Aihe: Silmät kiinni? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

Silmät kiinni?

Etusivu Foorumit Yleistä Silmät kiinni?

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189502 Ilmoita asiaton viesti

  Kellä on pokkaa lyyä palloo silimät kiinni – kuka tunnustaa osuvansa palloon ilman katsekontatia?

  #507648 Ilmoita asiaton viesti

  Minulla on – minä tunnustan. Ja vielä mustat lasit päässä.

  #507649 Ilmoita asiaton viesti

  Huomenta Anttigolffari,

  minun pokka pitää, sillä välillä harjoittelen rangella silmät kiinni. Aviomies tarkkailee ja kertoo mihin pallo lentää. Jos mailan kulkema rata on hyvä ja rytmi oikea, niin pallo lentää hyvin pitkälle suoraan. Silmät kiinni harjoittelussa voi ’kuulostella’ paremmin oman kehon tuntemuksia 🙂 eli pysyykö tasapainopiste tarpeeksi alhaalla eikä pää heilu liikaa. Oppii myös luottamaan omaan lyöntiinsä ja se auttaa vaikeista paikoista pois kentällä.

  — ’Antti aiheuta pahennusta rangella ja huiski palloa pipo päässä 🙂 jos pokka pitää’ 🙂 🙂

  #507650 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Onhan näkövammaisia golfareitakin

  Lue lisää: näkövammaisten golfyhdistys

  #507651 Ilmoita asiaton viesti

  No jo se selvisi, miksi Sinulla Antti on tasoitus pysytellyt sitkeästi 54 tuntumassa. Jos tämmöisiäkin vippaskonsteja kokeilee niin siihen voi sanoa vain sananlaskua mukaellen.

  Kokenut kaiken tietää – vaivainen kaiken kokee.

  #507652 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Varsinkin pitkän putin harjoituksissa silmät kiinni lyöminen on yksi tavanomaisimmista drilleistä. Se auttaa kehittämään etäisyyden arviointia ja hahmottamaan lyönnin vaatimaa svingiä. Jos minä puttaan 5 palloa silmät auki ja 5 silmät kiinni esim. 10 metristä, ei tuloksissa ole mitään eroa.

  #507653 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  JepJep! Nyt selvisi miksei Antti ei saa händäriään laskemaan, kun se riekkuu kaikki illat ja yöt baarissa (ei paarissa) ja baarin jälkeen tulee kyselemään kummia tänne golfpisteen forumiin.

  #507654 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Asiaa! Opettelin golffin aakkoset viime kesänä ja greencardin suoritin Syyskuussa, jolloin peli ja swingi kulki suhteellisen hyvin. Pitkänä talvena en mailoihin koskenut ja kevään tullen ’rankella’ lyönti oli ihan hukassa, eikä ensimmäisiltä kierroksilta ollut paljoa (tuleville) lapsille kertomista, mutta nyt kesä-heinäkuussa ymmärsin taas että tuon prkl:n PÄÄn pitää pysyä paikallaan! Viime kierroksella tuli 44 bogeypistettä ja uskon notta se oli vasta alkusoittoa… …toivottavasti.

  #507655 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  ’Pidä pää paikallaan’ tai ’katso palloa’ ovat vanhoja hokemia, mutta ihan huuhaata molemmat.

  #507656 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  No koetappa lyödä sitten niin, että ennen osumahetkeä nostat pään ja katsot kohteeseen. Veikkaanpa, että huonohko lyönti lähtee.

  Aloittelijoilla sitä sattuu ja niin sattui minullakin ja pään nostaminen tuhoaa varmasti lyönnin. Mutta vähänkään pidempään pelanneen ei tarvitse siihen keskittyä. Pitcheissä ja chipeissä olen nähnyt kokeneempienkin pelaajien nostavan päätään, varsinkin jos on ollut jokin erikoinen lähestymistilanne kyseessä.

  #507657 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllähän sen pään täytyy kääntyä – paitsi putissa. Prollani olikin tapana sanoa että katse siirtyy viimeksi. Kiertoliike vaimenee asteittain mitä lähempänä kohdetta ollaan kunnes putissa katoaa kokonaan. Mitenkäs tää ny liitty pään kääntymiseen? Puhunkos taas ihan hassuja?

  #507658 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tuo ’Pää paikallaan’ on hieman huono sanonta. Keksijä lienee tarkoittanut juuri sitä lyhyttä hetkeä osuman jälkeen jolloin katsetta ei saisi nostaa kohteeseen, moni vain ymmärtää sen väärin ja luulee että pään tulisi olla paikallaan myös päksvingissä ja daunsvingissä…

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Silmät kiinni?