26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Skotlannin/Irlannin golfsäät/nelonen/urheilukanava

Etusivu Foorumit Matkailu Skotlannin/Irlannin golfsäät/nelonen/urheilukanava

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #632807 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olen jo monen vuoden aikana katsellut näitä Skotlannissa ja Irlannissa pelattuja majoreita/euroopan tourin kilpailuja. Aina selostajat valittavat – varsinkin nelosen selostajat – että ’keli on tänään harvinaisen hyvä, ehkä huomenna sitten on normaali tuulinen ja sateinen päivä’.

    Vaan harvoin on. Tänäänkin taas pelataan St Andrews`ssä hyvissä olosuhteissa. Ovatko nämä kyseisten maiden huonot säät golflegenda? (vrt urbaani legenda). Samanlainen kuin se, että Suomessa on aina kylmä ja ehkä vielä tallustelee jääkarhuja kaduilla?

    Vai onko niin, että selostajat ovat olleet paikalla vain marras-helmikuussa?

    Itse en ole käynyt paikalla, joten en tiedä millainen sää siellä oikeasti yleensä on. Mutta sen tiedän,omasta TV-katsojan kokemuksesta, että kannattaisi pistää jäitä hattuun, selostajat.

    #641231 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Skotlannissa vuoden asuneena voin kyllä kertoa, että enemmän se sää on urbaanilegenda kuin mikään muu. Totta on, että aina jossain päin Skotlantia sataa, mutta toden näköisesti jo muutaman minuutin päästä samassa paikassa paistaa aurinko. Golfiahan siellä voi pelata ympäri vuoden.

    #641232 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olin eilen paikalla St. Andrewsissa ja sää oli tuulinen ja h…tin kylmä. Loppua kohti alkoi vihmoa vettäkin, eli keli oli kai ’normaali’. Tämä ei vamaan TV:stä täysin välittynyt. Pelaajat värjöttelivät viluissaan ja mm. pitivät lyöntien välillä pakkassään rukkasia kädessä…

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Skotlannin/Irlannin golfsäät/nelonen/urheilukanava

Etusivu Foorumit Matkailu Skotlannin/Irlannin golfsäät/nelonen/urheilukanava