23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Second Chance Tilteist PRO V1

Etusivu Foorumit Yleistä Second Chance Tilteist PRO V1

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kävin eilen Forumin Stadiumissa ja huomasien että heillä on myynnissä Second Chance Titleist PRO V1 golfpalloja 6-pack hintaan 15,90€. Pallot näyttivät täysin uusilta ja hintakin on aika houkutteleva. Onko kenelläkään kokemuksia näistä palloista?

    Kuulostaa että ovat joko vesipalloja tai sitten uudelleen maalattuja (Refinished). Näistä jälkimmäisiin en koskisi, mutta järvipalloihin kyllä. Noiden hinta ei kyllä ole mielestäni kovin kilpailukykyinen mm. PearlGolfsta saa A-luokan järvipalloja 23e tai tusina. Tosin helpompaahan tollanen setti on paikallisesta marketista ostaa.

    Paitsi kun ei noi ainakaan CLASSIC:issa ole saanu niitä koko kesänä Pearl:ista niin on toi 23e/tusina aika teoriaa.

    Bazooka kirjoitti:(30.6.2008 13:50:55) Kävin eilen Forumin Stadiumissa ja huomasien että heillä on myynnissä Second Chance Titleist PRO V1 golfpalloja 6-pack hintaan 15,90€. Pallot näyttivät täysin uusilta …

    Onkos kyse niistä ’uudelleen päällystetyistä’ (rebuilt) PROv1 – tällä termillä tunnemme? Ovat ok, mutta uudet on uusia ja laadulla on tekijänsä sekä kriteerinsä. Nettikaupoissa tai ystävänmyynnissä liikkuu samoja palloja, mutta UUDET PRO V1 on uusia ja ’toinen mahdollisuus’ pallolla on toinen mahdollisuus golfpallon elämässä…siis 15mk/pallo?

    ps netistä löytyy vieraskielisiä sivuja paljon koskien pallojen vertailua tai käytettyjen pallojen uusioelämää. googlaa rohkeasti ja lue eri mielipiteitä asiasta. Päätä sitten?

    Taapero kirjoitti: (30.6.2008 16:26:50)
    Paitsi kun ei noi ainakaan CLASSIC:issa ole saanu niitä koko kesänä Pearl:ista niin on toi 23e/tusina aika teoriaa.

    Saatiin PearlGolfin uusi kuorma Suomeen vihdoin ja helmiluokan ProV1 löytyy myös classicista viimeistään loppuviikolla.

    Kertokaapa mikä se tästä Pro V1:stä tekee klubipelaajalle (hcp yli 10) hyvän pallon?

    Itse valitsen palloni tuntuman perusteella…ProV1 on mukavan tuntuinen lähestymislyönneissä sekä putatessa.
    Se tuo luottamusta omaan peliin.

    Ja onhan se kallis…sen on oltava hyvä…

    HCP99 kirjoitti: (1.7.2008 22:32:59)
    Kertokaapa mikä se tästä Pro V1:stä tekee klubipelaajalle (hcp yli 10) hyvän pallon?

    Ihan kiva pallo. Onnistuneet lyönnit lentää pitkälle, spinnaa hyvissä osumissa ja on kiva putata. Käytettykin ProV1 on ehkä mukavampi kuin uusi Nxt tour. ProV1 vastaavia palloja ovat mm. Callan HX-tour ja entenkin pehmeämpi versio 56, Wilsonin Tx4 TM Red/black, Nike One jopa Ignite.

    Jos palloja menee ka. 3-7 kierros ei parempia palloja kannata ostaa. Halpaa Nikeä vaan peliin, jos uusilla haluaa pelata. Mielestäni Nike ei ole sortunut halpispalloissa huonoihin palloihin. Wilsonilta löytyy ihan kivoja palloja mm. Dx2, mutta kiinassa tehdyt DNAt eivät vakuuttaneet. Smart Corea en ole edes uskoltanut kokeilla.

    Paremmilla palloilla on kiva pelata, jos esim. selviää 1-2 pallolla per kierros. Titu, TM, Nike ja Wilson kestävät myös hieman huonompiakin osumia, joten pallolla pystyy pelamaan jopa pari kierrosta.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Second Chance Tilteist PRO V1

Etusivu Foorumit Yleistä Second Chance Tilteist PRO V1