23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

SEASON GOLF RANGE

Etusivu Foorumit Yleistä SEASON GOLF RANGE

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Luoeskelin tossa vähän aikaa sitten Länsiväylää ja silmiin osui Season golfin(Nevada bob`s:in) mainos, että range(Finnoonpuistossa) aukeaa huomenna. Nyt haluaisin kysyä missä se oikein sijaitsee, onko kellään tietoa niin vois huomenna käydä katsastaan paikan.

    Finnoontieltä katsastuskonttorille päin eli Finnoon shelliltäkin vain vajaa 1 km.

    Osoite on tuon uutisen mukaan Finnoonpuisto 1

    Lue lisää: Season Golf – Finnoonpuisto 1

    Finnoonpuisto 1… ei hitsi, range 5 min kävelymatkan päässä kotoa. Sit vielä mökiltä rangelle 10 kävelymatka… 🙂

    Tervetuloa uusi range Espooseen !! Ilahduttavaa oli lukea pallojen hinta: 1 euro/24 palloa. Toivottavasti kilpailu pitäisi hinnat muillakin rangeilla tol*******sella tasolla.

    Näytti ihan mukavalta paikalta harjoitella.

    Ens viikolla tulee kuulemma metri taulut paikoilleen.

    Ainoa miinus ei vielä yhtään nurmelta lyönti paikkaa.

    Pallojen hinnoittelu oli pelkkää plussaa hinnat
    ohessa.
    1 ege 24 palloa
    2 egee 48 palloa
    3 egee 72 palloa

    Lyöntipaikat ovat hieman liian lähellä toisiaan, vaaraa tosin ei liene, mutta ’liian’ lähellä heiluva draiveri häiritsee omaa keskittymistä.

    5 Euron pantti älykortista on rahastusta, muuten kortti systeemi on käyttäjäystävällinen.

    Osasta lyötipaikoista puuttuvat vielä pallokaukalot. Ruoholtal yöntipaikkoja tulisi olla. Samoin siirrettävät peilit.

    Lyötävä alue olisi hyvä olla tasainen ilman häiritseviä kumpuja, joiden takaa ei näe pallon käyttämistä. ’lippuja’ tulisi olla joka lyöntipaikasta suunnilleen linjassa, jottei joudu lyömään vinoon.

    Kokonaisvaltaiseen harjoitteluun kuuluvat oleellisena osa-alueena asialliset lähipeliharjoittelu mahdollisuudet vaikka korvausta vastaan, kuten esim. USA:ssa. Tällöin tosin odotuksena on korkeatasoiset harjoitusalueet, eli esim. pitch on harjoiteltavissa hyvää väylää vastaavalta ruoholta griinille.

    Season golf range on vielä keskeneräinen ja yleisolemukseltaa muistuttaa pikemminkin rakennustyömaata. Golfiin olennaisesti kuuluva viihtyvyys ja tasokkuus puuttuvat täysin eli ei ole kiinnitetty vielä huomiota esteettisiin näkökulmiin, kuten istutuksiin.

    Sijainti on loistava.

    Nimetön

    Kuulin tossa just että Season golf rangen viralliset avajaiset pidetään ensi viikon lauantaina eli 17. päivä??? Pitääkö paikkansa??? Kuulin myös että siellä on silloin demomailoja, tietääkö kukaan mitä merkkejä???

    Season Golf Parkin viralliset avajaiset on.24.05 2003 klo 10.00-15.00 ja teemana on Nevada Bobin suuri demopäivä. Paikalla on Titleist ,Cobra,Wilson,

    Taylor Made, Callaway.

    Olisi mukava tietää mikä nimimerkillä (Nösvelö tai nöykkilö , vai mikä se mahtoi olla) olisi ollut kritiikin aihe, jos Season Parkissa olisi tilattu siirtonurmea, palkattu Jerusalemista pihasuunnittelija ja annettu pelargonioiden kasvaa pari vuotta, sekä puolitettu lyöntipaikkojen määrä ja siirretty kaikki golffarille maksettavaksi, eli pallokorin hinta kymmenen euroa kolmen sijasta.Kaikki aikanaan.Terv.tyytyväinen vähempäänkin!(aluksi).

