Aihe: Scotland, Troon - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Scotland, Troon

Etusivu Foorumit Matkailu Scotland, Troon

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632726 Ilmoita asiaton viesti

  Royal Troon on varmasti hyvä kenttä, koska siellä pelattiin British Open 2004.

  Onko kenelläkään kokemuksia Troon Municipalin kolmesta kentästä?

  Myös muut lähistön kentät kiinnostavat sillä aion lentää Prestwikiin ja pelata kolme päivää.

  #640438 Ilmoita asiaton viesti

  Joko sulla on starttiaika Royal Trooniin? Ilmeisen hankala saada, tai ainakin ennen oli. Ja halvaksi sitä kenttää ei voi ainakaan sanoa!

  Alueella on hirmuinen määrä huippukenttiä ja joku on sanonut että Ayr:istä voisi golfata championship kenttiä pitkin aina Glasgow:iin asti! Eli kenttiä on suht tiheässä. Itse olen pelannut Ayrshiressä ainoastaan Preswickin St Nicholas kentän. Se on melko vanha (1891) links kenttä, jota on käytetty The Open:in karsinnoissa, eli pitäis kelvata ;). Se on myös melko edullinen: kesä 45£ ja talvi 25£. St Nicholas on Preswick Golf Clubin ’pikkuveli’ ja sitä on ollut perustamassa muunmuassa Tom Morris!

  Muita mainitsemisen arvoisia kenttiä on esim. Western Gailes (100£), Kilmarnock (Barassie) (talvi 30£ kesä 60£) ja Turnberry (katso hinnat websivuilta- ei halpa:)).

  Lue lisää: St Nicholas

  #640439 Ilmoita asiaton viesti

  Ne kolme kenttää eli Lochgreen, Darley ja Fullarton ovat kaikki tutustumisen arvoisia kenttiä.

  Kaikki kolme ovat links tyyppisiä kenttiä, ne eivät ole siis ihan meren rannalla, mutta ovat maastoltaan kyllä ihan täysverisiä linksejä. Maatosta löytyy siis kanervaa sekä sitä pikkipensasharnettä sekä poterobunkkereita.

  Näistä kolmesta Lochgreen ja Darley ovat ns. täysmittaisia kenttiä ja Fullarton taasen lyhyempi ja vain par 3 ja par 4 reikiä sisältävä ehkä enemmän aloittelijoille suunnattu kenttä. Ehkä tämän vuoksi Fullartonilla kannattaa käydäkin, sillä omasta mielestä mitä mainioin kenttä tutustua ja aloitella golf. Itse pelasin elämäni ensimmäisen kerran golfia Fullartonilla, joten se kenties nostaan sen pisteitä 🙂

  Kentät ovat siis kunnallisia kenttiä joten kenttien kunto ja siisteys ei toki ole huippukenttien tasolla, mutta jos seudulla haluaa pelata myös edullisemmin, niin nämä kolme kenttää kannattaa lisätä ehdottomasti pelilistalle.

  Alueen kentistä ehdottomasti tutustumisen arvoinen on Prestwick Golf Club sekä Kilmarnock Barassie Golf Club, Glasgow Gailes Golf Club ja Irvine Golf Club Bogside.

  Kokemukset ovat jo yli 15 vuoden takaa, mutta tuskin nämä kentät ovat tässä ajassa kauheasti muutoksia kokeneet 🙂

  #640440 Ilmoita asiaton viesti

  Moro!

  Tuoreessa Pro Golf Magazinessa on aika kattava juttu Turnberrysta, Royal Troonista ja Prestwickistakin. Kannattaa tutustua ennen reissua.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Scotland, Troon