23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

SHG:n griinit ?

Etusivu Foorumit Yleistä SHG:n griinit ?

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Näin kun tuo FGT: haastajakiertueen ensimmäinen osakilpailu pelataan nyt sunnuntaina tuolla Lakiston kentällä…niin voisiko joku kertoa missä kunnossa kenttä on eli tarviiko griineillä arvata lottonumeroita vai pääsekö pelaamaan huippukuntoiselle kentälle?

    Maanantaina 2.6. lähinnä ala-arvoiset.

    Ruohotupsuja, läikkiä, hiekkaa ja lisäksi

    kaikki erilaisia.

    Pari harjoitus puttia asfaltilla niin saa hyvän tuntuman kohilleen 😉

    Olisiko kellään tietoa mistä saa kyseisen kilpailun lähtöaikoja? Jos ilmoittautuminen päätty eilen niin luulisi jo ajat olevan selvillä?

    Lähtölista löytyy: http://www.shg.fi ==>kilpailutoiminta => lähtöajat.

    AIKA kova tasonen näyttäs olevan toi Haastajatourikin nykyisin händäreistä päätellen …toivottavasti tulostaso vastaa händäreitä.

    Epäilen, että tulostaso voi olla hieman heikompikin, koska Lakisto ei ole ollut kovin hyvässä kunnossa tänä keväänä. Väylät ovat kyllä okei, mutta griinit ovat kärsineet liiaksikin talven aikana. Teki pahaa sanoa tällaista omasta kotikentästä.

    Lakiston griinit ovat todellakin samaa tasoa kuin useimmilla muillakin pääkaupunkiseudun kentillä eli heikot. Ei pidä kuitenkaan puhua SHG:n griineistä, sillä klubin viiden kilometrin päässä olevalla toisella kentällä Luukissa on ilmeisesti pääkaupunkiseudun parhaat viheriöt tällä hetkellä. Tätä ainakin hokivat tänään kaikki kymmenet vieraskilpailijat MN Openissa.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: SHG:n griinit ?

Etusivu Foorumit Yleistä SHG:n griinit ?