuonna kenttää olikin tarkoitus remontoida joten silloin näyttämönä on varmasti jokin muu. Tulospalvelu pelasi moitteettomasti ja nopeasti. Viimeisten pelatessa jatkoreikiä olisi mielenkiintoa voinut kenties lisätä reaaliaikaisella tulostaululla jolloin tilanne myös muille olisi ollut paremmin selvillä. Nyt se jäi arvailujen varaan. Lisäksi paikalle olisi voinut houkutella eri liikkeitä ja mailanvalmistajia markkinoimaan ja pitämään vähän lisä aktiviteettia odottelujen ajaksi. Miksei jotain arpajaista tai muutakin vastaava olisi pitkien odottelujen aikana piristänyt. Buffet toimi hyvin ja aivan riittävä monella ! Mutta ehkä isännät ottavat opiksi ja jatkavat perinteitä Tälläisiä kisoja tarvitaan ja niiden läpivieminen on aina ruljanssi. Pienellä kehityksellä kuitenkin saisi kuitenkin tähänkin mielenkiintoa lisää. Ja lopuksi ! Oli kenttä mitä tahansa, säännöt mitkä tahansa, osallistujat ketä tahansa ja järjestelyt mitkä tahansa niin parhaat erottuivat joukosta ja onnittelut heille ! Kommentoikaa jos teillä on omia ideoita kisasta !

    Ensimmäiseksi kiittäisin järjestäjiä ja talkooväkeä, että kisat saatiin taas järjestettyä. Tapahtumana tällainen kisa keskellä talvea on erittäin mieluisa. Tavalliselle klubigolfarille on todella mukavaa kun pääsee pelaamaan samoihin kisoihin suomen parhaiden kanssa. Tapahtuma paikkana Helsinki aiheutti erittäin suuren ilmoittautuneiden määrän, eivätkä kaikki mahtuneet mukaan. Tämä herättää tietysti kysymyksen pitäisikö osallistujat valita parammuus järjestyksessä. Tällöin alkuperäinen ajatus mukavasta tapahtumasta muuttuu totisemmaksi SM-kisaksi. Tämä jääköön järjestäjien päätettäväksi.

    Lähtövälit olisivat saaneet olla tosiaankin 7-8 minuuttia neljän hengen ryhmille niin aikataulut olisivat pitäneet paremmin paikkansa.

    ’Greenien’ huono kunto yllätti, kun ne viime kerralla Eerikkälän hallissa olivat erinomaiset. Tällehän kisan järjestäjät eivät voineet mitään, mutta jäin silti kaipaamaan Eerikkälän hyviä greenejä.

    Ja lopuksi, kuten alkuperäisessäkin viestissä oli: Parhaat pärjäsivät ja veivät palkinnot.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: SM-halligolfin muistelua !

Etusivu Foorumit Yleistä SM-halligolfin muistelua !