15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][13]
KilpailuaSuomalaista

Skotlanti

Etusivu Foorumit Yleistä Skotlanti

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #184357 Ilmoita asiaton viesti
  ned

  Kesällä on suunnitelmissa lähteä lomareissulle Skotlantiin. Bägi olisi tarkoitus pakata mukaan. Onko ehdotuksia kentistä? Pelaisin tietysti mielelläni St.Andrewsin Oldia ja Carnoustien, mutta budjetti sanoo, että green feet pitäisi olla alle 60€. Ja kun kerran Skotlannissa, niin täytyy päästä kokeilemaan links kenttiä!

  #378019 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvä ajatus!

  Ilman muuta kannattaa käydä St. Andrewsissa. Old Coursen lisäksi kaupungissa on 4 muuta kenttää, jotka ovat aivan vieri vieressä samalla alueella ja vielä lyhyt harjoituskenttä. Vain Old Coursella on tasoitusrajoitus, muutoin paikka on ’Open to all golfers’. Lähtöaikoja saa helposti, ne voi varata netistä ja maksun hoitaa luottokortilla. Muut kuin Old ja New Course ovat paljon halvempia, pelasin pari vuotta sitten Eden Coursen ja Jubileen. Katso http://www.standrews.org.uk.

  Muiden Skotlannin kenttien osalta voi matkaa suunnitella alla olevasta linkistä.

  Majoitusvaihtoehtona B&B on hyvä ratkaisu. Joka kylästä löytyvä Tourist Information Center hoitaa varauksen haluamastasi paikasta seuraavaksi yöksi punnalla.

  Lue lisää: Scottish Golf Courses

  #378020 Ilmoita asiaton viesti

  Linkin takaa omia kokemuksiani.

  Budjettiin sopivana voin ainakin suositella Whitekirkiä. Sama tuuli sielläkin tuivertaa kuin 130 punnan kentillä muutaman mailin päässä;-)

  Matkanjärjestäjänä hyviä kokemuksia on: http://www.golfbreaks.com/

  Käytä vielä tämän palstan hakupalvelua sanalla skotlanti. Valkkaat ensin näytä kaikki viestit ja haku päälle. Täällä on asiaa puitu ennenkin.

  Onnea matkaan, kateeksi käy.

  Lue lisää: Matkakertomuksia

  #378021 Ilmoita asiaton viesti
  ned

  Kiitos liinkistä, sieltä löytyykin kaikki kentät. Täytyy tosiaankin mennä St. Andrewsiin pällistelemään, voi ainakin sanoa käyneensä paikanpäällä…

  Ruåttalaisten Golf Digestissa oli pari numeroa sitten juttu Royal Dornoch kentästä Highlandsissa, vieressä muutama hieman edullisempi vaihtoehto. Taidetaan suunnata sinnepäin, kunhan vain jaksetaan ajaa…

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Skotlanti