    Hienoa että saadaan lisää harjoituspaikkoja.

    Lähellä asuvana olen viime vuodesta alkaen silloin tällöin ajellut ko paikan ohi ja seurannut paikan rakennushanketta. Vielä pariviikkoa sitten paikka oli melko keskeneräinen: vanhan torpan perustukset ja rääppeet leviänä pihalla, parkkipaikka terävää sepeliä, ei suojaverkkoja ja lyöntipaikkoja kunnossa, jne jne…

    Viime viikolla paikka saatiin pääpuolisin siihen kuntoon että asiakkaat voidaan hyvillä mielin toivottaa tervetulleiksi. Tokihan paikalta vielä puuttuu bunkka ja lähipelialue ja puttigreeni, mutta noiden osalta asia korjaantuu ensivuonna. Lisäksi paikalle on suunnitteilla par3-väyliä.

    Tärkeintä mielestäni kuitenkin on että saatiin yksi harjoittelupaikka lisää ja pallot ovat halpoja.

    Lisäksi vanhasta navetasta saatiin ihan mainio kahvila.

    Menestystä toivottaen uudelle rangelle!

    Löysinpä minäkin lopulta paikalle. Haeskelin sitä ensin väärältä puolen moottoritietä.

    Aivan kelvollinen lyöntipaikka jo tässä vaiheessa. Parasta tietenkin on pallojen hinta. Season on ainoa kohtuuhintainen paikka Lövkullankin korotettua pallokorin (n.80 palloa) hinnan 4 euroon. Minä tykkään lyödä 200-300 palloa yhdeltä rupeamalta. Niissä määrissä tuo euronkin ero korissa alkaa pitkän päälle helposti tuntua. Ja edellisiin viesteihin kommenttina: Minä maksoin mielelläni kortin pantin. Niin kätevä kortti on.

    Suuri demopäivä Seasonin rangella on messuilta saamani ohjelman mukaisesti 24.5. Silloin paikalla ovat ainakin Callaway, Titleist & Cobra, Taylor Made, Wilson ja Nike. On mukava päästä kokeilemaan, onko Cobran uusi todella ensituntuman veroinen.

    Mielenkiintoista tutkia range-polettien hinnoittelua seurojen kotisivuilta.

    Halvinta näkyy olevan Sarfvikissa, 30 poletin kortti (25 palloa/poletti) 20 Euroa (jäsenille), eli 0.66 Euroa/poletti.

    Pickalassa jäsenille 4 poletin kortti 5 Euroa, eli 1,25 Euroa/poletti. Näissä molemmissa on ruoho-ranget. Muut klubit selvästi näitä kalliimpia (siltä osin kuin tiedot käyvät ilmi kotisivuilta).

    Talmassa 2 e, Nordcenterissä 10 sarjan kortilla 2 e/poletti, Peuramaa 2 e, Tali 1.5 e, Ringside 2e.

    Sarfvikin 0,66 e on varmaan Suomen halvin.

    Nimetön

    Täytyy vain näin Ringsiden jäsenenä kommentoida hieman tuota hintaa. Jäseniltäkin pallot maksavat 2€ ja korissa on 32 palloa. Vielä kun ottaa huomioon että kyseisen kentän liikevoitto marginaali on muistaakseni poikkeuksellisen hyvä niin mistähän tämmöinen jäsenten rahastus taas kerran johtuu.

    Ottaa oikein päähän mennä aina rinkkuun ja katsoa pallomäärää, joka näyttää lähinnä ’kouralliselta’.

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: SEASON GOLF RANGE

Etusivu Foorumit Yleistä SEASON GOLF RANGE